Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Електроскутер Supersoco CUX (Dark blue) 1800 Wh

Код:679584
Архiв
Електроскутер Supersoco CUX (Dark blue) 1800 Wh фото
Електроскутер Supersoco CUX (Dark blue) 1800 Wh фото
Електроскутер Supersoco CUX (Dark blue) 1800 Wh фото
Електроскутер Supersoco CUX (Dark blue) 1800 Wh фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-38%
Вигода 30 000 ₴
cashback iconКешбек 499 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок
  • Потужність

    1300 Вт

  • Швидкість

    До 55 км/год

  • Запас ходу

    До 65 км

  • Час зарядки

    До 8 годин

Електроскутер Supersoco CUX

Подорожуйте по місту зручно на легкому двомісному електроскутері Supersoco CUX. З самого початку він розроблявся як оптимальний засіб пересування по завантажених транспортом міських дорогах, а тому відрізняється компактністю, маневреністю і має все необхідне, щоб зробити кожну вашу поїздку комфортнішою.
 

Цей скутер оснащений потужним двигуном і знімною батареєю, за рахунок яких може розвивати швидкість до 55 км/г і долати відстань до 65 кілометрів на одному заряді. А його конструкція не тільки надійна завдяки використанню високоякісних матеріалів, а й ретельно продумана, що дозволяє водіям будь-якого зросту впевнено почувати себе за кермом. До того ж, він набагато економічніший за бензинові моделі. Завдяки всьому цьому Supersoco CUX є ідеальним міським транспортом для повсякденного використання.

preview
  • Допустиме навантаження

    180 кг

  • Вага пристрою

    68 кг

  • Висота

    1 782 мм

  • Довжина

    1 087 мм

  • Діаметр коліс

    12 Дюймів

Ергономічний та економічний

Електроскутер CUX створений для задоволення, тому все в ньому сприяє кращому досвіду водіння. І невеликі габарити, які роблять його більш маневреним у заторах, і стійкі 12-дюймові колеса, що забезпечують кращу керованість, і навіть мотор, який працює практично без шуму. А «вишенькою на торті» є те, що електроскутер не вимагає постійного обслуговування, і в цілому менш витратний у використанні: один повний заряд обійдеться вам приблизно в 3,5 грн. І ніякої заміни масла або жахливих вихлопних газів. Це дійсно економічно й екологічно

preview
preview

Потужний і надійний мотор

У цій моделі використовується електродвигун потужністю 1300 Вт, який дозволяє скутеру впевнено почувати себе на міських вулицях і легко долати підйоми. Він прискорює вас швидше, ніж звичайні бензинові двигуни і при цьому працює майже безшумно. А завдяки кільком режимам потужності ви можете підкорювати місто в темпі, який змусить вас відчувати себе в безпеці і тримати ситуацію під контролем.

  • Знімна конструкція та висока енергоефективність.

    preview

    Електроскутер отримав ексклюзивний літій-іонний акумулятор, виготовлений за індивідуальним замовленням. Він забезпечує транспорту запас ходу в 65 км на одному заряді, а знімна конструкція дозволяє забирати акумулятор і безпечно заряджати на роботі чи вдома.

  • Стильний і сучасний дизайн

    preview

    Supersoco CUX - це електроскутер з класичною зовнішністю, який разом з тим має свої унікальні риси. Наприклад, симетричні U-образні передні фари, які органічно вписані в рульову стійку. Або задні ліхтарі оригінальної форми. Тому він настільки ж індивідуальний, як і ви.

  • Міцність. Комфорт. Довговічність.

    Supersoco CUX зроблений на совість, що підтверджує кожен елемент його конструкції. Так, рама з вуглецевої сталі успішно пройшла випробування вібрацією (500 000 раз), а тому гарантує довгу і безпроблемну службу. А обтічний і компактний корпус з оптимальною висотою сидіння сприяє більш комфортній посадці, як і м'яке сідло, вкрите зносостійким матеріалом. Тому навіть новачок буде відчувати себе впевнено за кермом цього скутера.

    preview
  • preview

    Простота управління

    Легко контролюйте поточні параметри скутера і перемикайте режими завдяки VA дисплею з підсвічуванням, яке автоматично підлаштовується під умови освітлення, і цілому набору функціональних клавіш. Це можна запросто робити не відволікаючись від водіння.

  • Безпека в дорозі

    Передні і задні колеса електроскутера обладнані дисковими гальмами, які разом з допоміжною системою EBS (електронна гальмівна система) забезпечують швидку реакцію і скорочують гальмівний шлях. Тому ваші поїздки будуть набагато безпечнішими.

    preview
  • preview
  • preview

Характеристики

Конструкція

Тип пристрою

Електроскутер

Призначення
Діаметр коліс
Вага пристрою
Підвіска

Гідравлічна

Система гальмування

Дискова

Розташування гальмівної системи

Передня

Задня

Колір моделі

Синій

Пересування

Допустиме навантаження
Максимальна швидкість
Мінімальний зріст
Потужність мотора
Кут підйому

15°

Aвтономність

Запас ходу
Ємність батареї
Тип акумулятора

Li-ion

Час зарядки

До 8 годин

Особливості

Додаток

Ні

Bluetooth колонка

Ні

LCD-дисплей

Так

Наявність підсвітки

Так

Завантаження

Найпопулярніші запити в категорії Електроскутер Supersoco CUX (Dark blue) 1800 Wh