Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків3
Питання-відповіді1

Лiхтар Fenix налобний HM50R 700 мАч,microUSB(16340)

Код:675062
Архiв
Лiхтар Fenix налобний HM50R 700 мАч,microUSB(16340) фото
Лiхтар Fenix налобний HM50R 700 мАч,microUSB(16340) фото
Лiхтар Fenix налобний HM50R 700 мАч,microUSB(16340) фото
Лiхтар Fenix налобний HM50R 700 мАч,microUSB(16340) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок
HM50R — вдала модель налобного ліхтаря для поїздок на природу навіть в умовах несприятливої погоди. Цей ліхтар точно підійде альпіністам, спелеологам, туристам, любителям зимових поїздок на риболовлю. Він використовує потенціал світлодіода XM-L2 U2 і може давати світло яскравістю аж до 500 люменів. Ця модель підтримує 4 режими, кожен з яких відрізняється яскравістю постійного променя. Це може бути 500, 130, 30 або 4 люмени. Від яскравості залежить і дальність променя. Вона варіюється у межах 6-80 метрів. Тривалість використання ліхтаря в автономному режимі залежить від того, який елемент живлення був обраний користувачем. У комплекті вже є акумулятор фірмового виробництва ARB-L16-700 літій-іонного типу. Його при мінімальній яскравості вистачить на 90 годин освітлення. Якщо ж скористатися літієвою батарейкою CR123A, то ліхтар зможе працювати до 128 годин.
 
Є кілька факторів, які можуть вплинути на тимчасове зниження яскравості світла, щоб ліхтар HM50R міг працювати повністю справно. По-перше, це можливий перегрів обладнання. Якщо температура всередині HM50R зросте більш, ніж до 65°С, дана модель одразу ж знизить яскравість світла. По-друге, яскравість зменшиться в разі розрядженого акумулятора. Крім того, спеціальний механізм всього на кілька люменів знизить яскравість світла, якщо користувач тривалий час не змінює режим, щоб ліхтар пропрацював ще довше.
 
У даній моделі є й інші захисні механізми. В тому числі, HM50R не страшні короткі замикання, ліхтар не схильний до переполюсовки. Як захисний механізм виступає і оболонка цього ліхтаря. Вона повністю алюмінієва, що наділяє HM50R більшою міцністю і запобігає розвитку корозії. Водонепроникність та захищеність від пилу у даній моделі найвища, що підтверджується стандартом IP68. Тому його без проблем можна вмикати у будь-яку пору року і при будь-якій погоді.
 
HM50R керується однією кнопкою з прогумованою поверхнею, яка винесена на торець корпусу. Ця кнопка підсвічується індикатором, який працює під час зарядки акумулятора і може показати, скільки заряду залишилося в елементі живлення. Так, при під’єднанні кабелю для зарядки акумулятора, індикатор світитиметься синім кольором, а коли він перемкнеться на зелений, процес зарядки завершиться. Під час індикації заряду, постійне зелене світло вкаже на понад 80% заряду, миготливе зелене – на 50-80% заряду. Якщо постійно горітиме синє світло, то заряду в акумуляторі – 20-50%, а якщо синє миготітиме, то менше 20%. Оскільки в корпусі ліхтаря є і роз'єм USB, цю модель можна використовувати як power-банк, якщо виникне така потреба.
 
Дану модель ліхтаря цілком можна використовувати як невелике ручне джерело освітлення. Проте, він спроєктований як налобна модель, а тому особливо зручний для активного туризму. Разом з ліхтарем в коробці є регульований за розміром ремінець для носіння його на лобі або касці. По внутрішній стороні цього ремінця проходить неширока силіконова смуга, яка не дає скочуватися поту з чола в очі.
 

Особливості:

  • зручна налобна модель;
  • довговічний ліхтар з діодом XM-L2 U2 від бренду Cree;
  • найбільша можлива яскравість – 500 люменів;
  • користувач вибирає з чотирьох режимів яскравості;
  • ліхтар працює з єдиним елементом живлення;
  • дана модель – легка;
  • ліхтар повністю ізольований від води;
  • модель підходить для використання взимку;
  • керування виконується однією кнопкою.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Джерело світла

Світлодіод (LED)

Яскравість
Дальність світлового променя
Матеріал корпуса

Алюміній

Додатковий функціонал

Кількість режимів яскравості

4

Клас захисту

IP68

Живлення

Елемент живлення

Акумулятор Li-Ion

Батарейки AA x 1

Габарити і колір

Вага

63 г

Колір

Чорний

Завантаження

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Лiхтар Fenix налобний HM50R 700 мАч,microUSB(16340)