Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ігрове крісло Playseat Evolution (White) REM.00006

Код:636873
Очікується
Ігрове крісло Playseat Evolution (White) REM.00006 фото
Ігрове крісло Playseat Evolution (White) REM.00006 фото
Ігрове крісло Playseat Evolution (White) REM.00006 фото
Ігрове крісло Playseat Evolution (White) REM.00006 фото
Ігрове крісло Playseat Evolution (White) REM.00006 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 125 ₴
12 599
Колір
Black фото
Black фото
White фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ігрове крісло Playseat Evolution

Playseat Evolution – унікальне ігрове крісло, яке зробить ваш ігровий процес більш реалістичним. Ергономічна форма та широкі можливості регулювання дозволять годинами брати участь у захопливих заїздах, насолоджуючись висококласним комфортом. Ця модель підійде навіть для найвибагливіших геймерів.

Особливості:

  • Використовується професійними гонщиками
  • Сумісне з усіма консолями
  • Оздоблення чорним вінілом
  • Максимальна вага користувача – 122 кг
  • Для гравців зі зростом від 120 до 220 см

Максимальне занурення

Відчуйте себе справжнім автогонщиком та пориньте у захопливий світ дорожніх змагань з Playseat Evolution. Конструкція крісла повторює форми сидінь з бічною підтримкою, використовуваних при обладнанні справжніх спортивних автомобілів. У ньому передбачено кріплення для керма та педалей, які можна регулювати для оптимальної відповідності. Прийшов час натиснути на газ та проявити свою водійську майстерність в нових умовах.

Вибір профі

Крісла Playseat використовуються професійними автогонщиками, такими як Такума Сато. З їх допомогою зірки автомобільного спорту можуть імітувати перегони у максимально наближених умовах, вивчаючи таким чином нові спортивні треки. Використовуючи Playseat Evolution, яке відповідає характеристикам сидіння гоночного автомобіля, ви можете удосконалювати свої навички на абсолютно новому рівні.

Стильний дизайн

Playseat Evolution стане справжньою окрасою вашої кімнати. Форми сидінь спортивних автомобілів не лише зручні для гравця, а й забезпечують чудовий зовнішній вигляд робочого місця. Крісло оббите вініловим покриттям, яке надає йому солідності. Таку оббивку за зовнішнім виглядом можна порівняти зі шкірою і вона легко піддається очищенню вологою серветкою.

Просто збирати

Для збирання цього крісла зовсім необов'язково бути автомобільним інженером. За допомогою простої інструкції монтаж елементів Playseat Evolution відбувається легко та невимушено. Лише 10 хвилин вашого часу – і можна приступати до гри. Жодних додаткових інструментів не потрібно, все необхідне входить до комплекту. Коли ви не використовуєте крісло, його можна з легкістю скласти у більш компактну конструкцію без повного розбирання.

Ідеальна сумісність

Високою якістю цієї моделі можуть насолоджуватися користувачі всіх ігрових платформ, серед яких Playstation, Xbox, Wii, Mac та PC. Конструкція крісла підтримує монтаж більшості комплектів ігрового керма та педалей, які представлені на ринку. Відкрийте для себе безмежні можливості занурення з Playseat Evolution.

Витривала конструкція

Ігрове крісло підійде практично кожному. Металевий каркас та інші елементи Playseat Evolution мають чудовий запас міцності. Завдяки цьому воно витримує максимальну вагу гравця у 122 кг. Можливості регулювання дозволяють створити комфортні умови для геймерів зі зростом від 120 до 220 сантиметрів.

Характеристики

Основні характеристики

Матеріал оббивки
Матеріал підстави
Максимальне навантаження
Колір

Додаткові характеристики

Додаткова інформація

Сумісність: ПК; Playstation 2; Playstation 3; Playstation 4; Wii; Xbox; Xbox 360; Xbox One; Mac; Для дорослих і дітей; Зручне і стійке; Легко регулюється; Складна конструкція;

Фізичні характеристики

Вага

19,8 кг

Габарити

1300 x 500 x 980 мм

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Ігрове крісло Playseat Evolution (White) REM.00006