Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Диск World of Warcraft Shadowlands Collectors Edition (Blu-ray, English version) для PC

Код:675775
Очікується
Диск World of Warcraft Shadowlands Collectors Edition (Blu-ray, English version) для PC фото
Диск World of Warcraft Shadowlands Collectors Edition (Blu-ray, English version) для PC фото
Диск World of Warcraft Shadowlands Collectors Edition (Blu-ray, English version) для PC фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Колекційний випуск World of Warcraft Shadowlands.

Сильвайн Віндвінг за одну ніч зумів створити розрив у межі між світом живих і царством мертвих. Підготуйтеся до поїздки в Темні землі, придбавши обмежене видання epic Edition, яке містить скарбницю чудових раритети, які допоможуть вам подорожувати по потойбіччя.

Приголомшливі сувеніри

Колекційні предмети, улюблені гравцями, повертаються як новий набір з чотирьох іконок.

  • Завітні принти - це колекція з чотирьох іконок: чотири символи завіту додадуть до вашої колекції іконок і прикрасять ваш одяг, рюкзак або пояс, продемонструвавши свої уподобання.
  • Книга з ілюстраціями до додавання Shadowlands: на сторінках цієї книги твердої обкладинки можна ознайомитися з процесом створення зовнішнього вигляду багатогранного світу загробного життя Азерота і дізнатися більше про аспект всесвіту Warcraft, про який до недавнього часу не було майже нічого відомого.
  • Килимок для миші "Небесний рифт": Ця килимок для миші фіксує момент, коли Сільвана розбила межу між світом живих і царством мертвих, назавжди змінюючи долю Азерота.
  • Цифровий ключ до саундтреку колекціонера: завантажити музику Shadowlands. Проникнення оркестрових композицій додасть вам сміливості і допоможе вам досліджувати інші світи.

Дивовижні подарунки в грі

  • Зачарований вічний змій (транспортний засіб): Вирушай у пошуках нових пригод верхи на надприродному творінні чистого аніме.
  • змія аніме (домашня тварина): досліджувати потойбіччя з новим домашнім улюбленцем.
  • Одяг вічного мандрівника: Ваш вічний змій також допоможе вам почати місію, яка відкриває новий набір для трансмогрифікації одягу Вічного мандрівника.
  • Декоративний ефект "Ghost Cool" для зброї: відкрийте для себе новий морозний ефект для вашої зброї. Як і інші ілюзії, "Ghost Cold" може бути застосований тільки до певних видів зброї.
  • Ефект Вічного мандрівника для зворотного каменю: ваша телепортація з зворотним каменем супроводжується візуальним ефектом, що спотворює реальність.
  • Послуга миттєвого підняття рівня характеру до відповідного доповнення тіньовихгір'їв: миттєво підняти рівень одного персонажа, щоб підготувати його до нового контенту в додавання Shadowlands.

Світ Warcraft: Тіньові землі - Цифровий ключ Windows /Mac

Ви також отримаєте цифровий ключ Epic Edition, який включає повну версію додатку Shadowlands та 30 днів ігрового часу.

Характеристики

Основні характеристики

Носій

Blu-ray

Жанр
Підтримка VR
Локалізація
Платформа

PC

Розробник і видавець

Розробник

Blizzard Entertainment

Видавець
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Диск World of Warcraft Shadowlands Collectors Edition (Blu-ray, English version) для PC