Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Электрочайник DeLonghi KBX 2016 GR

Код:678869
Очікується
Электрочайник DeLonghi KBX 2016 GR фото
Электрочайник DeLonghi KBX 2016 GR фото
Электрочайник DeLonghi KBX 2016 GR фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 19 ₴
1 999
Колір
Black фото
Green фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ефектний чайник для дому та офісу

І в домашній і в офісній кухні цьому приладу знайдеться місце і справа. Ви точно не пошкодуєте через те, що одного разу вирішили купити чайник DeLonghi KBX 2016 GR Argento. Естетика даної моделі цілком під стать її технічним достоїнств. Інженери DeLonghi як завжди майстерно впоралися з завданням, зумівши об'єднати красу і ефективність. Обтічна форма корпусу, віконце під рукояткою, призначене для контролю за залишком води, оригінальна кришка, сяючі поліруванням вставки, обов'язковий логотип – класичне рішення від визнаного бренду зі світовим ім'ям до ваших послуг!

Еталонна якість в деталях

Чистота напою не в останню чергу залежить від води, а якщо кип'ятити воду в цьому чайнику, з нею точно проблем не буде. Прямо в носик встановлюється мембранний захисний фільтр. Він затримує накип, не допускаючи в чашку, а значить, ваш чай або кава завжди будуть радувати гідним смаком. Сам фільтр також слід періодично вичищати, знімаючи і споліскуючи. Накип, однак, може зашкодити не тільки напою, а й самому приладу. Для того, щоб знизити його негативний вплив в даному чайнику використовується нагрівальний елемент прихованого типу, який безпосередньо не контактує з водою. Він пропрацює дуже довгий термін без поломок, навіть за інтенсивного використання.

Безпечна експлуатація

У даній моделі реалізовані стандартні заходи безпеки, які є нормою для більшості сучасних електроприладів. Чайник вимикається автоматично при закипанні, при повному википанні води і не включається при її відсутності. Світловий індикатор на задній панелі корпусу підкаже, чи увімкнений прилад в даний момент. Тож, якщо ви раптом забудете вимкнути його і підете на роботу, так і не випивши чаю, це залишиться найбільшою неприємністю.

Характеристики

Основні характеристики

Об'єм
Нагріваючий елемент

Диск (схований)

Захист

Вимкнення при знятті з бази

Захист від перегріву

Відключення при закипання

Довжина кабелю

0,7 м

Оснащеність

Обертання на 360 °

Індикатор включення/вимикання

Прогумовані ніжки

Фільтр від накипу

Кришка

З'ємна

Шкала рівня води

Є

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу
Габарити (ВхШхГ)

27 x 19 x 23 см

Вага

1,5 кг

Колір
Комплектація

Електрочайник; Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Электрочайник DeLonghi KBX 2016 GR