Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Двокамерний холодильник Beko RCNA400E30ZXP

Код:677554
Немає в наявності
Двокамерний холодильник Beko RCNA400E30ZXP фото
Двокамерний холодильник Beko RCNA400E30ZXP фото
Двокамерний холодильник Beko RCNA400E30ZXP фото
cashback iconКешбек 134 ₴
13 499

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Холодильник Beko RCNA400E30ZXP – це корисний помічник на вашій кухні, який використовує новітні технології для того, щоб піклуватися про свіжість та збереження продуктів день у день. Завдяки фірмовій технології NeoFrost вам більше ніколи не доведеться розморожувати холодильник, а у спеціальному відділенні EverFresh+ ваші продукти зможуть залишатися свіжими до 30 днів. Крім того, функція IonGuard нейтралізує бактерії та мікроорганізми, які створюють неприємний запах всередині холодильника. І все це без зайвих витрат для вашого бюджету завдяки класу енергоефективності A++.

Особливості:

  • Загальний об’єм: 356 л;
  • Технологія охолодження NeoFrost;
  • Відділення свіжості EverFresh+;
  • Іонна технологія IonGuard;
  • Антибактеріальний ущільнювач дверей;
  • Цифровий дисплей та сенсорне керування;
  • Клас енергоспоживання A++;
  • Режим «Відпустка»

Особлива зона свіжості EverFresh+

Любите готувати з найсвіжіших та найорганічніших інгредієнтів? Довше зберегти зелень, овочі та фрукти смачними та корисними допоможе особливе відділення EverFresh+, розроблене і запатентоване Beko. Воно мінімізує перепади температури, а спеціальна структура кришок дозволяє зберегти вологість на оптимальному рівні. Що значно знижує ефект старіння зелені та овочів і продовжує термін їх зберігання у кілька разів.

Подвійне охолодження NeoFrost

Технологія NeoFrost – нове слово в охолодженні. Завдяки використанню двох незалежних систем для кожного відділення, вона забезпечує постійну циркуляцію повітря як у холодильній, так і в морозильній камері. Одночасно зберігаючи вологість на оптимальному рівні й запобігаючи передаванню запахів між камерами. Що створює кращі умови температури, вологості та свіжості повітря для зберігання продуктів в кожному відділенні у порівнянні з No Frost. В результаті продукти довше залишаються свіжими без утворення льоду та сторонніх запахів.

Іонний захист від бактерій та неприємних запахів

З функцією IonGuard® підтримка гігієнічного середовища всередині холодильника не вимагатиме жодних зусиль з вашого боку. Ця технологія активної іонізації створює негативно заряджені частинки, які нейтралізують бактерії та мікроорганізми, що провокують неприємні запахи. В результаті повітря, що циркулює всередині холодильника, залишатиметься чистим, а їжа збереже свою свіжість ще довше.

Простора морозильна камера та функція суперзаморожування

Функція швидкого заморожування дозволяє рівномірно та швидко заморозити улюблені страви, фрукти або овочі, щоб зберегти у них більше вітамінів та корисних речовин. Крім того, у морозильній камері Beko RCNA400E30ZXP передбачене просторе відділення для великогабаритних товарів та контейнерів. Тому ви зможете зберегти за потреби навіть вельми об'ємні продукти.

Сенсорне керування

Для більшого комфорту холодильник оснащений цифровим сенсорним дисплеєм, який дозволяє контролювати внутрішню температуру у холодильній та морозильній камерах, а також встановлювати бажаний режим роботи.

Клас енергоспоживання A++

Зберігайте продукти свіжими й заощаджуйте свої гроші з Beko RCNA400E30ZXP. Завдяки класу енергоспоживання A++, річне споживання енергії цього холодильника становить 274 кВтг. Що не лише сприяє економії сімейного бюджету, а й допомагає піклуватися про довкілля. А спеціальний режим відпустки стане у пригоді під час від'їздів.

Перенавішувані двері

Завдяки інноваційному дизайну і додатковим бічним петлям, двері холодильника можна встановлювати як з лівого, так з правого боку. Підлаштовуючи таким чином напрям, в якому відкриваються дверцята, залежно від конфігурації вашої кухні та особистих уподобань.

Характеристики

Основні характеристики

Тип управління
Тип холодильника
Загальний об'єм
Функції

Зона свіжості

Іонна захист від бактерій і неприємних запахів

Перевішувальні двері

Спосіб установки
Додаткова інформація

Відкриття дверей на 90° для зручного доступу; Світлодіодне підсвічування (LED); Двері, що перенавішуються; Швидке заморожування; Полиця для пляшок

Додаткові характеристики

Енергоспоживання
Клас енергоспоживання
Кліматичний клас

SN-T

Рівень шуму
Тип компресора
Кількість компресорів

1

Дисплей

Є

Хладагент

R-600a

Холодильне відділення

Об'єм холодильної камери
Система охолодження холодильної камери
Система розморожування холодильної камери

No Frost

Дверні корзини

4 шт

Полка для пляшок

У дверях

Підвісна

Морозильне відділення

Розташування морозильної камери
Об'єм морозильної камери

99 л

Система охолодження морозильної камери

No Frost

Потужність заморожування
Кількість відділень

3

Система розморожування морозильної камери

No Frost

Фізичні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

201 х 60 х 65 см

Висота
Ширина
Глибина
Вага

72 кг

Колір корпусу
Комплектація

Холодильник; Інструкція; Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера