Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків4
Питання-відповіді10

Камера GoPro HERO 7 (Black)

Код:633505
Архiв
Камера GoPro HERO 7 (Black) video preview
Камера GoPro HERO 7 (Black) video preview
Камера GoPro HERO 7 (Black) video preview
Камера GoPro HERO 7 (Black) фото
Камера GoPro HERO 7 (Black) фото
Камера GoPro HERO 7 (Black) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-9%
Вигода 1 000 ₴
cashback iconКешбек 99 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

GoPro  HERO7 Black

HERO7 Black – це найкраща камера GoPro на сьогоднішні. Вона оснащена стабілізацією HyperSmooth для неймовірно плавних відео і відкриває перед вами нові можливості інтелектуальної зйомки. Міцна водонепроникна конструкція дозволяє камері слідувати за вами в будь-яких пригодах та екстремальних розвагах, якими можна поділитися в запису або режимі реального часу за допомогою додатка GoPro App. Виводьте якість своїх фото та відео на абсолютно новий рівень з GoPro HERO7 Black.

Ефективна стабілізація відео

Екшн-камера HERO7 Black з функцією HyperSmooth передбачає ваші рухи та коригує тремтіння камери, забезпечуючи виняткову плавність відео. В результаті ви отримуєте таке ж чітке та рівне відео, як при використанні підвісу з гіростабілізацією.

Міцний водонепроникний корпус

HERO7 Black – це міцна та водонепроникна камера, яка без додаткового боксу витримує занурення на глибину до 10 м і стане вашим вірним супутником в будь-яких пригодах. Їй під силу зберегти ті миті, які не зможе жоден телефон.

Відео 4K60 + фото 12 Мп

HERO7 Black дозволяє створювати дивовижні відео в форматі 4K60 та фото з роздільною здатністю 12 Мп, які повністю передадуть атмосферу миті. А можливість створювати фото в форматі RAW забезпечить максимальну якість та гнучкість на етапі постобробки.

Інтелектуальне керування зйомкою

Використовуйте автоматичний режим для поліпшення якості своїх фото. У режимі «Суперфотка» камера HERO7 Black використовує інтелектуальні алгоритми застосування HDR, локальну тональну компресію та технологію заглушення шуму, щоб поліпшити ваші знімки.

Голосове керування

Залишайтеся в центрі подій та керуйте HERO7 Black без допомоги рук. Досить лише віддати камері голосову команду, наприклад, «GoPro знімай фото» або «GoPro знімай відео».

Діліться одразу або зберігайте на карту

Діліться своїми пригодами в режимі реального часу з відеотрансляціями Facebook Live. Або зберігайте їх у високій роздільній здатьності на карту SD. Використовуючи високоефективне стиснення відеозображень (HEVC) без втрати якості, ви також зможете заощадити місце на карті пам'яті.

Відео TimeWarp

Створюйте таймлапс-відео з приголомшливою стабілізацією при русі під час зйомки. Прискорюйте відтворення до 30 разів, щоб перетворити тривалі сюжети в короткі та цікаві ролики.

Розпізнавання облич, посмішок та сцен

HERO7 Black знає, коли ви дивитеся в камеру або посміхаєтеся, а також багато іншого. Додаток GoPro App використовує ці дані, щоб обирати кращі кадри та створювати приголомшливі відео.

Перетворіть свої відео на справжні кліпи

Камера HERO7 Black автоматично передає відзняті матеріали в додаток GoPro App, де потім їх можна змонтувати в кумедні відеоролики з використанням ефектів та музики, якими так і хочеться поділитися з друзями.

Вертикальна зйомка

Створюйте фото та відео в портретній орієнтації. Це ідеальний варіант, щоб надіслати історію в Snapchat або Instagram. Додавайте історії в стрічку прямо з програми GoPro App та діліться тим, як ви підкорюєте стихії, в найкращій якості.

Таймер фотозйомки

Встигніть потрапити в кадр! Таймер фотозйомки спрощує процес створення селфі або групових фото на камеру GoPro.

Сенсорний зум

Наблизьтеся до епіцентру подій. Обирайте ідеальну композицію фото та відео, просто торкаючись екрану*.

Автоматичне перенесення файлів на телефон

Максимально простий перехід від зйомки до публікації. З додатку GoPro App ви можете миттєво надіслати фото та відео на електронну пошту, в SMS, в Twitter або Snapchat**.

Мітки з даними GPS

Відстежуйте свою швидкість, відстань та багато іншого. У додатку GoPro App ви можете додати поверх відео мітки, які покажуть іншим, як швидко, далеко або високо вам вдалося дістатися.

Вдосконалене заглушення шуму

HERO7 Black в активному режимі фільтрує шум вітру, вібрації та звуки тримання камери, дозволяючи створювати відео з чистою та чіткою звуковою доріжкою.

Сумісність з аксесуарами GoPro

Одягай. Закріплюй. Насолоджуйся. Понад 30 аксесуарів дозволять вам вести зйомку з унікальних ракурсів і допоможуть зобразити події вашого життя зовсім по-новому.

* Сенсорний зум доступний лише в режимі фотозйомки та деяких режимах відеозйомки. 
** Для автоматичного перенесення файлів необхідно, щоб камера була під’єднана до додатку GoPro App. Перенесення відео, таймлапс-відео та окремих фотографій здійснюється автоматично; перенесення фотографій серійної зйомки можна виконати вручну.

 

Характеристики

Основні характеристики

Тип матриці

CMOS

Роздільна здатність матриці

Відеозйомка

Максимальна роздільна здатність відеозйомки
Максимальна частота кадрів
Стабілізація зображення
Уповільнена зйомка (Slow motion)

Так

Особливості відео

4K; Широкий: 60,30,24 кадрів/с; SuperView: 30,24 кадрів/с; Формат файлів: MP4 (H.264 / AVC); MP4 (H.265 / HEVS); Максимальна швидкість передачі відео: 75 Мбіт/с (4K); Стабілізація відео: GyperSmooth; Таймлапс; Сповільнена зйомка; TimeWorp;

Фотозйомка

Timelapse

Так

Зручність експлуатації

Дисплей
Сенсорний екран

Так

Захист від ударів, бруду і води
Зйомка під водою
Дистанційне керування

З смартфона

Вбудований мікрофон

Так

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність

1220 мАг

Підключення

Bluetooth

Так

Наявність Wi-Fi

Так

NFC

Так

Слот для карт пам'яті

microSD

USB-порт

Type-C

microHDMI

Так

Роз'єм для зовнішнього мікрофона

Так

Комплектація і габарити

ВхШхГ

63,2 x 44,9 x 33 мм

Вага

116 г

Колір моделі

Чорний

Комплектація

HERO7 Black; Вбудована батарея; Рамка; Вигнуте кріплення; Пряме кріплення; Монтажний майданчик; USB-C Кабель; Затискний гвинт

Особливості камери

2-дюймовий Touch дисплей; Міцний + Водонепроникний (до 10м) корпус; Голосове керування; HyperSmooth Stabilization; SuperPhoto; Live Streaming на Facebook Live; Виявлення сцени, обличчя, і посмішки для створення QuikStories; Селфі-таймер; Пробудження по голосовій команді; Пряма трансляція; GPS; Стереозвук

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Камера GoPro HERO 7 (Black)