Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків8
Питання-відповіді5

Фітнес-трекер OPPO Band (Black)

Код:686073
Архiв
Фітнес-трекер OPPO Band (Black) video preview
Фітнес-трекер OPPO Band (Black) video preview
Фітнес-трекер OPPO Band (Black) фото
Фітнес-трекер OPPO Band (Black) фото
Фітнес-трекер OPPO Band (Black) фото
Фітнес-трекер OPPO Band (Black) фото
Фітнес-трекер OPPO Band (Black) фото
Фітнес-трекер OPPO Band (Black) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-31%
Вигода 400 ₴
cashback iconКешбек 8 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Великий, яскравий, красивий

Насичені кольори, висока роздільна здатність та великі розміри роблять AMOLED-дисплей цього трекера його справжньою прикрасою. А щоб ви могли носити OPPO Band весь час, дисплей захистили вигнутим шаром з посиленого, стійкого до подряпин 2.5D скла.

 
 

Безперервний моніторинг кисню в крові

Вбудований датчик SpO2 дозволяє фітнес-трекеру відстежувати рівень кисню в крові і його коливання. Що допоможе краще стежити за своїм здоров'ям. Наприклад, контроль показника SpO2 під час сну може надати вам більш точні дані про тривалість відпочинку та його стадії.

Прислухайтеся до свого серця

Незалежно від того, відпочиваєте ви чи готуєтеся до останнього кола пробіжки, OPPO Band точно відраховує кожен удар вашого серця. Крім того, завдяки функції цілодобового моніторингу серцевого ритму гаджет може визначати будь-які відхилення в роботі серця і повідомляти вам про це за допомогою вібрації.

 

Всі необхідні функції на вашому зап'ясті

Завдяки цілому набору функцій та корисних інструментів OPPO Band допоможе вам насолоджуватися додатковою свободою і не упускати нічого важливого. Повідомлення про смс або вхідні дзвінки дозволять легко залишатися на зв'язку і бути в курсі останніх подій. Прогноз погоди повідомить вам, чого очікувати і чи потрібно брати з собою парасольку. Будильник допоможе м'яко прокинутися з ранку, а можливість управляти музикою та камерою на смартфоні значно спрощують взаємодію з ним.

Обкладинки на будь-який смак

Виберіть будь-який з безлічі дизайнів циферблата, щоб продемонструвати свій індивідуальний стиль. Всього користувачеві доступно 40+ циферблатів, що дозволяє знайти той, який вам точно сподобається. *

 
 

Захист від води

Завдяки водонепроникності в 5 ATM і режиму плавання ви можете вільно носити OPPO Band в душі, в басейні або на пляжі. Причому під час плавання трекер не тільки записує, скільки калорій ви спалюєте, але і підраховує кількість пройдених вами кіл. **

До 12 днів автономної роботи

Завдяки високопродуктивному та енергоефективному чіпу однієї повної зарядки фітнес-трекеру вистачає в середньому на 12 днів безперервної роботи. Тому навіть в тривалій поїздці або в поході OPPO Band без проблем складе вам компанію в дорозі.

 
 

*На OPPO Band встановлено 5 циферблатів. Додаткові варіанти дизайну будуть доступні в додатку HeyTap Health і будуть постійно оновлюватися через систему OTA.

**OPPO Band має рейтинг водонепроникності 5ATM відповідно до стандарту ISO 22810: 2010, тому його можна носити під час плавання в басейні або при заняттях на мілководді на відкритій воді. Він не підходить для підводного плавання, гарячого душу, гарячих джерел, саун, дайвінгу, підводного плавання з аквалангом, серфінгу або інших водних видів спорту, при яких OPPO Band може контактувати з потоком води під високим тиском. Водонепроникність згодом може знизитися.

Характеристики

Загальні характеристики

Тип
Сумісність з ОС

Android

iOS

Інтерфейс з'єднання

Bluetooth 5.0

Колір моделі

Чорний

Матеріал браслета/ремінця

ТПУ

Дисплей

Дисплей
Сенсорний дисплей

Так

Функції

Eксплуатація

Захист від пилу і вологи

5ATM

Вібромотор

Так

Aвтономність

Ємність акумулятора

100 мАг

Розміри і комплектація

Вага

10,3 г (без ремінця)

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Фітнес-трекер OPPO Band (Black)