Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

PocketBook X Metallic Grey (PB1040-J-CIS)

Код:660094
Немає в наявності
PocketBook X Metallic Grey (PB1040-J-CIS) фото
PocketBook X Metallic Grey (PB1040-J-CIS) фото
PocketBook X Metallic Grey (PB1040-J-CIS) фото
PocketBook X Metallic Grey (PB1040-J-CIS) фото
PocketBook X Metallic Grey (PB1040-J-CIS) фото
PocketBook X Metallic Grey (PB1040-J-CIS) фото
PocketBook X Metallic Grey (PB1040-J-CIS) фото
cashback iconКешбек 171 ₴
17 199

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

PocketBook X — довгоочікуваний рідер з великим 10.3-дюймовим екраном та аудіо

Величезний екран нового PocketBook X забезпечить ні з чим не зрівнянні враження, що б ви не читали: електронну книгу, газету, журнал, комікси або професійну літературу. Крім розумного підсвічування SMARTlight, новий рідер також підтримує аудіо функції, і оснащений Bluetooth, а його вага становить всього 300 грамів.

Розширюйте горизонти читання з 10.3-дюймовим екраном

Рідер PocketBook X оснащений 10.3-дюймовим HD екраном з роздільною здатністю 1404x1872, що робить його ідеальним пристроєм для читання будь-якого контенту: книг, цифрових версій газет та журналів, коміксів, наукових публікацій і навіть музичних нот. З PocketBook X користувач може бачити ще більше тексту на одній сторінці, не жертвуючи розміром шрифту. Крім того, не забувайте, що технологія E Ink Carta робить оптичні характеристики екрана практично ідентичними звичайній паперовій сторінці.

Розумне підсвічування та безліч книжкових форматів

PocketBook X призначений для активного використання у будь-який час дня і ночі. Технологія SMARTlight забезпечує максимальний комфорт читання при будь-якому освітленні, автоматично регулюючи яскравість і колірну температуру екрана. Змінити яскравість та колірний тон можна навіть не відриваючись від сторінки: потрібно просто провести пальцем по бічній частині дисплея. Користувачі можуть також зберігати свої шаблони налаштувань екрана, щоб активувати їх у певних умовах. Крім того, PocketBook X продовжує втілювати філософію повної свободи читання, і це відображено у кожній деталі. Рідер підтримує 19 книжкових, 4 графічні (JPEG, BMP, PNG і TIFF) і 3 аудіо формати (MP3, M4B та OGG).

Потужний, економний, функціональний!

Завдяки сучасному двоядерному процесору, PocketBook X легко і швидко справляється з будь-яким завданням. Пристрій живить акумулятор ємністю 2000 мАг, забезпечуючи до 1 місяця повноцінної роботи без підзарядки. Ефективність PocketBook X підвищується також завдяки датчику обкладинки: рідер автоматично переходить у сплячий режим після закривання захисної кришки.

USB Type-C

У пристрої використовується USB Type-C (стандарт USB 2.0) як для зарядки, так і для під’єднання навушників через 3.5-мм аудіоадаптер. Завдяки 32 Гб вбудованої пам'яті, PocketBook X може зберігати до 15000 книг без ілюстрацій у форматі EPUB. Навіть завантажуючи PDF-файли журналів і газет, а також комікси і форматах CBR та CBZ, сховище рідера здатне вмістити близько 10000 файлів (фактична кількість контенту залежить від розміру та якості кожного завантаженого файлу). Крім того, у вас буде вдосталь місця для зберігання улюбленої колекції аудіокниг на електронному рідері.

PocketBook Cloud

PocketBookX є частиною глобальної екосистеми PocketBook. Використовуючи сервіс PocketBook Cloud, ви можете завантажувати книги у рідер, переносити окремі файли або всю свою бібліотеку на смартфон і будь-які інші пристрої, синхронізувати позиції читання, закладки та нотатки. Почали читати книгу на PocketBook Х, продовжили на смартфоні з того місця, де зупинилися на рідері, а потім знову повернулися до читання на PocketBook Х.

Аудіокниги та музика на вашому PocketBook

Прослуховування аудіокниг має низку беззаперечних переваг перед традиційним читанням. Одна з них – можливість виконувати кілька завдань під час прослуховування книги (аж до водіння авто!). PocketBook X оснащений Bluetooth, а також відтворює аудіокниги та інші звукові файли форматів MP3, M4B та OGG. Це означає, що ви можете слухати музику, не відриваючись від читання улюбленого роману. Text-to-Speech – це ще одна функція, яка припаде до душі любителям слухати книги. Під’єднайте навушники до рідера, і він відтворить будь-який текстовий документ на 16 мовах.

Маса додаткових можливостей

У мега-рідері PocketBook X є словники з можливістю перекладу будь-якого виділеного у книзі слова – вкрай корисна функція для тих, вивчає іноземну мову, читаючи літературу мовою оригіналу. Завантажувати книги у пам'ять рідера можна не під’єднуючи пристрій до комп'ютера: файли можна скидати з Wi-Fi, через "хмару" Dropbox або Email. А ще у PocketBook Х є браузер, ігри та багато іншого. Плюс – майже півтора десятка налаштувань для тексту: найширше поле експериментів для вимогливого бібліофіла.

Характеристики

Характеристики дисплея

Тип екрану
Діагональ екрану
Роздільна здатність екрану
Щільність екрану
Кількість градацій сірого

16

Кольоровий дисплей

Ні

Сенсорний дисплей

Так

Програмне забезпечення

Підтримка форматів тексту

ACSM

CBR

CBZ

CHM

DJVU

DOC

DOCX

EPUB

EPUB DRM

FB2

FB2.ZIP

HTM

HTML

MOBI

PDF

PDF DRM

PRC

RTF

TXT

Підтримка форматів зображень

BMP

JPG

PNG

TIFF

Підтримка форматів аудіо

MP3

M4B

OGG

Web-браузер

Так

Eксплуатація

FM-тюнер

Ні

Вбудована підсвітка

Так

Диктофон

Ні

Пиловологозахищений корпус

Ні

Пам'ять і швидкодія

Максимальний об'єм карти пам'яті

32 Гб

Об'єм вбудованої пам'яті
Об'єм оперативної пам'яті

1 Гб

Підключення

3G

Ні

Bluetooth

Так

Wi-Fi

Так

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Ні

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Pol

Ємність аккумулятора

Габарити

Вага

300 г

Товщина

7,7 мм

Довжина

249 мм

Ширина

173,4 мм

Колір моделі

Додаткова інформація

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії PocketBook X Metallic Grey (PB1040-J-CIS)