Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Електрочайник Kenwood ZJX 650 (White) 0W21011066

Код:670976
Немає в наявності
Електрочайник Kenwood ZJX 650 (White) 0W21011066 фото
Електрочайник Kenwood ZJX 650 (White) 0W21011066 фото
cashback iconКешбек 27 ₴
2 799
Колір
Black фото
White фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

СТИЛЬНИЙ І ПОТРІБНИЙ

Електрочайнік Kenwood ZJX 650 BK входить в колекцію стильних кухонних приладів kMix, розроблену британськими фахівцями. Це простий і необхідний прилад для тих, хто любить пити свіжозаварений чай. Потужність в 2200 Вт дозволить пристрою протягом декількох хвилин закип'ятити воду, щоб ви могли заварити улюблений напій: чорний, зелений, фруктово-ягідний або трав'яний чай. До речі, якщо ви стежите за трендами в кулінарії і вже полюбили заморожені детокс-чаї, то радимо подумати про покупку компактного чайника ZJX650BK. Вдома чи в офісі у вас завжди буде гаряча вода, щоб розвести концентровану обліпихову, журавлинну або іншу суміш і приготувати корисний напій.

 

ПРАКТИЧНІСТЬ І ЯКІСТЬ

Корпус побутового чайника виконаний з нержавіючої сталі і термостійкого чорного покриття. Обсяг резервуара для води - 1 літр, що цілком достатньо для сім'ї з 2-3 чоловік. Прилад оснащений відкидною кришкою і зручною ручкою з прогумованою поверхнею SureGrip. На носик чайника встановлюється знімний фільтр. Таким чином, наливаючи воду в чайник через носик, ви додатково фільтруєте рідину. А якщо заливаєте її через кришку, то будете впевнені, що крізь фільтр в улюблений напій не потраплять неприємні домішки.

 

ПРИХОВАНИЙ НАГРІВАЛЬНИЙ ЕЛЕМЕНТ

Дісковий нагрівач, прихований під дном чайника - головний плюс моделі ZJX650BK. Чайник стандартно гріє воду до 100 градусів Цельсія. Високий рівень варіант плоского нагрівача дозволяє безпечно кип'ятити будь-яку кількість води, якщо вона повністю покриває дно. Нагрівач даного типу набагато простіше очистити від накипу, ніж відкриту спіраль.

 

ПРОСТИЙ У ВИКОРИСТАННІ

Чайнік підключається до мережі електроживлення через підставку зі шнуром. Основа чайника поворотна, це означає, що ви можете повертати його на 360 градусів навколо осі. Дуже зручно для лівшів і правшів. Класична модель kMix ZJX650BK займає мало місця на кухні, не вимагає особливого догляду і дуже проста у використанні. Вмикається і вимикається однією кнопкою. Завдяки індикатору рівня води, ви зможете оцінити кількість води в чайнику, не відкриваючи кришку. Він виконаний у вигляді вертикальної прозорою вставки і розташований на корпусі під ручкою.

Характеристики

Основні характеристики

Об'єм
Потужність
Нагріваючий елемент

Диск (схований)

Захист

Вимкнення при знятті з бази

Захист від перегріву

Довжина кабелю

0,7 м

Оснащеність

Відсік для зберігання шнура

Фільтр від накипу

Кришка

Нез'ємна

Шкала рівня води

Є

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу
Габарити (ВхШхГ)

21,5 x 13,2 x 22,9 см

Габарити в упаковці (ВхШхГ)

27 х 20 х 19 см

Вага

1,1 кг

Вага в упаковці

1,55 кг

Колір
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Електрочайник Kenwood ZJX 650 (White) 0W21011066