Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків1
Питання-відповіді2

Електровелосипед Like.Bike Grizzly (Red-Grey) 489Wh

Код:673438
Архiв
Електровелосипед Like.Bike Grizzly (Red-Grey) 489Wh video preview
Електровелосипед Like.Bike Grizzly (Red-Grey) 489Wh фото
Електровелосипед Like.Bike Grizzly (Red-Grey) 489Wh фото
Електровелосипед Like.Bike Grizzly (Red-Grey) 489Wh фото
Електровелосипед Like.Bike Grizzly (Red-Grey) 489Wh фото
Електровелосипед Like.Bike Grizzly (Red-Grey) 489Wh фото
Електровелосипед Like.Bike Grizzly (Red-Grey) 489Wh фото
Електровелосипед Like.Bike Grizzly (Red-Grey) 489Wh фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 399 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

  • Потужність

    500 Вт

  • Швидкість

    До 45 км/год

  • Запас ходу

    До 50 км

  • Час заряджання

    До 5 годин

Електровелосипед Like.Bike Grizzly

Підкорюйте бездоріжжя і з користю проводьте час завдяки потужному і практичному електровелосипеду Like.Bike Grizzly. Цей фетбайк отримав ефективний мотор потужністю 500 Вт, великі колеса з широкими шинами і ємний акумулятор, які дозволяють транспорту розганятися до 45 км/г, проїжджати на одному заряді до 50 кілометрів і легко долати як кам'янисті дороги, так і піщані насипи. А надійні дискові гальма і амортизаційна передня вилка роблять поїздки комфортнішими і безпечнішими. Like.Bike Grizzly – це справжній позашляховий монстр, який стане ідеальним варіантом для недільних прогулянок на свіжому повітрі або далеких заміських поїздок на природу. І до того ж допоможе підтримувати себе в хорошій фізичній формі.

preview
  • Допустиме навантаження

    120 кг

  • Вага пристрою

    31,4 кг

  • Діаметр коліс

    26 дюймів

Ефективна підтримка на складних ділянках

Незалежно від пори року Like.Bike Grizzly дозволяє з задоволенням кататися по місту і далеко за його межами. Транспорт оснащений заднеприводним редукторним мотор-колесом потужністю 500 Вт, що забезпечує велосипедисту підтримку на складних ділянках шляху і відмінну маневреність навіть на великих швидкостях. Завдяки йому ви зможете розвивати швидкість до 45 км/г, а головне – кататися по бездоріжжю, не докладаючи надмірних зусиль. Або просто можете дозволити мотору довезти вас додому, коли втомитеся самостійно крутити педалі.

preview
preview

Акумулятор ємністю 489 Вт*г дасть вам можливість в будь-який момент скористатися підтримкою електромотора або навіть повністю покластися на нього, коли захочете відпочити. Його заряду байку вистачить на поїздку до 50 км (в режимі PAS), що дозволить здійснювати досить тривалі прогулянки. А знімна конструкція полегшує підзарядку батареї.

Справжній всюдихід серед велосипедів

  • preview

    Завдяки 26-дюймовим колесам і широким шинам зі спеціальним протекторним візерунком цей велосипед відрізняється кращою прохідністю і впевнено почуває себе на будь-якому покритті. Він легко може проїхати по траві, піску, гравію та цілковитому бездоріжжі. При цьому його збільшені колеса забезпечують краще зчеплення з поверхнею і беруть на себе роль амортизатора. За рахунок чого їзда стає м'якою та комфортною.

  • preview

    Відчуйте легкість ходу і дивовижний комфорт цього фетбайка. Like.Bike Grizzly забезпечений передньою амортизаційною вилкою, що дає ще більше контролю на дорозі, а також робить їзду більш плавною. Тому ваші прогулянки стануть дійсно приємними.

  • Практичний і стильний дизайн

    Конструкція електровелосипеда розроблялася з урахуванням того, що Grizzly буде часто використовуватися для заміських поїздок. Тому інженери постаралися зробити його дуже надійним та витривалим. Міцна рама витримує великі навантаження, тому максимальна вага райдера може досягати 120 кг, а герметично захована в раму батарея надійно захищена під час поїздок по бездоріжжю. При цьому сам транспорт не виглядає великоваговим позашляховиком – спортивний і незвичайно стильний Like.Bike Grizzly вигідно вирізняється з-поміж більшості моделей. Він виглядає органічно як на заміській дорозі, так і на прогулянці в міському парку.

    preview
  • preview

    Безпека на дорозі

    Відчувайте себе впевнено на будь-якій дорозі. Встановлені у фетбайку дискові механічні гальма відрізняються високою ефективністю і дають відчуття повного контролю над ситуацією. Вони спрацьовують дуже швидко незалежно від погодних умов, не потребують постійного обслуговування та налаштування, і при цьому мають довгий термін служби.
     

  • Розширені налаштування для більшої зручності

    Like.Bike Grizzly також може похвалитися розширеним функціоналом. У цього байка передбачені 5 режимів підтримки райдера, що більше, ніж у більшості подібних моделей. Всі вони по-різному задіюють двигун для допомоги педалюванню, а тому байк може більш гнучко підлаштовуватися під обставини і ваші потреби. При цьому вся необхідна інформація, включаючи дані про швидкість, рівень заряду акумулятора та режими підтримки виводиться на невеликий рідкокристалічний дисплей, який встановлений на кермі велосипеда. Тому ви завжди будете знати скільки кілометрів «намотали», і чи не час підзарядити свій електровелосипед.

    preview
  • preview
  • preview

Характеристики

Конструкція

Тип пристрою

Електровелосипед

Вид велосипеду
Призначення
Діаметр коліс
Вага пристрою
Колір моделі

Червоний

Сірий

Пересування

Допустиме навантаження
Максимальна швидкість
Мінімальний зріст
Потужність мотора

Aвтономність

Запас ходу
Ємність батареї
Тип акумулятора

Li-ion

Час зарядки

До 5 годин

Особливості

Додаток

Ні

Сумісність з ОС

Ні

Bluetooth колонка

Ні

LCD-дисплей

Так

Наявність підсвітки

Ні

Комплектація

Електровелосипед Like.Bike Grizzly; Зарядний пристрій

Особливості

Запас ходу до 50 км в режимі PAS; Вбудований в раму знімний акумулятор

Завантаження

Відгуків