Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків2
Питання-відповіді2

Електровелосипед HIMO C26 (Gray) 480 Wh

Код:668139
Архiв
Електровелосипед HIMO C26 (Gray) 480 Wh video preview
Електровелосипед HIMO C26 (Gray) 480 Wh фото
Електровелосипед HIMO C26 (Gray) 480 Wh фото
Електровелосипед HIMO C26 (Gray) 480 Wh фото
Електровелосипед HIMO C26 (Gray) 480 Wh фото
Електровелосипед HIMO C26 (Gray) 480 Wh фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-6%
Вигода 2 000 ₴
cashback iconКешбек 329 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок
  • Потужність

    250 Вт

  • Швидкість

    До 25 км/г

  • Запас ходу

    До 100 км

  • Час зарядки

    До 6 годин

Електровелосипед Xiaomi HIMO C26

HIMO C26 – це новий електровелосипед від Xiaomi, який створений як для їзди по місту, так і бездоріжжю. Він має потужний двигун і місткий акумулятор, завдяки яким здатний проїжджати на одному заряді до 100 км, що безумовно вище, ніж у більшості конкурентів.

Великі колеса з пневматичними шинами, дискові гальма, 7-швидкісна трансмісія та ергономічне сидіння роблять кожну поїздку набагато приємнішою. З Xiaomi HIMO C26 ви отримаєте повну свободу пересування і надійний транспорт для подорожей на будь-які відстані.
 

preview
  • Допустиме навантаження

    100 кг

  • Вага пристрою

    25 кг

  • Висота

    1 050 мм

  • Довжина

    1 740 мм

  • Діаметр коліс

    26 дюймів

Універсальний велосипед для будь-яких поїздок

Xiaomi HIMO C26 виглядає як стандартний гірський велосипед: він високий, великий і чудово підходить для пересування як по місту, так і по місцевості зі складним рельєфом.

Транспорт має легку трикутну раму і 26-дюймові колеса, що робить його більш міцним та стійким на нерівній дорозі. Крім того, Xiaomi HIMO C26 виготовлений з високоякісного металу, тому відрізняється невеликою вагою і високою міцністю.
 

preview
preview

 Значний запас ходу

Головною фішкою Xiaomi HIMO C26 є значний запас ходу. Він оснащений акумулятором на 480 Вт/г, яка дозволяє проїжджати до 100 км на одному заряді. Завдяки чому ви можете їздити не лише на роботу, у магазин чи зустріч в кафе, а і проїхатися з вітерцем в сусіднє місто.

Швидкий та витривалий

  • preview

    HIMO C26 розрахований на максимальну вагу до 100 кг і може легко розганятися до 25 км/год завдяки потужному двигуну на 250 Вт. Це означає, що користуватися велосипедом зможуть і підлітки, і дорослі. Система трансмісії від провідного японського виробника Shimano робить поїздки ще ефективнішими. Вона дозволяє підтримувати зручну швидкість педалювання незалежно від ухилу або рельєфу місцевості, що допоможе при подоланні підйомів, складних спусків і в цілому зробить поїздки більш комфортними. У той час як регульована передня вилка амортизатора надає кілька варіантів налаштування для їзди по рівній або гористій місцевості.

  • preview

    Xiaomi HIMO C26 однаково впевнено тримається на рівних міських дорогах і гірських стежках. А все завдяки тому, що його великі 26-дюймові колеса доповнені пневматичними шинами KENDA. Вони вирізняються високою зносостійкістю і хорошим зчепленням з поверхнею. Спеціальна конструкція протектора шини зменшує тертя і запобігає бічному ковзанню, а також має чотири широкі і глибокі дренажні малюнки, які допомагають поліпшити керованість при русі по мокрих та слизьких дорогах.

  • Інформативний дисплей

    Зліва на кермі розташований невеликий дисплей, на якому відображаються дані про швидкість, відстань, режим їзди та рівень заряду акумулятора. Він надійно захищений від води та пилу і має рейтинг IPX7, а розташовані поряд з ним кнопки дозволяють вмикати/вимикати освітлення та змінювати режим їзди.

    preview
  • preview

    Кілька режимів їзди

    Покладайтеся тільки на свої сили або використовуйте підтримку електродвигуна. HIMO C26 залишає вибір за вами. Велосипед має 3 режими водіння: механічний, гібридний і повністю електричний. Причому в останньому він може проїхати до 60 км (точна відстань залежить від ваги райдера)

  • Потужний акумулятор

    При повністю зарядженому акумуляторі в комбінованому режимі їзди можна проїхати до 100 км з максимальною швидкістю в 25 км/год.

    preview
  • preview
  • preview

Характеристики

Конструкція

Тип пристрою

Електровелосипед

Вид велосипеду
Призначення
Діаметр коліс
Вага пристрою
Підвіска

Амортизаційна

Розташування підвіски

Передня

Система гальмування

Дискова

Механічна

Колір моделі

Сірий

Пересування

Допустиме навантаження
Максимальна швидкість
Потужність мотора
Кут підйому

25°

Aвтономність

Запас ходу
Ємність батареї
Час зарядки

До 6 годин

Особливості

Додаток

Ні

Сумісність з ОС

Ні

Bluetooth колонка

Ні

LCD-дисплей

Так

Наявність підсвітки

Так

Особливості

Запас ходу до 100 км в режимі PAS; Рама: Алюміній; Розмір: 174 x 66 x 105 см; Амортизація: Fork Shock Absorption; 7-ступінчаста система трансмісія

Завантаження

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Електровелосипед HIMO C26 (Gray) 480 Wh