Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків16
Питання-відповіді7

Чайник MiJia Electric Kettle (White)

Код:626375
Немає в наявності
Чайник MiJia Electric Kettle (White) фото
Чайник MiJia Electric Kettle (White) фото
Чайник MiJia Electric Kettle (White) фото
Чайник MiJia Electric Kettle (White) фото
-31%
Вигода 500 ₴
cashback iconКешбек 10 ₴
1 099

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Великий об'єм, якого вистачить на всю сім'ю

MiJia Electric Kettle  має міцну конструкцію (подвійний сталевий корпус), оснащений надійним захистом від опіків і відрізняється швидким процесом кип'ятіння, а ємності в 1.5 літра буде досить, щоб заварити 7 чашок кави або чаю для всієї родини.

Швидкий процес кип'ятіння

Нагріваючий елемент чайника MiJia Electric Kettle дозволить закип'ятити 1.5 літри води всього за 5 хвилин, нагріваючи при цьому воду до температури 100˚C. Крім того, він забезпечує рівномірне нагрівання води по всій площі, а його тиха робота не створить дискомфорту при використанні пристрою.

Безпечний та надійний матеріал

Електрочайник MiJia виконаний з нержавіючої сталі AISI 304, яка не виділяє токсичні речовини та є безпечною для здоров'я людини. Верхня колба чайника майже не забруднюється і досить легко чиститься.

Більше 10000 кип'ятінь

В конструкції пристрою застосовується високоякісний термостат і ТЕН з унікальною конструкцією від британської компанії STRIX, які здатні забезпечити надійну роботу пристрою протягом 10 років.

З турботою про вашу безпеку

Кришка електрочайника MIJia, за рахунок застосування надійних підшипників і особливого механізму підйому під кутом 30 градусів, вбереже користувача від парових опіків.

Максимальна зручність і надійний захист від нальоту

Безшовна і приємна на дотик поверхня чайника, носик і кришка надійно захищені від нальоту і легко миються, якщо з'явилися будь-які забруднення. Завдяки особливій конструкції (подвійний корпус + повітряний прошарок між колбою та корпусом пристрою) чайник MiJia тривалий час зберігає температуру води.

Всебічна безпека

У електрочайнику MiJia передбачений захист від попадання води на контакти, автоматичне відключення при википанні води і захист від включення при відсутності води. Три рівня захисту, які вбережуть вас і залишать чайник в чудовому стані.

Індикатори підключення

Вбудовану LED-підсвітку чайника видно навіть в денний час, а завдяки індикаторам ви зможете дізнатися чи підключений чайник до електромережі в даний момент. В процесі нагрівання світлодіоди інформують про стан нагріву води змінюючи свій колір.

Ергономічне зберігання

Кабель чайника після використання можна розмістити, обкрутивши навколо плаского нагрівача. Максимальна зручність зберігання та ніяких дротів!

Оптимальне рішення для дому та роботи

MiJia Electric Kettle – це прекрасне рішення як для домашнього використання, так і для роботи. Стильний дизайн, компактні розміри і високий клас виконання роблять чайник MiJia незамінним помічником для тих, хто любить насолоджуватися чаюванням.

Характеристики

Основні характеристики

Об'єм
Потужність
Нагріваючий елемент

Диск (схований)

Захист

Блокування кришки

Вимкнення при знятті з бази

Довжина кабелю

0,75 м

Оснащеність

Подвійні стінки

Відсік для зберігання шнура

Зі світловим індикатором

Кришка

Нез'ємна

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу
Габарити (ВхШхГ)

21,6 х 15,2 х 25,2 см

Габарити в упаковці (ВхШхГ)

20,8 x 20,8 х 27,7 см

Вага

1,1 кг

Вага в упаковці

1,5 кг

Колір
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Чайник MiJia Electric Kettle (White)