Citrus Logo Image

Надзвичайна універсальність в поєднанні з максимальною продуктивністю в найпотужнішій камері GoPro — HERO11 Black

Фільмуйте пригоди з HERO11 Black — найпотужнішою камерою GoPro. Два екрани дозволяють ідеально компонувати знімки, а новий датчик зображення відкриває найширший кут огляду за всю історію лінійки HERO. В результаті ви отримаєте вищу якість зображення, кращу стабілізацію відео та можливість перетворення відзнятих матеріалів у широкі кінематографічні кадри або вертикальні кадри для публікацій у соціальних мережах. Відео 5,3K і фотографії 27 Мп допоможуть зафіксувати найважливіші моменти з приголомшливою деталізацією, а відзначена нагородою Emmy стабілізація HyperSmooth 5.0 із функцією Horizon Lock зберігає ваші кадри в балансі.

Новий революційний датчик зображення

Новий потужний датчик забезпечує найширший кут огляду за всю історію лінійки HERO. Це відкриває велике полотно для найсміливішої творчості, захоплюючи ще більше неба та горизонту на кожному фото. Просто скористайтеся програмою GoPro Quik, щоб збільшувати масштаб, обрізати фото, регулювати співвідношення сторін, зберігаючи деталізовану текстуру та чіткість.

Неймовірне відео

Роздільна здатність 5.3K на 91% краща за стандарт 4К і на 665% — за 1080р, тому ваші відео будуть вражати кожного. Кадри з нього будуть у якості аж 24,7 Мп, їх можна робити за допомогою GoPro Quik. Чіткість та інші характеристики зйомки покращені також і для слабкого освітлення.

Ще краща якість фото 27 Мп із удосконаленим об’єктивом

Навіть в умовах поганого освітлення текстура, деталізація та контраст будуть на висоті. Кришка об’єктива відштовхує вологу і захищає від бліків, бризок та інших візуальних викривлень, тому якість картинки вийшла на абсолютно новий рівень.

Стабілізація HyperSmooth 5.0, відзначена премією Emmy

HyperSmooth у 2021 році отримала нагороду за неймовірно плавне відео — премію Emmy. HyperSmooth 5.0 ще вище підіймає цю планку завдяки Horizon Lock та функції AutoBoost для максимальної стабілізації з мінімальним обрізанням зображення. Катайтеся на велосипеді, ковзанах, лижах, бігайте в парку, плавайте — навіть найбожевільніші кадри виходять плавними.

Фіксуйте горизонт із функцією Horizon Lock

Функція Horizon Lock утримує горизонт рівним, навіть якщо камера обертається на 360°. У поєднанні з HyperSmooth 5.0 ваше відео матиме завжди плавні кадри та зберігатиме лінію горизонту.

Водонепроникна та міцна

HERO11 безстрашна на глибині до 10 метрів, а з укріпленим корпусом вона стане вашою надійною компаньйонкою в непростих умовах.

Інноваційний акумулятор Enduro

Акумулятор Enduro 1720 мАг покращує продуктивність камери за низьких температур, а також подовжує час запису до 38% за помірних температур у порівнянні з попередніми камерами та акумуляторами GoPro. Це дозволяє вам безперешкодно знімати катання на лижах, сноуборді та робити зимові фото. Також акумулятор швидше заряджається, тож ви витрачатимете менше часу на очікування та більше часу на пригоди!

Понад 1 мільярд кольорів

HERO11 Black здатна зображати понад 1 мільярд кольорів та дозволяє обирати між 8-бітною та 10-бітною колірною палітрою. 10-бітний колір забезпечує покращену глибину, плавніші градації та ще більшу реалістичність ваших відео!

Новий цифровий об'єктив HyperView

Ексклюзивний об’єктив GoPro знімає кадри 8:7 та передає їх як ширококутний знімок 16:9. Ви отримуєте красиве деталізоване відео, яке захоплює ще більше оточення.

Універсальний формат 8:7

У форматі 8:7 камера захоплює більше простору на кожному знімку. Додана висота робить його ідеальним для створення фото 9:16 або будь-якого іншого формату, який підійде для Stories в Instagram або для публікацій іншого формату. Із GoPro Quik ви можете збільшувати найкращі таймлайни свого відео, щоб фіксувати кадри з високою роздільною здатністю, або легко змінювати співвідношення сторін у фотографіях.

Кращі екрани

Фронтальний екран має чудову деталізацію та плавніше відтворення картинки, тому ви значно зручніше вибудуєте потрібний кадр. А основний сенсорний екран має кращий відклик завдяки новому чіпу.

Три нові режими уповільненої зйомки в темряві

HERO11 Black має три нові режими уповільненої зйомки, які дозволять вам проявити весь свій творчий запал у темряві:

  • Star Trails використовує обертання Землі та зірки, щоб зняти їхні світлові сліди на нічному небі.
  • Light Painting дозволяє створювати блискучі ефекти мазка пензлем за допомогою рухомого світла.
  • Vehicle Light Trails використовує нічний трафік для запису приголомшливих кадрів світлових слідів машин.

Просте або професійне керування

HERO11 Black має два варіанти керування. Прості елементи керування попередньо завантажені з універсальними налаштуваннями зйомки, які чудово підходять для більшості фото та відео. Отримуйте неймовірні результати в один клік! А професійні елементи управління розблоковують попередньо встановлені налаштування, які дозволяють вибрати найкращі параметри для вашого знімка або відео (стандартний, активний, кінематографічний, уповільнений тощо), а також детально налаштувати всі режими, параметри та функції.

Запис відео за 30 сек до пуску з HindSight

Функція HindSight допоможе отримати потрібну картинку, навіть якщо ви вчасно не встигнете запустити зйомку, адже запис почнеться за 30 секунд до старту. Повз вас не пройде жоден красивий кадр!

Час початку зйомки

Щоб не прогавити моменту, не забудьте скористатися функцією налаштування часу зйомки.

Зйомка в заданий час

Встановлюйте заздалегідь тривалість зйомки на вашій GoPro HERO11, щоб встигнути повністю зафільмувати всі важливі події і не відволікатися на годинник.

Прямі трансляції та веб-камера

Знімайте трансляції або використовуйте режим веб-камери з високою роздільною здатністю та стабілізацією.

Керування голосом

Не відволікайтеся від активностей із функцією керування голосом. Ваша GoPro HERO11 знає 11 мов та 6 діалектів, а ще виконує 16 команд, тому ви можете без рук знімати різні види відео та фото, змінювати режими. Просто закріпіть камеру на монопод або штатив і отримуйте дивовижні кадри.

3 способи зручного вивантаження матеріалів

Хмарне сховище зберігає 100% якості відзнятого матеріалу, також там можна комфортно ділитися доступом та редагувати із резервним копіюванням:

  • бездротова передача даних
  • блискавично швидше підключення через USB
  • SD-карта

Мітки продуктивності GPS

Увімкніть цю функцію та отримайте анімовані мітки в режимі реального часу, які показуватимуть вашу швидкість, висоту, навантаження і т.д. Відео з мітками продемонструють статистику активності та додадуть професійного драйву!

Характеристики

Основні характеристики

Тип матриці

CMOS

Розмір матриці

1/3″

Роздільна здатність матриці
Кут огляду

Відеозйомка

Максимальна частота кадрів
Стабілізація зображення
Уповільнена зйомка (Slow motion)

Так

Фотозйомка

Timelapse

Так

Зручність експлуатації

Дисплей
Сенсорний екран

Так

Захист від ударів, бруду і води
Зйомка під водою
Дистанційне керування

Голосом

Вбудований мікрофон

Так

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність

1720 мАг

Підключення

Bluetooth

Так

Наявність Wi-Fi

Так

NFC

Ні

Слот для карт пам'яті

microSD

USB-порт

Type-C

microHDMI

Ні

Роз'єм для зовнішнього мікрофона

Так

Комплектація і габарити

ВхШхГ

71,8 x 50,8 x 33,6 мм

Вага

154 г

Колір моделі

Чорний

Комплектація

Камера, Кейс для перенесення, Акумулятор, Кріпильні пряжка та гвинт, Вигнуте кріплення що клеїться,USB Type-C

Завантаження

Відгуків