Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Питання-відповіді3

Розумний термостат для підлоги CUBEE TH213

Код:699773
Є в наявності
Розумний термостат для підлоги CUBEE TH213 фото
Розумний термостат для підлоги CUBEE TH213 фото
Розумний термостат для підлоги CUBEE TH213 фото
Розумний термостат для підлоги CUBEE TH213 фото
Розумний термостат для підлоги CUBEE TH213 фото
Розумний термостат для підлоги CUBEE TH213 фото
Розумний термостат для підлоги CUBEE TH213 фото
ЦеЗнижки
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
-17%
Вигода 500 ₴
cashback iconКешбек 24 ₴
2 999
2 499
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Розумний термостат для підлоги CUBEE TH213

Насолоджуйтесь чудовим контролем над опаленням та комфортною температурою у своєму будинку з інтелектуальним термостатом CUBEE TH213. Він оснащений Wi-Fi і може використовуватися для керування різними системами підігріву підлоги. У тому числі і такими, як інфрачервоні нагрівальні плівки або нагрівальні мати. При цьому термостат працює з новітніми технологіями розумного будинку, легко налаштовується та сумісний з Google Assistant та IFTTT. А управляється він за допомогою трьох фізичних кнопок або через програму для смартфона, з будь-якої точки світу. Причому контролювати пристрій можуть відразу кілька людей, тому кожен член сім'ї зможе самостійно налаштовувати температуру відповідно до своїх уподобань.

Ідеальне доповнення для розумного будинку

Розумний термостат CUBEE TH213 створений спеціально, щоб максимально полегшити та автоматизувати процес керування системами теплої підлоги. Він має вбудований модуль Wi-Fi та підтримує як повністю автоматичні програми, так і ручне настроювання. Тому з його допомогою можна легко регулювати та контролювати температуру навіть якщо ви знаходитесь далеко від оселі.

Особливості:

  • Управління з мобільного телефону через програму
  • Щотижнева програма (пн-пт, сб, нд/4 фази)
  • Сумісний з MiHome, GoogleAssistant та IFTTT
  • Дисплей для відображення температури та поточних налаштувань
  • Може підключатися до двох мобільних пристроїв одночасно
  • Установка термостата не буде складною, термостат Cubee відповідає європейським стандартам, має євро підрозетник. У разі заміни старого на новий, ви не зіткнетеся з труднощами
 

Ручне перемикання

Швидко і легко встановлюйте потрібну температуру для максимального комфорту. Термостат дозволяє регулювати нагрівання підлоги в діапазоні 5-35°C та має три фізичні кнопки. Найбільша служить для перемикання режимів, а дві поменше – для налаштування потрібної температури вручну.

 

Дистанційне керування через програму

Інтуїтивно зрозуміла програма TuyaSmart (CubeeSmart або MiHome) перетворить ваш смартфон на пульт дистанційного керування і дозволить легко керувати своєю системою теплої підлоги з будь-якої точки світу. При цьому за допомогою однієї мобільної програми ви можете керувати будь-якою кількістю термостатів у різних кімнатах або частинах вашого житла, що дає повний контроль над усім будинком. До того ж, окрім термостатів, додаток TuyaSmart (MiHome) дозволяє керувати багатьма іншими пристроями від різних виробників та автоматизувати їхню роботу.

 

Голосове керування

Ви можете контролювати термостат з будь-якого місця через програму. Або просто віддавати голосові команди. Цей розумний девайс працює з GoogleAssistant та IFTTТ через безкоштовний додаток Tuya, що відкриває для вас ще більше можливостей.

 

Робота за розкладом

Наявність розумного термостата також допоможе оптимізувати свої витрати на комунальні послуги. Цей пристрій має програмовані режими, які дозволяють налаштувати індивідуальний графік роботи пристрою для будніх та робочих днів. Таким чином ви зможете забезпечити собі комфортну температуру поки знаходитесь вдома і приглушити обігрів в решту часу. Щоб більш раціонально витрачати ресурси та економити гроші.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Тип пристрою
Інтерфейс

Bluetooth

Wi-Fi

Взаємодія зі смартфоном

Так

Сумісність

Android

iOS

Використання на вулиці

Ні

Особливості

Вихід: ≤3500 Вт

Точність: ± 1 ℃

Робоча температура: 5 - 35 ℃

Датчик: NTC 10K B: 3950K

РК екран

Живлення

Джерело живлення

Від мережі

Фізичні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

86 х 86 х 13 мм

Колір

Сірий

Матеріал

Пластик

Комплектація

Зовнішній датчик теплої підлоги

Термостат

Гарантія

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Розумний термостат для підлоги CUBEE TH213