Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Автокрісло Xiaomi QBORN I-SIZE rotating QQ129KX (Port Fog) 504504

Код:668268
Архiв
Автокрісло Xiaomi QBORN I-SIZE rotating QQ129KX (Port Fog) 504504 фото
Автокрісло Xiaomi QBORN I-SIZE rotating QQ129KX (Port Fog) 504504 фото
Автокрісло Xiaomi QBORN I-SIZE rotating QQ129KX (Port Fog) 504504 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 64 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Xiaomi QBORN I-SIZE rotating Надійний захист для самих маленьких

Дитяче автокрісло Xiaomi QBORN I-SIZE розраховане на вагу малюка до 15 кг або на вікову групу від 0 до 4 років. Крісло подарує вашому малюку відчуття комфорту і безпеки під час автомобільної подорожі. Дитина зможе відпочити і погратися, перебуваючи в кріслі, а ви зможете легко регулювати кут нахилу і положення крісла та контролювати стан малюка.

 

Безпека рівня i-Size

Автокрісло Xiaomi QBORN I-SIZE виготовлене з дотриманням найсучасніших європейських стандартів безпеки i-Size, які гарантують всебічний захист дитини у салоні автомобіля. Обертання на 360 градусів Ви можете встановити крісло у салоні машини так, щоб завжди мати можливість поспілкуватися з малюком або поспостерігати за ним під час подорожі. Щоб змінити положення крісла, достатньо натиснути на кнопку і повернути його у потрібному напрямку.

 

Посилений захист

Двошаровий литий корпус автокрісла Xiaomi QBORN I-SIZE має порожнисту конструкцію, яка з максимальною ефективність поглинає енергію удару і володіє чудовою амортизацією. Як наповнювач використовується двошаровий енергопоглинаючий пінополіуретан високої щільності. За формою крісло нагадує кокон, в якому дитина захищена з усіх боків. Для додаткового захисту і підтримки шиї і голівки дитини підголівник має спеціальну потовщену форму.

 

Кріплення ISOFIX

Кріплення автокрісла у салоні автомобіля здійснюється за системою ISOFIX, яка мінімізує зсув при зіткненні і не допускає зміни положення крісла при поворотах. Змінне положення спинки від 105 до 140 градусів дозволить вашому малюку повноцінно відпочити, пограти або поспостерігати за дорогою. Головне одне – дитині завжди буде комфортно.

 

Зміна висоти підголівника

Ви можете встановити підголівник у потрібне положення залежно від зросту дитини. Ваш малюк активно росте і змінюється – крісло змінюється разом з ним. Можливість регулювання коливається у межах від 0 до 17 см.

 

Високоякісна тканина

Для оббивки крісла використовувалася м'яка і ніжна, як мамин дотик, тканина. Оксамитова навпомацки, тканина абсолютно безпечна для контакту з дитячою шкірою, не містить канцерогенних барвників і важких металів, володіє чудовими зносостійкими і вогнетривкими характеристиками.

 

П'ятиточкова фіксація

П'ятиточковий ремінь безпеки щільно і надійно фіксує положення дитини в кріслі, при цьому не викликає дискомфорту і не сковує свободу малюка під час гри.

Характеристики

Основні характеристики

Тип пристрою
Вікова група
Кріплення пристрою
Підголівник

Регульований по висоті

Вік дитини
Вага дитини

До 18 кг

Стать

Технічні характеристики

Кількість точок кріплення ременя
Спосіб установки
Колір

Функціональні особливості

Матеріал

Пластик

Текстиль

Трансформація в бустер

Ні

Підлокітники

Так

Розміри та комплектація

Габарити

66 x 46.5 x 73.5 см

Вага

17 кг

Особливості

Підтримка системи кріплення Isofix; Можливість нахилу: Положення напівлежачи; Власні ремені безпеки: 5-точкові; Оснащення: М'які накладки на ремені безпеки, м'який вкладиш під голову, м'який вкладиш для найменших

Найпопулярніші запити в категорії Автокрісло Xiaomi QBORN I-SIZE rotating QQ129KX (Port Fog) 504504