Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Дитячий нічник-іграшка Click "Малюшарики" - Крошик CLK-G01BR-K01

Код:698509
Архiв
Дитячий нічник-іграшка Click "Малюшарики" - Крошик CLK-G01BR-K01 фото
Дитячий нічник-іграшка Click "Малюшарики" - Крошик CLK-G01BR-K01 фото
Дитячий нічник-іграшка Click "Малюшарики" - Крошик CLK-G01BR-K01 фото
Дитячий нічник-іграшка Click "Малюшарики" - Крошик CLK-G01BR-K01 фото
Дитячий нічник-іграшка Click "Малюшарики" - Крошик CLK-G01BR-K01 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 5 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Крошик з мультфільму Малюшарики - іграшка дитячий нічник від Click, українського бренду дитячої безпечної електроніки. Дитячий нічник іграшка Крошик з мультфільму Малюшарики стане найкращим другом дитини і забезпечить малюкові спокійний сон без дитячих страхів. Дитячий силіконовий світильник має 7 приємних м'яких кольорів світіння для спокійного нічного сну дитини. Нічник іграшка Малюшарики Крошик не нагрівається, тому маленька дитина може взяти іграшку з собою прям у ліжечко. Коли іграшка світиться, м'яке молочне світло створить затишну обстановку, що розташовує до сну. Дитячий нічник - бездротовий, з вбудованим акумулятором. Заряду вистачить на 20 годин, тобто десь на 3 ночі. Колір можна перемкнути легким дотиком, тому навіть зовсім маленька дитина легко впорається з цим завданням. Дитячий світильник зроблений з харчового силікону без шкідливих речовин, з такого силікону виготовляється посуд для малюків.

Силіконовий нічник Крошик з Малюшариків від ТМ Click стане відмінним подарунком і дівчинці, і хлопчикові. Унікальний дизайн у вигляді милого персонажа мультфільму не залишить байдужими ні дитину, ні його батьків. Дитячий 3D світильник зроблений з м'якого, безпечного екологічно чистого високоякісного силікону. М'який силікон не містить шкідливих речовин. Дитячий силіконовий нічник травмобезпечний для дитини, його можна м'яти, стискати, розтягувати і навіть кусати! Забрудненого силіконового зайчика можна легко зняти з LED лампи і помити в мильному розчині або в пральній машинці.

Силіконовий дитячий ночничок має в собі 4 режими роботи і 7 різних кольорів світіння. Можна вибрати як заспокійливе тепле світло, яке допомагає дитині заснути, так і змусити його переливатися різними кольорами, або ж пульсувати якимось одним обраним світлом граючи з ним.

Сам силіконовий світильник працює на якісних світлодіодах, які не нагріваються і дають як тепле м'яке світло, так і можуть переливатися різними кольорами веселки. Вбудований Li-Ion акумулятор живить нічник дитячий до 20 годин. Зарядити силіконовий нічник Крошик можна від будь-якого USB-порту, будь то зарядний пристрій від смартфона, повербанк, ноутбук або USB-порт в автомагнітолі. За дві години дитячий нічник повністю заряджається і знову готовий радувати дитину. Маючи такі можливості, дитячий нічник можна брати з собою в будь-яке місце і час. Адже зарядки вистачить не на одну ніч. Нічник може працювати не тільки від вбудованого акумулятора але і від зовнішнього джерела живлення, таким чином навіть якщо акумулятор розрядиться - нічником все-одно можна користуватися. Щоб зарядити дитячий силіконовий нічник до зарядного кабелю необхідний буде адаптер 220В-USB 5В 0,5 А або ж для зарядки так само можна використовувати пристрій для смартфона з Type-C штекером.

Силіконовий нічник іграшка дитячий Click Крошик (Малюшарики) 16 см - купити світильник нічник дитячий у вигляді м'якого силіконового Крошика можна тепер в Україні з офіційною гарантією.

Особливості

  • Улюблений герой Крошик з мультфільму "Малюшарики"
  • Допомагає малюку побороти страх темряви
  • Не нагрівається
  • З м'якого харчового силікону
  • Безпечний для малюка
  • Можна прати в машинці
  • Різні кольори підсвічування
  • 4 режими роботи
  • Сенсорний, перемикання режимів легким дотиком
  • Близько 3 ночей на одному заряді, до 20 годин роботи
  • Бездротовий, з вбудованим акумулятором
  • Сучасний порт зарядки USB Type-C
  • Працює як від USB, так і від акумулятора
  • Розроблено в Україні

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Віковий діапазон
Стать
Джерело живлення

Аккумулятор

Додаткова інформація

Допомагає малюкові побороти страх темряви; Не нагрівається; Безпечний для малюка (можна кусати); Можна прати в машинці; 7 режимів підсвічування; 4 режими роботи; Сенсорний, перемикання режимів легким бавовною; Близько 3 ночі на одному заряді (до 20 годин роботи); Бездротовий дитячий нічник з вбудованим акумулятором; Працює як від USB, так і від акумулятора; Заряджається всього за дві години

Габарити і колір

Габарити

13,8 x 11,4 x 15,6 см

Вага

173 г

Колір

Блакитний

Комплектація

Нічник; Акумулятор

Найпопулярніші запити в категорії Дитячий нічник-іграшка Click "Малюшарики" - Крошик CLK-G01BR-K01