Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Двокамерний холодильник BOSCH KGN39VL316

Код:676088
Є в наявності
Двокамерний холодильник BOSCH KGN39VL316 фото
Двокамерний холодильник BOSCH KGN39VL316 фото
Двокамерний холодильник BOSCH KGN39VL316 фото
Двокамерний холодильник BOSCH KGN39VL316 фото
Двокамерний холодильник BOSCH KGN39VL316 фото
Двокамерний холодильник BOSCH KGN39VL316 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Установка холодильників
Велика побутова техніка. Це Цитрус.
cashback iconКешбек 268 ₴
product energy efficiency class
26 899
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Зберігайте свої продукти свіжими ще довше!

Купити свіжі продукти – це одне, інша справа – зберегти їх свіжість. Відділення VitaFresh допоможе Вам зберегти свіжість Ваших продуктів значно довше. Завдяки двом різним кліматичним зонам вони завжди підтримують оптимальні умови зберігання. Одна зона з низькою температурою, яка становить близько 0°С, де можна гігієнічно зберігати рибу та м'ясо у двох окремих відділеннях. Це допомагає уникнути поширення запахів. І зона вологості: велике відділення, спеціально розроблене для фруктів та овочів. Умови вологості у відділенні можна регулювати при виборі між двома параметрами, що сприяє кращому збереженню вітамінів та мінералів. Щоденне здорове харчування ще ніколи не було таким простим.

FreshSense: клімат-контроль Вашого холодильника

Постійна температура у камері холодильника – вирішальний фактор у досягненні тривалого терміну зберігання продуктів. Датчики FreshSense постійно контролюють та підтримують температуру у холодильному та морозильному відділеннях.

Захист заморожених продуктів від розморожування

Додавання нових продуктів до морозильної камери підвищує внутрішню температуру, що може призвести до розморожування та втрати аромату заморожених інгредієнтів. Функція SuperFreezing забезпечує швидке заморожування нових продуктів та запобігає розморожуванню іншого вмісту всередині морозильної камери. Прилади з функцією автоматичного заморожування повертаються до нормальної роботи після досягнення необхідної температури, щоб не витрачати зайву енергію. В результаті заморожені продукти зберігають смак, навіть коли додається новий продукт.

Не дозволяє теплому повітрю потрапити всередину!

Відкривання холодильника дозволяє потрапляння всередину теплого повітря, яке може спричинити псування продуктів. Активація SuperCooling швидко знижує температуру у холодильнику, щоб ізолювати продукти всередині. Вона також гарантує, що нові продукти будуть охолоджені швидше. Температура знижується, натискаючи кнопку (мінімум на 2°C). Щоб уникнути зайвого споживання енергії, функція автоматично вимикається приблизно через шість годин. Функція SuperCooling зберігає ваші продукти свіжими шляхом раціонального передбачення.

Свіжий з голови до п'ят

Розміщення продуктів усередині холодильника може виявитися непростим завданням: у деяких відділеннях вони залишаються свіжими, в інших – висихають. Система вентилювання MultiAirflow прискорює циркуляцію повітря по всьому пристрою і підтримує рівень температури та вологості зверху вниз. Таким чином коливання температур мінімізується, а при охолодженні зменшується. Це допомагає Вашим продуктам залишатися свіжими та зберігати свій смак.

2 незалежні контури охолодження для заощадження електроенергії

У холодильниках з двома незалежними контурами охолодження керування морозильною та холодильною камерами здійснюється окремо. Тому при розморожуванні морозильної камери Вам не потрібно вимикати весь холодильник. І поки морозильна камера розморожуватиметься, холодильна працюватиме надалі.

Більше ніколи не розморожуйте морозильник!

Розморожувати вручну може бути дуже набридливим та трудомістким процесом. Завдяки нашим новим холодильникам із системою NoFrost, Ви легко позбавитеся цієї проблеми! На відміну від традиційних холодильників, вологість повітря в холодильнику із системою NoFrost постійно збирається у центральній холодильній установці, регулярно розморожується автоматично. Конденсат, що утворюється, просто відводиться назовні з холодильника, де він потім випаровується. Таким чином система NoFrost постійно позбавляє Ваш холодильник від льоду, а Вас від потреби розморожувати вручну. Зате можна насолодитися смачним морозивом.

Характеристики

Основні характеристики

Тип управління
Тип холодильника
Загальний об'єм
Функції

Швидка заморозка

Швидке охолодження

Сигналізація відкритих дверей

Спосіб установки
Додаткова інформація

Технологія noFrost; Роздільна електронне регулювання і контроль температури; Режим суперзаморожування; Система акустичної та оптичної сигналізації в стані відкритої двері; Акустичний сигнал відчинених дверей

Додаткові характеристики

Енергоспоживання
Клас енергоспоживання
Кліматичний клас

SN-T

Рівень шуму
Тип компресора
Кількість компресорів

1

Дисплей

Є

Холодильне відділення

Об'єм холодильної камери
Система охолодження холодильної камери
Система розморожування холодильної камери

No Frost

Дверні корзини

4 шт

Полка для пляшок

У дверях

Підвісна

Морозильне відділення

Розташування морозильної камери
Об'єм морозильної камери

87 л

Система охолодження морозильної камери

No Frost

Потужність заморожування
Кількість відділень

3

Система розморожування морозильної камери

No Frost

Фізичні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

203 х 60 х 66 см

Висота
Ширина
Глибина
Вага

75 кг

Колір корпусу
Комплектація

Холодильник; Інструкція; Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера