Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків6
Питання-відповіді5

Фітнес-трекер Samsung Galaxy Fit2 (Red) SM-R220NZRASEK

Код:674120
Архiв
Фітнес-трекер Samsung Galaxy Fit2 (Red) SM-R220NZRASEK фото
Фітнес-трекер Samsung Galaxy Fit2 (Red) SM-R220NZRASEK фото
Фітнес-трекер Samsung Galaxy Fit2 (Red) SM-R220NZRASEK фото
Фітнес-трекер Samsung Galaxy Fit2 (Red) SM-R220NZRASEK фото
Фітнес-трекер Samsung Galaxy Fit2 (Red) SM-R220NZRASEK фото
Фітнес-трекер Samsung Galaxy Fit2 (Red) SM-R220NZRASEK фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 11 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Більші можливості для керування своїми корисними звичками

Galaxy Fit2 допоможе зберегти твій ритм та стиль. 3D-скло і широкий 1,1-дюймовий* повноколірний AMOLED-дисплей допоможуть отримати всю необхідну інформацію з першого погляду.

Особливості:

  • 21 день без підзарядки;
  • Керування корисними звичками;
  • Ергономічний та легкий

Компактний та невагомий

При товщині всього 11,1 мм Galaxy Fit2 став значно тоншим та зручнішим, ніж Galaxy Fit. Крім того, у фітнес-браслета з'явився дихаючий і вологопоглинаючий ремінець.

Безстрашний як і ти

Водонепроникність до 50 метрів з сертифікацією 5ATM дозволить тренуватися у воді без перешкод. Galaxy Fit2 має рейтинг водонепроникності 50 метрів відповідно до стандарту ISO 22810:2010. Девайс не підходить для дайвінгу або занять водними видами спорту під високим тиском.

21 день без підзарядки

Рухайся з Galaxy Fit2 весь день. Фітнес-браслет відстежить твою активність та якість сну протягом 21 дня без підзарядки.

Автоматичне визначення активності

  • Кардіотренування стануть ще ефективнішими разом з Galaxy Fit2.Відстежуй час, частоту серцевих скорочень, витрачені калорії на своєму зап'ясті протягом всієї активності.
  • Ходьба - чудова вправа для початку дня. Galaxy Fit2 автоматично виявить початок твого тренування і підкаже, як скорегувати темп, навантаження і тривалість.
  • Тепер займатися силовими тренуваннями стало інформативніше.Фітнес-браслет Galaxy Fit2 допоможе тобі скоординувати навантаження та частоту твоїх вправ у спортзалі для більш ефективного та помітного результату.

Гігієна рук

Настали часи, коли треба бути особливо уважним до гігієни рук. Galaxy Fit2 підкаже тобі, коли і як часто необхідно мити руки, а також проконтролює тривалість цього процесу.

Моніторинг сну для кращого самопочуття***

Хороший нічний сон запорука продуктивного дня. Galaxy Fit2 вимірює різні фактори, що впливають на якість сну, і дає поради щодо його поліпшення. Відстежуй динаміку сну і контролюй свої показники прямо з додатка Samsung Health.

Керування стресом****

Керування стресом є невід'ємною частиною у збереженні здоров'я. Налаштуй свій Galaxy Fit2 за допомогою додатка Samsung Health для автоматичного відстеження рівня стресу і виконання рекомендацій по дихальним вправам.

Живи у світі екосистеми*****

Використовуй Galaxy Fit2 разом зі своїм смартфоном Galaxy, щоб бути максимально продуктивним. Тепер на фітнес-браслеті ти зможеш перевіряти сповіщення, надсилати швидкі відповіді та керувати музикою.

Понад 70 циферблатів для вираження себе******

Galaxy Fit2 дозволить тобі виразити свій стиль за допомогою широкого спектра циферблатів. Вибери будь-який із запропонованих циферблатів для свого настрою.

 

*Розмір дисплея становить 1,1 дюйма, вимірюється по діагоналі. Розмір діагоналі екрана вказується без урахування заокругленої форми кутів.

**На основі внутрішнього тестування з використанням повністю зарядженого Galaxy Fit2 у парі зі смартфоном Galaxy. Час автономної роботи складає до 21 дня у сценарії низького використання (частота серцевих скорочень та автоматичний трекер тренувань вимкнені; без носіння Galaxy Fit2 під час сну) і до 15 днів у стандартному сценарії використання (без носіння Galaxy Fit2 під час сну).

***Функції керування сном (REM-цикли, глибокий сон та загальний час сну) на Galaxy Fit2 можна використовувати автономно, але для перегляду оцінки сну потрібне сполучення смартфона. Необхідне підключення по Bluetooth. Потрібне введення інформації профілю у налаштуваннях додатка Samsung Health. Якщо необхідна інформація профілю залишається порожньою, оцінка може бути недоступна або неточна.

****Для відстеження рівня стресу потрібне сполучення з додатком Samsung Health на сумісному смартфоні. Необхідне підключення по Bluetooth. Galaxy Fit2 сумісний з Android 5.0 або вище, оперативною пам'яттю 1,5 ГБ і вище, iOS 10 і вище, iPhone 7 і вище. Деякі функції можуть не підтримуватися пристроями iOS. Доступність функції може варіюватися залежно від країни та регіону. Призначений тільки для загального оздоровлення та фітнесу.

*****Необхідне сполучення зі смартфоном. Необхідне підключення по Bluetooth. Galaxy Fit2 сумісний з Android 5.0 або вище, оперативною пам'яттю 1,5 ГБ і вище, iOS 10 і вище, iPhone 7 і вище. Деякі функції можуть не підтримуватися пристроями iOS. Екрани користувацького інтерфейсу сповіщень можуть варіюватися залежно від країни.

******Щоб використовувати дизайн циферблата для Galaxy Fit2, виберіть і завантажте дизайн з додатка Galaxy Wearable. Необхідне підключення по Bluetooth. Galaxy Fit2 сумісний з Android 5.0 або вище, оперативною пам'яттю 1,5 ГБ і вище, iOS 10 і вище, iPhone 7 і вище. Деякі функції можуть не підтримуватися пристроями iOS.

Характеристики

Загальні характеристики

Тип
Сумісність з ОС

Android

iOS

Інтерфейс з'єднання

Bluetooth 5.1

Колір моделі

Червоний

Дисплей

Дисплей
Сенсорний дисплей

Так

Функції

Eксплуатація

Захист від пилу і вологи

5ATM

Змінний браслет/ремінець

Так

Вібромотор

Так

Aвтономність

Ємність акумулятора

159 мАч

Розміри і комплектація

Вага

21 г

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Фітнес-трекер Samsung Galaxy Fit2 (Red) SM-R220NZRASEK