Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Електрочайник BRAUN WK 1100 GR

Код:700162
Є в наявності
Електрочайник BRAUN WK 1100 GR фото
Електрочайник BRAUN WK 1100 GR фото
Електрочайник BRAUN WK 1100 GR фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 11 ₴
1 199
Колір
Black&White фото
Білий фото
Чорний фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Лаконічність

Компанія Braun давним-давно заслужила довіру до своєї техніки мільйонів людей по всьому світу. Якість на довгі роки є візитною карткою їх продукції. Що можна сказати і про чайник Braun WK 1100. На вигляд, можна помітити мінімалізм і практичність забарвлення корпусу, адже погодьтеся, чорний підійде під будь-який інтер'єр. Однак, що б чайник повністю не злився з навколишнім середовищем, а був «родзинкою» вашого будинку, розробники придумали додати білого кольору в забарвлення приладу, а саме нижню частину і повністю пофарбувати в нього поворотну основу, де зберігатися прихований нагрівальний елемент. В цілому - чайник виглядає дуже красиво і не химерно.

Практичність

Обсяг чайника в 1,7 літрів, дозволяє закип'ятити рідина як для однієї людини, так і для цілої компанії, що б влаштувати повноцінне чаювання. Ергономічна, нековзна ручка зручно тримається в руці. Індикатор на бічній частині корпусу чайника Braun WK 1100 орієнтує про які залишилися об'ємі рідини. Варто відзначити так само дуже зручну поворотну основу. Завдяки її конструкції, ви можете ставити на неї чайник з будь-, зручною для вас позиції, що не переживаючи про правильність розміщення приладу для подальшого використання.

Безпека

Чайник Braun WK 1100 має ряд функцій для безпечного використання . По-перше, прилад зроблений з міцного пластику, гарантуючи збереження свого зовнішнього вигляду, при високій температурі нагрівання в ньому рідини. По-друге, нагрівальний елемент захований, тим самим запобігаючи механічні пошкодження. Третє 4-х ступінчаста система безпечного вимкнення. І на останок, про захист від накипу води. У приладі присутній знімний фільтр, завдяки яку потенційна накип не потрапить в вашу чашку зіпсувавши напій. До того ж, він легко промивається під проточною водою.

Характеристики

Основні характеристики

Об'єм
Потужність
Нагріваючий елемент

Диск (схований)

Захист

Відключення при відсутності води

Довжина кабелю

0,7 м

Оснащеність

Обертання на 360 °

Зі світловим індикатором

Фільтр від накипу

Індикатор рівня води

Кришка

Нез'ємна

Шкала рівня води

Є

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу
Габарити (ВхШхГ)

24,5 х 14,5 х 14,5 см

Вага

1,1 кг

Колір
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження

Найпопулярніші запити в категорії Електрочайник BRAUN WK 1100 GR