Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Геймпад Ipega PG-P4010 Wireless PS4/ PS3/ PC

Код:699404
Очікується
Геймпад Ipega PG-P4010 Wireless PS4/ PS3/ PC фото
Геймпад Ipega PG-P4010 Wireless PS4/ PS3/ PC фото
Геймпад Ipega PG-P4010 Wireless PS4/ PS3/ PC фото
Геймпад Ipega PG-P4010 Wireless PS4/ PS3/ PC фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 13 ₴
1 399

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

ВСЕ НЕОБХІДНЕ ДЛЯ ПЕРЕМОГИ У ГРІ

Бездротовий геймпад PG-P4010 являє собою функціональний, зручний контролер для PS4 сумісних платформ PS3, ОС Android та iOS, а також ПК. Максимальний комфорт використання гарантується ергономічною, легкою конструкцією та зручним керуванням з програмованими кнопками. Геймпад автоматично під’єднується через Bluetooth або дротове з'єднання. Оснащений акумулятором, 6-вісним гіроскопом, подвійною вібрацією та 2-точковим тачпадом. Незамінний гаджет для ігор приведе до перемоги!

 

ПОДВІЙНА ВІБРАЦІЯ ДЛЯ РЕАЛІСТИЧНОСТІ

У конструкцію геймпада PG-P4010 вбудовані асиметричні двигуни праворуч та ліворуч, які дозволяють відчувати вібрацію, що налаштовується по-різному. Вони працюють асинхронно, збільшуючи реалістичність відчуттів від подій у грі на тактильному рівні. Це дозволяє практично випробувати всі емоції під час падіння, удару, повороту чи зіткнення. Відчуйте повне занурення у ігровий процес, відчуваючи ефекти ігрової сцени. Ефект зворотного зв'язку дозволяє перенести ігрові події у реальність.

ЄМНІСНИЙ СЕНСОРНИЙ ТАЧПАД

У верхній частині центру геймпада розташована сенсорна панель з чутливими двоточковими датчиками. Відчуйте задоволення від плавного ковзання пальців по тачпаду під час гри у шутери. Сенсорна панель забезпечує керування ігровим процесом за допомогою жестів скидання. Таким чином, ви можете самостійно вибрати найбільш зручне для вас керування або використовувати всю функціональність геймпада для найкращої результативності. Максимальний комфорт ігрового процесу для гравців забезпечений.

 

6-ВІСНИЙ ГІРОСКОП

Вбудований 6-вісний датчик розпізнавання руху підвищує реалістичність керування у гоночних іграх і точність прицілу в шутерах. Завдяки високій чутливості гіроскопа ви більш точно прицілюватиметеся в автоматичному режимі. Коли ви нахиляєте, повертаєте геймпад, гіроскоп автоматично допомагає досягти правильного положення цілі. 6-вісний гіроскоп підвищує точність керування, дозволяючи працювати у режимі повітряної миші. Будьте на крок попереду своїх ворогів. Поки вони ціляться, ви стріляєте.

ПРОГРАМОВАНІ КНОПКИ

Випереджайте у всьому суперників завдяки зручним програмованим елементам керування та новітній конструкції геймпада. Клавіші повернення S1/S2/S3/S4 легко налаштувати як часто використовувані кнопки або як комбіновані поєднання, максимально зручні для гри. Більше ніяких складних комбінацій натискати не потрібно, тому збільшиться комфорт та швидкість гри. Ваші руки більше не будуть втомлюватися.

 

ДОДАТКОВІ ПЕРЕВАГИ

Функціональні кнопки геймпада PG-P4010 A/B/X/Y мають вбудоване різнокольорове підсвічування, що значно спрощує гру у темряві. Чутливі джойстики обертаються на всі 360 градусів і не мають мертвої зони. Реагуйте миттєво прицілюючись, стріляючи, керуючи і т.д. Гра стане яскравішою, легшою та цікавішою. Підтримується Bluetooth 3.0 із радіусом дії до 8 метрів. Вбудований акумулятор на 400 мАг забезпечує 8 годин у режимі безперервного використання і заряджається близько 3 годин.

 
 

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Інтерфейси
Кількість кнопок

11

Сумісність
Живлення
Особливості

Гіроскоп

Фізичні характеристики

Колір
Комплектація

Інструкція

Гарантія

Геймпад

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Геймпад Ipega PG-P4010 Wireless PS4/ PS3/ PC