Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Питання-відповіді2

Монітор - планшет Wacom One 13" (DTC133W0B)

Код:661174
Очікується
Монітор - планшет Wacom One 13" (DTC133W0B) фото
Монітор - планшет Wacom One 13" (DTC133W0B) фото
Монітор - планшет Wacom One 13" (DTC133W0B) фото
Монітор - планшет Wacom One 13" (DTC133W0B) фото
Монітор - планшет Wacom One 13" (DTC133W0B) фото
Монітор - планшет Wacom One 13" (DTC133W0B) фото
Монітор - планшет Wacom One 13" (DTC133W0B) фото
Монітор - планшет Wacom One 13" (DTC133W0B) фото
Монітор - планшет Wacom One 13" (DTC133W0B) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 128 ₴
12 899

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Світ нових можливостей

Якщо ви починаєте займатися цифровим творчістю, бажаєте додати новий підхід до свого образного мислення або підняти рівень цифрової виразності — Wacom One забезпечує відмінну можливість набратися досвіду. Він постачається з усім необхідним для надання різноманітності цифровій творчості. Це й природне відчуття роботи пером по екрану з діагоналлю 13,3″, і додається ПЗ для вирішення творчих завдань — і навіть можливість підключення до деяких Android-пристроїв. Він також сумісний з перами інших провідних брендів.

 

Технологія, заснована на багаторічному досвіді

Світ Wacom — це інструмент для творчих і цікавих натур. Кінематографісти, аніматори, художники зі спецефектів і дизайнери по всьому світу продовжують віддавати перевагу Wacom як свого улюбленого бренду в сфері творчості.

 

Створенню Wacom One передувало більше 35 років накопичення досвіду та інновацій, спрямованих на створення концепції реалізації цифрової творчості. І ось він перед нами, доступний кожному. Увімкніть же його.

 

Зробіть крок вперед від пера і паперу

Звикли працювати з пером і папером? На вас чекає захоплюючий новий світ цифрової творчості. При роботі на інтерактивному перовому дисплеї перо здатне виконувати функції різних олівців та пензлів у найширшому колірному діапазоні: комплектне програмне забезпечення дозволяє легко міняти колір або розмір пензля на одному і тому ж пері. А той факт, що Wacom One дає можливість легко редагувати і оновлювати свою роботу, робить його ідеальним продуктом для художників-початківців і любителів робити нотатки.

 

Інтуїтивніший інтерфейс

Коли Wacom One використовується з PC або Mac, він підсилює відчуття природності, інтуїтивності в роботі з пером. На відміну від миші або трекпада, таке перо дозволяє виконувати високоточну роботу незалежно від поставленого завдання. Чи то анотування документів, чи редагування зображень і відео, чи проходження ігор: ергономічно збалансоване перо без батареї зручно лежить в руці і не дає власникові втомитися, якщо доводиться користуватися ним тривалий час.

 

Малювання

Робіть начерки, малюйте, фарбуйте прямо на екрані і насолоджуйтеся створюваним поверхнею природним тертям і мінімальним ефектом відбиття. Уявіть собі перо, яке здатне за допомогою програмного забезпечення перетворитися в той інструмент, який вам потрібен прямо зараз: у пензель, перо, маркер, олівець, крейду або ластик. Єдине обмеження для нього — ваша уява.

 

Образне мислення

Забезпечуючи звичне відчуття малювання пером по папері, Wacom One дозволяє власнику відбивати свої ідеї, створювати асоціативні карти, малювати діаграми та інше, а потім легко ділитися ними з друзями або колегами.

 

Редагування фотографій і відео

Справляйте враження на своїх читачів в соцмережах. Особливо точне перо Wacom One Pen і полотно розміром з аркуш A4 дозволяють без проблем налаштовувати зображення або відео, підвищуючи при цьому навички редагування.

 

Коментування

Легке, ергономічно сконструйоване перо без батареї дозволяє вносити правки, підписувати документи та створювати нотатки точно так же, як пером на папері.

 

Отримуйте нові перспективи

Коли творча людина відчуває прилив натхнення, бажано, щоб його ніщо не відволікало. Що б йому не було потрібно — інтуїтивно зрозумілий і точний цифровий інструмент, більше цифрове полотно для підключення до смартфону або просто другий екран — Wacom One можна легко додати в будь-яку екосистему, в якій функціонують усі задіяні в роботі пристрої.

 

Додайте більше екранного простору своєму Android-пристрою

Додайте Wacom One до свого Android-смартфону — і таким чином ви забезпечите улюблений інструмент додатковим цифровим полотном. Ідеально підходить для роботи над нотатками, редагування чергових зображень і для будь-якого іншого використання, що вимагає більшого простору. Крім того, перо від Wacom One і перо від Android можна використовувати на обох пристроях.

 

Зовсім як звичне стандартне перо

Оскільки перу не потрібні батарейки, воно виглядає і відчувається в руці так, як і має виглядати і відчуватися перо. А завдяки властивій йому точності забезпечується повна відповідність між дією та результатом.

 

Зовсім як папір

Завдяки створюваному поверхнею природному тертю та мінімальному ефекту відбиття виникає відчуття малювання або писання не по склу, а на папері.

 

Простір для гри

Спостерігайте за власною уявою, як воно оживає і стає повнокольоровим на дисплеї розміром з аркуш А4.

Характеристики

Характеристики планшету

Тип пристрою
Вид
Діагональ
Формат

А4

Роздільна здатність екрану

2540 LPI

Кількість градацій натискання

4096

Розмір робочої області

294 × 166 мм

Співвідношення сторін

16:9

Підтримка Multi-touch

Ні

Керування жестами

Ні

Клавіш управління

Нi

Інтерфейс

HDMI, USB-A

Bluetooth

Ні

Перчатка

Ні

Вага

1 кг

Характеристики пера

Перо

Так

Загальні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

225×357×14,6 мм

Живлення

Від мережі

Особливості

Роздільна здатність дисплея: 1920×1080

Контрастність: 1000:1

Час відгуку: 26 мс (станд.)

Перо Wacom One

Системні вимоги: Windows 7 або новіші, macOS 10.13 або новіші

Вхідний відеосигнал: HDMI

Діапазон кутів нахилу пера: 60°

Технологія пера: на основі явища електромагнітного резонансу

Тип пера: чутливе до натиску, без проводів та батарейок

Комплектація

Аркуш з технічною інструкцією

X-подібний кабель Wacom One

Перо Wacom One

Блок живлення змінного струму (10 Вт)

3 змінних наконечника

Штепсельний роз'єм змін. струму

Інструкція з швидкого запуску

Інтерактивний пір'яний дисплей для творчості Wacom One з діагоналлю 13,3"

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Монітор - планшет Wacom One 13" (DTC133W0B)