Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Диск Games Software Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville (Blu-ray, English version) для PS4 (1036485)

Код:655781
Очікується
Диск Games Software Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville (Blu-ray, English version) для PS4 (1036485) video preview
Диск Games Software Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville (Blu-ray, English version) для PS4 (1036485) фото
Диск Games Software Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville (Blu-ray, English version) для PS4 (1036485) фото
Диск Games Software Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville (Blu-ray, English version) для PS4 (1036485) фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 8 ₴
899

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Готуйтеся надерти сад

У новій главі божевільного багатокористувацького шутера від EA на вас чекають шість PvP-режимів, новий PvE-режим, бойова арена та багато іншого.

Заряджайте свої горохомети: на вас чекає колотнеча у новій чудернацькій грі франшизи Plants vs. Zombies. Загострення пристрастей вийшло за межі Нейборвіля — тепер ви можете вільно підкорювати простори районів, які опинилися у центрі одного з найспекотніших протистоянь в історії ігор.

Виберіть персонажа одного з 20 класів і повністю змініть його на свій смак. Грайте у своєму стилі і отримуйте нові нагороди за кожну перемогу на полі бою.

Об'єднайтеся з друзями на одному екрані або через мережу і разом здолайте низку нових випробувань: топчіть орди ворогів у PvE, боріться з іншими гравцями або приєднуйтесь до загального божевілля на новій бойовій арені.

Ставки зростають

З появою трьох відкритих районів та PvE-режиму загострення пристрастей у Террі стало ще спекотнішим. Зберіть у новому парку команду до 4 осіб і поверніть контроль над Неспокійним лісом, Покатою горою та центром Нейборвіля.

Ігри з друзями

У кожному режимі можна об'єднати сили з друзями на розділеному екрані. Покличте у команду до трьох гравців і боріться у відкритих районах. Або ж влаштуйте заміс у мережевих іграх, де може брати участь відразу до 24 гравців.

Змінювані персонажі

Одвічна битва між рослинами та зомбі переживає новий розквіт! На вас чекають 20 повністю змінюваних класів, а також особливий командний клас для кожної фракції. Розкрийте особливості кожного класу у шести PvP-режимах та на новій бойовій арені.

Характеристики

Основні характеристики

Носій

Blu-ray

Жанр
Підтримка VR
Локалізація
Підтримка контролера руху

Ні

Вікові обмеження

7+

Платформа
Додаткова інформація

Для гри через мережу необхідна підписка PlayStation Plus

Розробник і видавець

Розробник

PopCap Games

Видавець
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Диск Games Software Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville (Blu-ray, English version) для PS4 (1036485)