Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Вугільний гриль No.1 Sport F50 Rosle R25002 R18449

Код:670085
Немає в наявності
Вугільний гриль No.1 Sport F50 Rosle R25002 R18449 фото
Вугільний гриль No.1 Sport F50 Rosle R25002 R18449 фото
Вугільний гриль No.1 Sport F50 Rosle R25002 R18449 фото
Вугільний гриль No.1 Sport F50 Rosle R25002 R18449 фото
Вугільний гриль No.1 Sport F50 Rosle R25002 R18449 фото
cashback iconКешбек 119 ₴
11 950

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Готуйте у своє задоволення і дивуйте рідних або гостей смачними стравами з неперевершеним ароматом та апетитною скоринкою. Риба або м'ясо, гриби або овочі – за допомогою вугільного гриля No.1 Sport F50 Rosle ви зможете легко запекти або підсмажити будь-які продукти. Він оснащений термодатчиком для точного контролю за температурою всередині, професійною решіткою, спеціальними вентиляційними отворами для подавання повітря і практичною підставкою з колесами. Цей гриль стане чудовим вибором для домашнього використання, дозволяючи вам влаштовувати пікніки та барбекю у будь-який зручний для вас час.

 

Особливості:

  • Вбудований датчик температури у верхній кришці
  • Містка решітка для смаження
  • Вентиляційні отвори для точного регулювання температури всередині камери
  • Гачки для кухонних аксесуарів
  • Швидке та зручне чищення зольника
  • Підставка з поличкою та колесами для зручного переміщення гриля

Рівномірний прогрів з усіх боків

На грилі будь-які продукти виходять дуже смачними і готуються швидко. А все завдяки високій температурі та вільній циркуляції гарячого повітря. Завдяки цьому їжа нагрівається рівномірно, а продукти зберігають свою соковитість та аромат. Більш того, ця модель вугільного гриля оснащена досить просторою решіткою, яка дозволяє легко приготувати страви для 5-7 людей за раз.

 

Зручний контроль температури

Спеціальні вентиляційні отвори дозволяють регулювати температуру всередині робочої камери, щоб ви могли підтримувати оптимальний рівень нагріву, необхідний для кожного конкретного продукту. А вбудований у кришку датчик температури полегшує контроль над процесом приготування.

Все продумано

Конструкція гриля No.1 Sport F50 Rosle ретельно опрацьована, щоб забезпечити вам максимум комфорту при його використанні. Так, верхня і нижня частини забезпечені зручними термоізольованими ручками, тому ви не ризикуєте обпектися. На нижній поличці зручно зберігати ємність з маринованим м'ясом або іншими підготованими до запікання продуктами. А вбудовані колеса дозволяють легко транспортувати гриль у будь-який куточок двору або дачної ділянки.

 

Стильний дизайн

Також варто окремо відзначити дизайн гриля. Виконаний в елегантному ретро-стилі, він матиме гарний вигляд у будь-якій обстановці. Вугільний гриль No.1 Sport F50 стане справжньою окрасою вашого дворика, і при цьому не займе багато місця. Тому зберігати його теж зручно.

   

Характеристики

Основні характеристики

Тип пристрою
Призначення
Розміри робочої поверхні

50 см

Вид
Додаткова інформація

Вбудований датчик температури у верхній кришці; Містка решітка смаження; Вентиляційні отвори для точного регулювання температури всередині камери; Гачки для кухонних аксесуарів; Швидке і зручне очищення попільнички; Підставка з полицею і колесами для легкого руху гриля

Експлуатація

Тип управління

Механічне

Оснащення

Фізичні характеристики

Колір
Матеріал корпусу
Габарити (ВхШхГ)

68 x 68 x 99 см

Вага
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Вугільний гриль No.1 Sport F50 Rosle R25002 R18449