Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків2
Задати питання

Флеш-пам'ять SanDisk Cruzer Fit 16GB USB 2.0 (Black) SDCZ33-016G-G35

Код:669307
Архiв
Флеш-пам'ять SanDisk Cruzer Fit 16GB USB 2.0 (Black) SDCZ33-016G-G35 фото
Флеш-пам'ять SanDisk Cruzer Fit 16GB USB 2.0 (Black) SDCZ33-016G-G35 фото
Флеш-пам'ять SanDisk Cruzer Fit 16GB USB 2.0 (Black) SDCZ33-016G-G35 фото
Флеш-пам'ять SanDisk Cruzer Fit 16GB USB 2.0 (Black) SDCZ33-016G-G35 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Додатковий «невидимий» простір для зберігання даних, швидке передавання файлів

Завдяки вдосконаленим засобам захисту даних та великій місткості USB-флеш-накопичувач Cruzer Fit являє собою зручний та безпечний пристрій для переміщення особистих файлів. Цей USB-накопичувач відрізняється зручним низькопрофільним дизайном, що ідеально підходить для ситуацій, коли звичайні накопичувачі виявляються занадто великими — наприклад, коли їх потрібно під’єднати до телевізора або автомобільної аудіосистеми. Cruzer Fit також дуже зручно під’єднувати до комп'ютерів і планшетів.

 

Низькопрофільний дизайн для зручності підключення

Низькопрофільний дизайн накопичувача забезпечує зручність під’єднання до будь-яких пристроїв, оснащених портом USB. Під’єднуйте його до важкодоступних портів USB на телевізорах для перегляду відео високої чіткості або візьміть всю музичну бібліотеку у свій автомобіль, скориставшись USB-портом автомобільної аудіосистеми.

 

Накопичувач високої ємності для музики, відео, фотографій та особистих файлів

Попри компактні розміри, USB-флеш-накопичувач Cruzer Fit досить місткий для зберігання улюблених файлів та найважливіших особистих даних. Завдяки об’єму пам'яті до 64 ГБ* на цьому накопичувачі вдосталь місця для зберігання фотографій, музичних композицій і будь-яких інших файлів.

 

Легке додавання файлів за допомогою миші

Щоб перемістити файли на накопичувач Cruzer Fit, просто під’єднайте накопичувач до USB-порту комп'ютера і перенесіть файли в потрібну папку. Вам не потрібно завантажувати драйвери або встановлювати програмне забезпечення. Ви зможете одразу ж приступити до роботи з файлами.

 

Програмне забезпечення SanDisk SecureAccess захищає ваші особисті файли

У комплекті з USB-флеш-накопичувачем Cruzer Fit постачається програмне забезпечення SanDisk SecureAccess, що дозволяє створити на USB-накопичувачі особисту папку, захищену паролем**. В системі захисту паролем використовується 128-розрядне шифрування AES, яке надійно захищає конфіденційні файли тоді, коли накопичувач знаходиться у сторонніх.

  * ГБ = 1 000 000 000 байт. Фактично користувачу доступний менший обсяг пам'яті. ** Захист за допомогою пароля заснований на використанні 128-бітного шифрування AES і підтримується операційними системами Windows 7, Windows 8, Windows 10 та Mac OS X 10.9+ (для ОС Mac потрібне завантаження відповідного програмного забезпечення, див. «Програмне забезпечення SanDisk SecureAccess»).

Характеристики

Загальні характеристики

Обсяг пам'яті
Інтерфейс
Матеріал корпуса
Форм-фактор
Колір

Чорний

Завантаження

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Флеш-пам'ять SanDisk Cruzer Fit 16GB USB 2.0 (Black) SDCZ33-016G-G35