Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків3
Задати питання

Лiхтар Fenix налобний HM23 (1xAA)

Код:675054
Архiв
Лiхтар Fenix налобний HM23 (1xAA) фото
Лiхтар Fenix налобний HM23 (1xAA) фото
Лiхтар Fenix налобний HM23 (1xAA) фото
Лiхтар Fenix налобний HM23 (1xAA) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 10 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок
Ліхтар Fenix HM23 належить до числа налобних моделей. Це робить його зручним для будь-якого виду туризму, занять спортом та активного відпочинку на природі. Він працює зі світлодіодом Сree, який дає нейтрально-біле світіння. Ліхтар підтримує 3 режими з різною яскравістю променя.
  • High: найяскравіший режим – 240 люменів, освітлюються об'єкти на відстані 53 м. Інтенсивність світлового потоку дорівнює 830 кд. Без підзарядки ліхтар працює 8 год.
  • Med: режим з яскравістю 70 люменів та дистанцією освітлення 30 м. Інтенсивність світлового потоку дорівнює 280 кд. Ліхтар працює протягом 16 год.
  • Low: найекономніший режим – 4 люмени. Ліхтар світить на відстань 9,5 м. Інтенсивність освітлення дорівнює 22 кд. Ліхтар може безперервно працювати до 100 год.
Всі дані щодо часу роботи ліхтаря розраховані виходячи з характеристик лужної батарейки. Яка продається у комплекті з Fenix HM23. Якщо використовувати елементи живлення з більшою або меншою ємністю, то ці дані будуть відрізнятися. Також потрібно брати до уваги саморозряд під час роботи на морозі.
Крім лужних батарейок АА, модель Fenix HM23 може працювати з нікель-металгідридними акумуляторами з напругою 1,2В. Такі ж за розміром літієві батарейки використовуються з обережністю, а краще цей тип елементів живлення замінити більш відповідним.

У налобний ліхтар вбудована функція інформування про розрядку батарейок. Вона попередить користувача, коли настане час замінити елемент живлення. Ліхтар, працюючи у мінімальному режимі, блимне, сигналізуючи про розрядку, а потім продовжить працювати ще деякий час – до повного вичерпання енергії.
Керування роботою Fenix HM23 зроблене зовсім простим, щоб кожному користувачеві було зручно працювати з цим ліхтарем. Кнопка розміщується на бічній стороні корпусу. Вона вмикає і вимикає світло, дозволяє короткими натисканнями перемикатися між усіма рівнями яскравості. До речі, вмикається ліхтар завжди у режимі мінімальної яскравості. Інші 2 режими доступні в разі достатнього заряду батареї і можуть бути тимчасово заблоковані, якщо енергії в батарейці недостатньо для їх підтримки. Заблокувати випадкове увімкнення Fenix HM23 можна, трохи відкрутивши кришку його акумуляторного відсіку.

Ліхтарик продається разом з системою кріплень на лоб. Це майданчик для встановлення ліхтаря та еластичний ремінець навколо голови. Fenix HM23 вільно повертається у кріпленні на 180˚ по вертикалі. На ремінці є світловідбивні елементи, щоб зробити людину помітнішою у темряві. Розмір ремінця легко регулюється.
Fenix HM23 важить 43 г без кріплень та батарейки. Довжина корпусу цього ліхтаря дорівнює 69,5 мм, його ширина – 40 мм, а висота – 32 мм. Корпус даної моделі виконаний з алюмінію і добре захищає його від пошкоджень механічного характеру. Ліхтар можна використовувати під час дощу, оскільки він зроблений повністю водонепроникним.

Особливості:

  • ліхтар з кріпленням на голову
  • яскравість освітлення досягає 240 люменів
  • ліхтар працює у 3 режимах
  • дальність променя досягає 53 метри
  • ліхтар працює з 1 батарейкою АА
  • використовується проста система керування
  • зроблений захист від перегрівання
  • є попередження про розрядку
  • корпус ліхтаря зроблений з металу
  • ліхтарик важить 43 грами

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Джерело світла

Світлодіод (LED)

Яскравість
Дальність світлового променя
Матеріал корпуса

Метал

Додатковий функціонал

Кількість режимів яскравості

3

Клас захисту

IP68

Живлення

Елемент живлення

Батарейки AA x 1

Габарити і колір

Вага

43 г

Колір

Чорний

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Лiхтар Fenix налобний HM23 (1xAA)