Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Ліхтарик налобний Fenix HL50 XM-L2 T6

Код:662697
Архiв
Ліхтарик налобний Fenix HL50 XM-L2 T6 фото
Ліхтарик налобний Fenix HL50 XM-L2 T6 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 11 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Яскравий. Зручний. Надійний

Вирушаєте у похід або на нічну риболовлю? Комфортне пересування у темряві забезпечить Fenix HL50 XM-L2 T6 – потужний та компактний налобний ліхтар, який вирізняється світловим потоком до 365 люменів. Пристрій може похизуватися регулюванням яскравості, зручним керуванням, міцним корпусом з авіаційного алюмінію та нержавіючої сталі.

Особливості:

  • Яскравий світлодіод Cree XM-L2 T6
  • Максимальний світловий потік у 365 люменів
  • Термін служби діода – 50 000 годин
  • Живлення від однієї батареї CR123A або AA
  • До 150 годин автономної роботи
  • Захист від пилу та вологи за стандартом IPX8
  • Удароміцна конструкція
 

Потужний світлодіод

Темрява більше не стане перешкодою для нових відкриттів. Ліхтар отримав над'яскравий світлодіод нейтрально білого світіння Cree XM-L2 T6 від провідного американського виробника напівпровідникових елементів. Завдяки цьому пристрій забезпечує максимальний світловий потік у 365 люменів. При цьому доступні і менш яскраві режими: 170 люменів, 60 люменів та 4 люмени.

Неймовірна автономність

Ліхтар забезпечує до 150 годин автономної роботи, а пошук відповідного елемента живлення не складе труднощів. Для максимальної продуктивності ліхтар підтримує батарею формату CR123A. Крім того, через комплектний перехідник можна встановити звичайну пальчикову батарейку АА (при її використанні автономність складе до 110 годин, а світловий потік до 285 люменів).

 

Захищена конструкція

Це джерело світла готове пройти разом з вами будь-які випробування. Так пристрій захищений від пилу та вологи за міжнародним стандартом IPX8. Тому ліхтарю не страшний дощ та навіть короткочасне занурення в воду. До того ж, міцний корпус з авіаційного алюмінію та нержавіючої сталі оберігає внутрішні компоненти від механічних пошкоджень.

Дійсно довговічний

Віддаєте перевагу надійній та безвідмовній техніці, яка не підведе в самий важливий момент? Світлодіод Cree XM-L2 T6, який використовується у цьому ліхтарі, має приголомшливий термін служби у 50 000 годин. Разом з високою якістю інших внутрішніх компонентів, це гарантує безпроблемну роботу пристрою на довгі роки.

 

Завжди з вами

Fenix HL50 став однією з найкомпактніших моделей цього бренду. Розміри пристрою дещо більші ніж пальчикова батарейка, а важить ліхтар всього 57 грамів (без елементів живлення). Знімне кріплення дає можливість звільнити руки і носити джерело світла на лобі. Також девайс можна компактно розмістити в кишені одягу або рюкзаку.

   

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Джерело світла

Світлодіод (LED)

Яскравість
Дальність світлового променя
Матеріал корпуса

Алюміній

Додатковий функціонал

Кількість режимів яскравості

4

Клас захисту

IPX8

Живлення

Елемент живлення

Батарейки AA x 1

Габарити і колір

Вага

57 г

Колір

Чорний

Найпопулярніші запити в категорії Ліхтарик налобний Fenix HL50 XM-L2 T6