Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Електричний гриль Pulse 1000 Weber 81010079

Код:670089
Немає в наявності
Електричний гриль Pulse 1000 Weber 81010079 фото
Електричний гриль Pulse 1000 Weber 81010079 фото
Електричний гриль Pulse 1000 Weber 81010079 фото
Електричний гриль Pulse 1000 Weber 81010079 фото
Електричний гриль Pulse 1000 Weber 81010079 фото
Електричний гриль Pulse 1000 Weber 81010079 фото
Електричний гриль Pulse 1000 Weber 81010079 фото
Електричний гриль Pulse 1000 Weber 81010079 фото
Електричний гриль Pulse 1000 Weber 81010079 фото
Електричний гриль Pulse 1000 Weber 81010079 фото
cashback iconКешбек 510 ₴
51 099

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Електричний гриль Weber PULSE 1000 – новинка 2018 року, єдиний у своєму класі гриль з цифровим регулюванням температури! Котел та кришка, виконані з литого алюмінію, чудово зберігають жар для швидкого приготування соковитих страв зі скоринкою, а унікальна система iGrill допоможе віддалено контролювати температуру гриля з вашого смарт-пристрою. Масивна чавунна решітка забезпечує приготування страв на відкритому жару. Коли сік продукту потрапляє на спіраль гриля – він частково випаровується і, завдяки закритій кришці, циркулює всередині гриля, надаючи особливий аромат барбекю вашій страві. Залишок соку потрапляє у спеціальний жирозбірник, який дуже просто очищується.

ВБУДОВАНА ТЕХНОЛОГІЯ IGRILL

Вбудована функція iGrill забезпечує моніторинг температури всередині їжі і температури гриля у режимі реального часу за допомогою додатка iGrill. Коли завантажите додаток Weber iGrill, під’єднайте датчик до порту iGrill на передній панелі барбекю і вставте датчик в їжу. Проведіть дроти датчиків через канали з боків гриля. PULSE 1000 постачається з одним щупом iGrill і можна під’єднати всього два щупи. PULSE 2000 постачається з двома щупами iGrill і можна під’єднати чотири щупи.

 

ЦИФРОВИЙ ТЕРМОМЕТР

Легко читабельний світлодіодний екран служить цифровим термометром, відображаючи точну температуру всередині гриля з кроком 5 градусів Цельсія або Фаренгейта, запобігаючи приготуванню наосліп, надаючи інформацію, необхідну для забезпечення чудових результатів приготування.

IGRILL СПОВІЩЕННЯ НА СМАРТФОН АБО СМАРТ ГОДИННИК

Передній дисплей має червоні світлові індикатори стану на передній панелі, які повідомлять Вам, що ваш гриль розігрітий і готовий до використання. Одночасно пролунає звуковий сигнал, що повідомляє про те, що гриль досяг потрібної температури. Синій індикатор миготить, коли вбудований модуль iGrill готовий до об'єднання у пару з Вашим Bluetooth® пристроєм, і світиться, коли барбекю успішно зв'язане з Вашим пристроєм.

 

IGRILL ДОДАТОК

Додаток відображає температуру гриля у верхній частині екрана та активні датчики під нею.

 

ДАТЧИКИ

Додаток PULSE 1000 відображатиме температуру гриля і до двох датчиків температури (щупів). PULSE 2000 відображатиме температуру гриля і до чотирьох датчиків температури (щупів).

ЕМАЛЬОВАНІ ЧАВУННІ РЕШІТКИ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ

Емальовані чавунні решітки для приготування рівномірно підтримують жар, що створює саме ті характерні сліди, до яких ми всі прагнемо. Якість утримання тепла чавуном забезпечує швидший час відновлення температури після відкривання кришки.

 

СЕРЕДНІЙ ЧАС РОЗІГРІВАННЯ ДО 260°C 15-20 хвилин

 

СИСТЕМА ЖИРОВІДВЕДЕННЯ

Система жировідведення спрямовує не випарувані краплі у лоток для збору крапель, який знаходиться всередині піддону під корпусом для готування. Це допомагає з видаленням жиру і розроблено, щоб запобігти спалахуванню полум'я. Піддон для жиру легко доступний з передньої сторони гриля після зняття регулятора температури.

ЗНІМНІ ЧАСТИНИ ДЛЯ ПРОСТОГО ОЧИЩЕННЯ

Регулятор температури, решітки для приготування, екрани котла та кришки, лоток для жиру знімаються для зручності чищення. Екрани котла і кришки можна мити у посудомийній машині.

 

КНОПКА ЖИВЛЕННЯ ON/OFF ТА СКИДАННЯ ЕЛЕКТРОННОГО МОДУЛЯ

Вмикання і вимикання кнопкою легке у використанні. Коли регулятор температури увімкнений – кнопка втоплена, а коли він вимкнений – кнопка виступає. PULSE має вбудований захисний пристрій для запобігання ураженню електричним струмом. Електронний модуль виявляє зміни струму і вимикає живлення. Це забезпечує електробезпеку при готуванні у вологому середовищі. Для скидання електронного модуля натисніть на кнопку увімкнення/вимкнення живлення.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Потужність
Робоча поверхня
Покриття робочої поверхні

Чавун

Розміри робочої поверхні

41 x 31 см

Вид
Додаткова інформація

Вбудований Bluetooth-термометр iGrill

Кришка та котел з литого алюмінію

Безступінчастий регулятор потужності із захистом від перевантаження мережі

Легка та жароміцна нейлонова рама укріплена скловолокном.

Посилений кабель живлення завдовжки 1.8 м. із заземленням

Знімний жирозбірник для простого очищення

Ручки з нейлону, армованого скловолокном

1 датчик температури у комплекті

2 роз'єми для датчиків температури

Додаткові характеристики

Тип управління

Зі смартфону

Механічне

Оснащення
Колір

Чорний

Матеріал корпусу

Фізичні характеристики

Вага

13,6 кг

Габарити (В х Ш х Г)

33 x 61 x 54 см

Комплектація

Гриль

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Електричний гриль Pulse 1000 Weber 81010079