Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Електрочайник Kenwood ZJM 301 (Red) 0W21011116

Код:670972
Немає в наявності
Електрочайник Kenwood ZJM 301 (Red) 0W21011116 фото
-7%
Вигода 200 ₴
cashback iconКешбек 25 ₴
2 599
Колір
Cream фото
Red фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

КРАЩИЙ ЧАЙНИК ДЛЯ ПОБУТУ

Легкий, невеликого розміру електричний чайник Kenwood ZJM 301 відмінно підходить для використання в побуті. Серед його переваг не тільки доступна ціна, але і високі технічні характеристики, цілком на рівні сучасної побутової техніки. Маючи потужність в 2200 Ватт, цей чайник дозволяє закип'ятити 1,7 літра води (максимальний об`єм) всього за кілька хвилин. Чайник розроблений надійним і довговічним, ви можете придбати його для домашнього використання або офісу, щоб використовувати кожен. Якщо потрібна гаряча вода до чаю або кави – просто купіть Kenwood ZJM 301!

 

ЕКОНОМІЧНА І ПРАКТИЧНА МОДЕЛЬ

Його стильний корпус виготовлений з металу, а значить відрізняється стійкістю до зовнішнього впливу. Вода в цьому чайнику довго зберігається гарячої і вам не потрібно буде повторно включати його, для підтримки температури - кип'ятіть всього раз і цього вистачить надовго. За своїм стандартний можливостям даний прилад майже не відрізняється від всіх інших: є зручний вимикач з додатковим освітленням, а також добре видимий індикатор для визначення рівня рідини, що залишилася. Серед плюсів моделі Kenwood ZJM 301 відзначимо невеликий захисний фільтр, який не допустить потрапляння в чашку найдрібніших частинок і накипу. Фільтр зроблений легкоз`ємним, його можна очищувати.

 

ДОДАТКОВІ ФУНКЦІОНАЛЬНІ МОЖЛИВОСТІ

У чайника є корисний додатковий режим ECO, завдяки якому можна майже миттєво розігріти/закип'ятити невеликий об`єм рідини, навіть для однієї чашки! Зручне руків`я зводить до мінімуму можливість того, що навіть заповнений чайник випадково вислизне. Для більш комфортного використання, прилад встановлюється на спеціальну поворотну платформу. Це просте рішення дає можливість легко повертати його на 360 град., підходити з будь-якого боку і брати будь-якою рукою. Якщо ви вже прийняли рішення купити Kenwood ZJM 301 в нашому фірмовому магазині, нагадуємо, що ви отримуєте гарантію якості від виробника!

Характеристики

Основні характеристики

Об'єм
Потужність
Нагріваючий елемент

Диск (схований)

Оснащеність

Індикатор включення/вимикання

Фільтр від накипу

Кришка

Нез'ємна

Шкала рівня води

Є

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу
Габарити (ВхШхГ)

23,5 x 24,5 x 17 см

Вага

1,4 кг

Колір
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження

Найпопулярніші запити в категорії Електрочайник Kenwood ZJM 301 (Red) 0W21011116