Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків3
Питання-відповіді1

Лiхтар Fenix ручний LR35R 2*4000 мАч Type-C (21700)

Код:675064
Немає в наявності
Лiхтар Fenix ручний LR35R 2*4000 мАч Type-C (21700) фото
Лiхтар Fenix ручний LR35R 2*4000 мАч Type-C (21700) фото
Лiхтар Fenix ручний LR35R 2*4000 мАч Type-C (21700) фото
Лiхтар Fenix ручний LR35R 2*4000 мАч Type-C (21700) фото
Лiхтар Fenix ручний LR35R 2*4000 мАч Type-C (21700) фото
cashback iconКешбек 57 ₴
5 700

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок
Модель Fenix LR35R є єдиним у своєму роді ліхтарем з найбільшою яскравістю 10000 люменів у такому маленькому корпусі. Прилад позиціонується, як пошуковий варіант, і його промінь світла долає дистанцію у п'ятсот метрів. У наборі разом з ліхтарем йдуть два літій-іонні акумулятори ємністю 4000 мАг кожен форм-фактора 21700. Вихідний струм – 30 ампер. Батарейки можна заряджати за допомогою порту USB Type-C. Кут прожектора у 90 градусів сприяє дослідним, пошуковим та рятувальних видам діяльності. Індикатор ступеня зарядженості покаже рівень заряду батарей.
Додаткові можливості включають інтелектуальну схему пам'яті, опцію блокування і клас захисту IP68. Як тільки ви побачите потужність ліхтарика на десять тисяч люменів, ви більше не відчуєте занепокоєння у нічних пригодах, таких як пошук, спелеологія, патрулювання, тощо.
Використовувані діоди – шість екземплярів Luminus SST40, ресурс роботи яких становить 50 тисяч годин.

Режими світіння ліхтаря

Виріб Fenix LR35R має шість режимів освітлення.
  • Режим «Турбо». У цьому режимі обладнання утворює максимально можливий потік світла у 10 тисяч люменів. Тривалість роботи – 1 година і 25 хвилин. Дистанція освітлення найбільша – 500 метрів.
  • Режим «Максимальний». На цьому рівні модель здатна видати освітлення у 3 тисячі люменів. Тривалість світіння становить 1 годину і 35 хвилин, а відстань дії променя – 270 метрів.
  • Режим «Середній». Яскравість світла сягає 1200 люменів. Світить ліхтар у цьому режимі протягом 3 годин і 15 хвилин. Відстань дії променя – 170 метрів.
  • Режим «Мінімальний». Яскравість освітлення становить 450 люменів, тривалість світіння – 8 годин 20 хвилин. Далекобійність становить 105 метрів.
  • У режимі «Еко» світловий потік складає п'ятдесят люменів. Працює прилад протягом 80 годин, а дистанція освітлення становить 30 метрів.
  • У режимі «Строб» модель генерує 10 тисяч люменів освітлення.
Слід зазначити, що дані параметри світіння ліхтаря були отримані у ході лабораторних експериментів. Де були створені певні умови. Застосовувалися акумулятори ARB-L21-4000P літій-іонні, температура становила 21 +/- 3 градуси Цельсія, а вологість – близько 50-80 відсотків. Показники роботи виробу можуть бути іншими в разі використання інших елементів живлення і при інших зовнішніх умовах.
Звертаємо вашу увагу, що у моделі Fenix LR35R є функція захисту від перегрівання. Виріб в процесі застосування накопичує багато тепла, що призводить в результаті до нагрівання корпусу. Якщо температура перевищує 65 градусів Цельсія, то спрацьовує функція зниження яскравості. Це необхідно для охолодження приладу. Коли ж температура зменшується до 65 градусів Цельсія, користувач знову може вибирати «Середній», «Максимальний» або «Турбо» режим.
Також у ліхтарі передбачена можливість запам'ятовування обраного режиму. Якщо вимкнути модель, а потім увімкнути знову, то діятиме той режим, що застосовувався перед вимиканням.
Керується ліхтар за допомогою кнопки, що знаходиться збоку у головній частині корпусу. Для увімкнення необхідно затиснути і потримати кнопку протягом півсекунди. Щоб вимкнути модель, потрібно просто знову затиснути і утримувати кнопку протягом півсекунди. Для вибору режиму слід одноразово натиснути на кнопку в групі основних режимів. Для переміщення між групами режимів слід натиснути і потримати клавішу трохи довше однієї секунди, це дозволяє увійти у режим «Строб». Після одне натискання повертає в останній обраний режим групи основних.
Щоб заблокувати виріб, потрібно при вимкненому приладі два рази натиснути на клавішу. Якщо потрібно розблокувати, при вимкненому і заблокованому ліхтарі знову двічі натисніть на кнопку.

Індикація ступеня зарядженості

Кнопка ліхтаря відображає рівень заряду батарей. При вимкненій моделі затисніть один раз кнопку – буде продемонстрований статус акумуляторів.
  • Повний заряд у 85-100 відсотків відповідає зеленому світлу.
  • Достатній заряд у 50-85 відсотків відповідає зеленим спалахам.
  • Низький заряд у 25-50 відсотків відповідає червоному світлу.
  • При критичному показнику заряду в 1-25 відсотків миготить червоним.
Корпус ліхтаря зроблений з високоміцного матеріалу А6061-Т6. Алюміній у складі виробу дає ліхтарю такі якості, як стійкість до механічних пошкоджень, до ударів і зносу. Відзначимо, що матеріал А6061-Т6 є дуже добротний алюмінієвий сплав, який широко застосовується у багатьох галузях виробництва.
Стандарт IP68 означає, що корпус приладу повністю водонепроникний. Виріб чудово працюватиме навіть під водою на глибині до пари метрів максимально.

Комплектація

Модель ліхтаря Fenix LR35R, два літій-іонні акумулятори ARB-L21-4000P, шнур для зарядки Type-C, чохол, ремінець на руку, запасне кільце ущільнювача, листівка інформаційна, керівництво до застосування, гарантійний талон.
Попередження! Ліхтар є джерелом яскравого освітлення, тому не можна направляти в очі промінь світла. В процесі роботи прилад накопичує багато тепла, будьте обережні, щоб уникнути опіку.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Джерело світла

Світлодіод (LED)

Яскравість

10000 люмен

Дальність світлового променя
Матеріал корпуса

Алюміній

Додатковий функціонал

Кількість режимів яскравості

6

Клас захисту

IP68

Живлення

Елемент живлення

Акумулятор Li-Ion

Габарити і колір

Вага

239 г

Колір

Чорний

Завантаження

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Лiхтар Fenix ручний LR35R 2*4000 мАч Type-C (21700)