Citrus Logo Image

GoPro HERO 10 Black

Неймовірна продуктивність і зручність використання поєдналися в найбільш функціональній камері GoPro - HERO10 Black. Готові випробувати подвоєну продуктивність? Інноваційний чіп GP2 дозволяє створювати відео 5.3K з подвоєною частотою кадрів*, фото 23 Мп, а також забезпечує поліпшену якість зйомки при слабкому освітленні і стабілізацію відео HyperSmooth 4.0 у всіх режимах. Для ще більшої зручності HERO10 Blackможе підключатися до хмари та автоматично вивантажувати відзняті матеріали під час підзарядки*. А з підпискою GoPro і додатком Quik вам доступна єдина екосистема з простих у використанні інструментів редагування і простору для зберігання ваших кращих кадрів, відзнятих на GoPro. Навіть в суворих умовах міцна і водонепроникна конструкція камери HERO10 Black забезпечує її універсальність.

* Порівняно з HERO9 Black з GP1
* Всередині домашньої мережі Wi-Fi. Потрібна підписка GoPro.

 

Інноваційний процесор

Ще швидше. Більш плавно. Ще краще. Новий потужний чіп GP2 змінює правила гри - висока продуктивність, сенсорні елементи управління зі швидким відгуком та подвоєна частота кадрів дозволяють знімати надзвичайноякісніфото та відео з плавним зображенням. Розроблена спеціально з урахуванням високих вимог камер GoProоднокристальна система GP2 забезпечує максимальну продуктивність.

Висока роздільна здатність фото + відео, висока частота кадрів

Насолоджуйтесь неймовірною чіткістю матеріалів GoPro. HERO10 Blackзабезпечує роздільну здатність фотографій 23 Мп і відео 5.3K з частотою 60 кадрів/с, а також подвоєну частоту кадрів для створення приголомшливо плавних матеріалів. Крім того, камера підтримує сповільнену зйомку 8x в 2.7K, дозволяє ставити відео на паузу й створювати стоп-кадри з роздільною здатністю 15,8 Мп з відео у 5.3K.

Неймовірна якість зображення

Зберігайте високу деталізацію, реалістичну текстуру і яскравий контраст навіть при слабкому освітленні. Завдяки новій вологовідштовхувальній гідрофобній кришці об'єктива, яка захищає від бризок, а також відблисків та інших оптичних дефектів, якість зображень виходить на абсолютно новий рівень.

HyperSmooth 4.0

Технологія HyperSmooth ще ніколи не забезпечувала такий плавний результат, тому ви завжди можете розраховувати на кращу стабілізацію. Продуктивність в умовах слабкого освітлення стала ще краще, а функція вирівнювання горизонту тепер працює й для більших кутів нахилу, тому ваші матеріали завжди виходять ідеально рівними, коли це потрібно.

Швидке і надійне підключення

Неймовірно просто, неймовірно швидко. Переносити фото і відео на телефон з камери GoPro, що підтримує підключення до хмари, дуже просто і зручно - ви можете скористатися вивантаженням через додаток Quik або швидким підключенням через кабель USB*. Також вам доступне необмежене хмарне сховище зі зручнимавтовивантаженням. Просто під’єднайте камеру до джерела живлення і домашньої мережі Wi-Fi, а решту вона зробить за вас*.

* Потрібен кабель USB-C або USB-C - USB-A + адаптер Apple - USB для камери в залежності від пристрою.
* Потрібна підписка GoPro. Підписка GoPro доступна тільки в деяких регіонах.

Новий фронтальний екран + поліпшення функціональності

Виставляти кадр для відеоблогу або селфі стало набагато зручніше завдяки якісному фронтальному ЖК-екрану, який забезпечує плавність і неймовірну деталізацію зображення. Сенсорні елементи управління відрізняються поліпшеним відгуком, тому затвор спрацьовує краще. Якість прямих трансляцій з HERO10 Black стала ще вище, а функції веб-камери - простіше і зручніше.

Міцність і водонепроникність на глибині до 10 метрів

HERO10 Black абсолютно водонепроникна і максимально міцна, що дозволяє використовувати її для будь-яких пригод. Її надійна конструкція здатна витримати серйозні удари і пройде з вами крізь бруд, сніг і воду (на глибині до 10 м). Міцну і стійку до подряпин кришку об'єктива можна легко замінити за необхідності.

Акумулятор

Літій-іонний акумулятор ємністю 1720 мА • год дозволяє довше насолоджуватися зйомкою й менше думати про заміну акумуляторів.

Модуль об'єктива Max

Скористайтеся модулем об'єктива Max для найширшого кута огляду на камері HERO (155˚) і неперевершеної стабілізації MaxHyperSmooth.

 

Веб-камера + пряма трансляція

GoPro помітно виділяється на тлі більшості веб-камер. Універсальна функція ведення прямих трансляцій забезпечує плавне відео під час кожної зйомки завдяки стабілізації HyperSmooth і високій роздільній здатності.

Просунуті інструменти

З просунутими інструментами, такими як функція LiveBurst для зйомки протягом 1,5 секунд до і після спуску затвора, ви точно отримаєте кращий кадр. Навіть якщо ви натиснете кнопку зйомки надто пізно, функція HindSight почне запис відео за 30 секунд до цього - ви ніколи не пропустите потрібний момент. А режими відкладеної зйомки і зйомки в заданий час дозволяють один раз налаштувати камеру і забути про неї.

 

Вбудоване кріплення

Вбудовані затискні кільця дозволяють змінювати кріплення за лічені секунди. Кріпильна рамка не потрібна - просто вийміть затискні кільця з пазу, з’єднайте з необхідним аксесуаром та знімайте. Більш того, всі аксесуари HERO9 Black сумісні з камерою HERO10 Black.

Попередні налаштування

Спрощуйте процес - в будь-якій ситуації використовуйте попередні налаштування. HERO10 Black поставляється з готовими попередніми налаштуваннями - стандартним, спортивним і кінематографічним режимами. Крім цього, ви можете створювати власні попередні налаштування для швидкого доступу до індивідуальних режимів зйомки.

 

Мітки з даними GPS

Увімкніть цю функцію, щоб в реальному часі отримувати анімоване накладання даних, що відображають вашу швидкість, висоту над рівнем моря, положення на маршруті та рівень перевантаження. Це відмінний спосіб наочно продемонструвати вашу статистику й надати відео професійного вигляду.

Характеристики

Основні характеристики

Роздільна здатність матриці
Кут огляду

Відеозйомка

Максимальна роздільна здатність відеозйомки
Максимальна частота кадрів
Стабілізація зображення
Уповільнена зйомка (Slow motion)

Так

Фотозйомка

Timelapse

Так

Зручність експлуатації

Дисплей
Сенсорний екран

Так

Захист від ударів, бруду і води
Зйомка під водою
Дистанційне керування

Голосом

За допомогою пульта

З смартфона

Вбудований мікрофон

Так

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність

1720 мАг

Підключення

Bluetooth

Так

Наявність Wi-Fi

Так

Слот для карт пам'яті

microSD

USB-порт

Type-C

microHDMI

Ні

Роз'єм для зовнішнього мікрофона

Так

Комплектація і габарити

ВхШхГ

49 х 70 х 34 мм

Вага

153 г

Колір моделі

Чорний

Комплектація

Камера, Кейс для перенесення, Акумулятор, Кріпильні пряжка та гвинт, Вигнуте кріплення що клеїться,USB Type-C

Відгуків