Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Геймпад Razer Raion Fightpad for PS4 USB (Black) RZ06-02940100-R3G1

Код:689321
Немає в наявності
Геймпад Razer Raion Fightpad for PS4 USB (Black) RZ06-02940100-R3G1 video preview
Геймпад Razer Raion Fightpad for PS4 USB (Black) RZ06-02940100-R3G1 фото
Геймпад Razer Raion Fightpad for PS4 USB (Black) RZ06-02940100-R3G1 фото
Геймпад Razer Raion Fightpad for PS4 USB (Black) RZ06-02940100-R3G1 фото
cashback iconКешбек 44 ₴
4 499

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Геймпад Razer Raion Fightpad for PS4 USB

Коли суперник небезпечний, озбройся найбільш смертоносною зброєю - файтінг контролером Razer Raion, створеним спеціально для фанатів файтінг ігор. Він обладнаний функціоналом вищого рівня, який підніме ваш контроль і майстерність до реакцій смертельно небезпечних хижаків.

6 кнопок дій

Запозичуючи унікальне розташування кнопок на аркадних контролерах, кнопки дій Razer Raion оптимально розташовані таким чином, щоб надати вам найбільш швидкий доступ до ваших командам.

Маючи на дві кнопки дій більше, ніж у звичайного ігрового контролера, Razer Raion забезпечує більшу кількість варіантів введення, орієнтованих як на стандартний хват, так і на когтевой хват контролера. Незалежно від того, чи використовуєте ви тільки великий палець або всі пальці для цих кнопок, переваги однаково очевидні.

8-позиційний Механіко-тактильного D-pad Razer ™

На відміну від 4-позиційного D-pad, механіко-тактильний 8-позиційний D-pad Razer ™ дозволяє поліпшити управління діагональними натисканнями, щоб ви могли виконувати руху з більшою точністю.

М'який і гіперчутливий, він також має гарну тактильну зворотний зв'язок, яка дозволяє вам тонко відчувати ваші натискання при виконанні комбо - цінне і часто упускається з виду перевага, завдяки якому можна більш частіше реалізовувати комбо.

Кнопки дій з механічним перемикачем Razer ™

Кнопки дій цього файтинг контролера спроектовані трохи крупніше, ніж у звичайних контролерах, що означає, що у вас менше шансів промахнутися з натисканням, тому що їх легше вдарити.

Кожне натискання, який ви робите, миттєво реєструється завдяки надшвидкому спрацьовування механічних перемикачів Razer Yellow. Створені з феноменальним ресурсом в 80 мільйонів натискань, ці перемикачі протестовані і застосовуються в наших відомих клавіатурах.

Змагальний режим

Вбудована функція блокування кнопок дозволяє відключити додаткові кнопки для запобігання ненавмисних натиснень під час турнірів.

3,5 мм аналоговий аудіо роз'єм

Функція, яка ідеально підходить для турнірних виступів. Завдяки цьому аудіо роз'єму ви зможете з легкістю підключити власну аудіопристр з роз'ємом 3,5 мм безпосередньо до Razer Raion, а не до консолі.*

PS4™ тачпад

Знайомий функціонал, запозичений від рідного контролера приставки, завдяки якому Razer Raion в повному сенсі цього слова є завершеним геймпадом для файтинга.

*При підключенні до комп'ютера передача звуку аудіосистемою не здійснюється.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Інтерфейси
Зворотній зв'язок

Так

Кількість кнопок

6

Сумісність
Матеріал

Пластик

Особливості

Довжина кабелю 3 м

8-позиційний D-pad

Кнопки з механічними перемикачами Razer

Фізичні характеристики

Колір
Вага

0,27 кг

Габарити

173 x 103 x 58 мм

Комплектація

Інструкція

Гарантія

Геймпад

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Геймпад Razer Raion Fightpad for PS4 USB (Black) RZ06-02940100-R3G1