Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Електрочайник Gorenje K17G

Код:697405
Немає в наявності
Електрочайник Gorenje K17G фото
Електрочайник Gorenje K17G фото
Електрочайник Gorenje K17G фото
Електрочайник Gorenje K17G фото
Електрочайник Gorenje K17G фото
cashback iconКешбек 19 ₴
1 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Електрочайник Gorenje K17G

Gorenje K17G – це стильний та надійний електричний чайник, який стане чудовим помічником на кухні. Значна потужність дозволяє йому закип'ятити 1,7 літра води за короткий час, тим самим забезпечуючи вам економію часу. При цьому світлодіодний індикатор завжди сповістить про готовність пристрою до роботи, а звуковий сигнал повідомить вас про закипання води. Тому вам не потрібно буде самостійно контролювати весь процес. А поєднання високоякісного скла та нержавіючої сталі, продумана конструкція та функції безпеки роблять Gorenje K17G чудовим вибором навіть для вимогливих користувачів.

Преміальна якість

Чайник Gorenje K17G виготовлений з висококласних матеріалів, які абсолютно нешкідливі для вашого здоров'я. Скляний корпус збереже чистоту та якість води, щоб ніщо не зіпсувало смаку ваших улюблених напоїв, а сталеві вставки додають йому міцності. При цьому все разом виглядає дуже стильно.

Значний обсяг

Завдяки максимальному об'єму в 1,7 літра ви зможете нагріти велику кількість води і, таким чином, одразу приготувати всім членам родини їх улюблений гарячий напій. Встановлений у пристрої прихований дисковий нагрівальний елемент забезпечує можливість швидкого нагрівання будь-якої кількості води незалежно від її об'єму.

З одного погляду

Скляний прозорий корпус Gorenje K17G дозволяє швидко, легко і точно відміряти необхідну кількість води для напою. А також контролювати рівень закипання, що дає можливість отримати бажану температуру. Це особливо важливо, оскільки деякі види чаїв рекомендують заливати не окропом, а водою в 80-90 градусів для кращого розкриття аромату та їх корисних властивостей.

Обертання на 360°

Кругла, стійка основа забезпечує більш комфортне використання. Вона дозволяє легко знімати чайник і ставити його з будь-якого боку. Буквально одним рухом.

Характеристики

Основні характеристики

Об'єм
Потужність
Нагріваючий елемент

Диск (схований)

Захист

Вимкнення при знятті з бази

Захист від перегріву

Довжина кабелю

0,7 м

Оснащеність

Фільтр від накипу

Кришка

Нез'ємна

Шкала рівня води

Є

Додаткова інформація

Обертання на 360 °

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу
Габарити (ВхШхГ)

21,8 × 23,8 × 16,4 см

Габарити в упаковці (ВхШхГ)

22,4 х 24,2 х 18,4 см

Вага

1,1 кг

Вага в упаковці

1,4 кг

Колір
Комплектація

Електрочайник; Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Електрочайник Gorenje K17G