Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Електрочайник DeLonghi KBI2001.M

Код:691643
Немає в наявності
Електрочайник DeLonghi KBI2001.M фото
Електрочайник DeLonghi KBI2001.M фото
Електрочайник DeLonghi KBI2001.M фото
Електрочайник DeLonghi KBI2001.M фото
Електрочайник DeLonghi KBI2001.M фото
cashback iconКешбек 39 ₴
3 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Електрочайник DeLonghi KBI2001.M

Колекція: Distinta X. Потужність 2200 Вт. Об'єм: 1,7 л. Матеріал корпусу: нержавіюча сталь. Прихований нагрівальний елемент. Знімний фільтр. Поворотна підстава. 3-рівнева система безпеки. Колір: металік.

Класичний дизайн

Незалежно від того, якому стилю оформлення інтер'єру ви надаєте перевагу, купуючи чайник DeLonghi KBI 2001 M Distinta X, можете бути впевнені, що він чудово впишеться в обстановку. Полірований металевий корпус з округлими боками виглядає не дуже помітно, але всеж не загубиться серед іншої побутової техніки. Та й в цілому поєднання металу з чорними пластиковими вставками виглядає дуже непогано. Зручне руків’я дозволяє утримувати чайник однією рукою, навіть якщо він наповнений (максимальна місткість – 1,7 л.), А під руків’ям розташовано віконце з мірною шкалою, крізь яке завжди можна побачити залишок води без необхідності піднімати кришку.

Безпека та ефективність

DeLonghi KBI 2001 M Distinta X оснащується сучасним нагрівальним елементом, які прийшли на зміну стандартній спіралі. Плаский диск розташований на дні, що дає цілий ряд переваг. Так, чайник дозволяє розігріти навіть мінімальний об’єм води. У той час як раніше спіраль повинна була бути повністю закрита водою і кожен раз гріти доводилося «зайву» воду. Крім того, плаский нагрівач значно безпечніший, а також добре протидіє утворенню накипу і легше піддається очищенню від нього. Чайник має 3 рівня безпеки: автоматичне відключення при закипання води, при википанні і блокування вмикання без води.

Користуйтеся з комфортом

Для більш зручного використання в побуті, чайник розташовується на поворотній підставці. Ви можете вільно повертати резервуар ручкою в будь-яку сторону, а сама підставка з мережевим шнуром залишається нерухомою. Ще одна корисна особливість DeLonghi KBI 2001 M Distinta X – знімний фільтр-сіточка, яка встановлюється прямо на носик. Хоча вона і не має дезінфікуючих властивостей, але цілком здатна затримати дрібні смітинки або накип.

Характеристики

Основні характеристики

Об'єм
Потужність
Нагріваючий елемент

Диск (схований)

Захист

Захист від перегріву

Оснащеність

Обертання на 360 °

Індикатор включення/вимикання

Зі світловим індикатором

Фільтр від накипу

Індикатор рівня води

Кришка

З'ємна

Шкала рівня води

Є

Додаткова інформація

Автовідключення під час закипання води; Автовідключення за відсутності води; Автовідключення під час зняття з підставки

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу
Габарити в упаковці (ВхШхГ)

23,5 х 23,5 х 28 см

Вага

1,3 кг

Вага в упаковці

2 кг

Колір
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Електрочайник DeLonghi KBI2001.M