Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Электрочайник BRAUN WK 3110 WH

Код:678857
Є в наявності
Электрочайник BRAUN WK 3110 WH фото
Электрочайник BRAUN WK 3110 WH фото
Электрочайник BRAUN WK 3110 WH фото
Электрочайник BRAUN WK 3110 WH фото
Электрочайник BRAUN WK 3110 WH фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 13 ₴
1 349
Колір
Black фото
White фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Просто кращий чайник

Електричним чайником вже давно нікого не здивувати. Стандартний прилад для кухні, нічим особливо не виділяється. Але якщо ви хочете відчути різницю між «просто чайником», «хорошим чайником» і найкращим чайником від відомого бренду, варто купити чайник Braun WK 3110 Black в нашому інтернет-магазині. Смачний чай або кава, навіть просто гаряча вода, коли потрібно – для цього даний прилад і створювався. Від вас вимагається лише наповнити його і натиснути кнопку.

Технічні характеристики

Швидкість, з якою Braun WK 3110 Black здатний закип'ятити максимальний обсяг води (1,7 літри), просто вражає. Можна сказати, він робить це практично миттєво! Втім, з огляду на винятково високу потужність – 3000 Ват, це цілком очікуваний результат. Готуйте напої для себе і друзів, використовуйте чайник в офісі, він в будь-якому випадку проявить себе чудово. До того ж, ергономічний дизайн гарантує зручність у використанні, та обслуговуванні приладу. Виконана в стильному чорному кольорі, дана модель виглядає стильною в будь-якому інтер'єрі.

Гарантування безпеки

Наявність вже обов'язкової для сучасних побутових приладів функції автоматичного відключення, це запорука того, що чайник негайно відключиться, тільки-но закип'ятити воду. Забули його в мережі? Нічого страшного! Спеціальний фільтр, який встановлюється на носик, ефективно захищає від попадання накипу в чашку з тільки-но нагрітою водою. Зовсім не зайва обережність, якщо врахувати, що якість води в міському водопроводі, як правило, далека від ідеальної. Коли ви не плануєте користуватися чайником, варто прибрати його або просто поставити в стороні. Завдяки компактним розмірам, він займає зовсім мало місця, плюс, його мережевий дріт можна згорнути та сховати у відсіку корпусу.

Характеристики

Основні характеристики

Об'єм
Потужність
Нагріваючий елемент

Диск (схований)

Захист

Вимкнення при знятті з бази

Захист від перегріву

Оснащеність

Обертання на 360 °

Внутрішній індикатор рівня води

Кришка

Нез'ємна

Шкала рівня води

Є

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу
Габарити (ВхШхГ)

28 х 15,2 х 23,3 см

Габарити в упаковці (ВхШхГ)

31,5 х 18,6 х 25,5 см

Вага

1,1 кг

Вага в упаковці

1,72 кг

Колір
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Электрочайник BRAUN WK 3110 WH