Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ігрове крісло Playseat L33T (Blue) GLT.00144

Код:681616
Очікується
Ігрове крісло Playseat L33T (Blue) GLT.00144 фото
Ігрове крісло Playseat L33T (Blue) GLT.00144 фото
Ігрове крісло Playseat L33T (Blue) GLT.00144 фото
Ігрове крісло Playseat L33T (Blue) GLT.00144 фото
Ігрове крісло Playseat L33T (Blue) GLT.00144 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Колір
Black & Green фото
Black&Blue фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ігрове крісло Playseat L33T

Playseat L33T – ігрове крісло для професійних геймерів, яке дозволить з комфортом грати на Xbox, PlayStation або PC. Ергономічна конструкція створена з розрахунком на можливість багатогодинного геймплею. Для цього крісло отримало високу спинку з бічною підтримкою, зручні підлокітники та безліч можливостей для регулювання.

Особливості:

  • Підлокітники з можливістю регулювання
  • Висока спинка з бічною підтримкою
  • Регулювання висоти крісла та нахилу спинки
  • Вбудований механізм гойдання
  • Максимальна вага користувача – 130 кг
  • Оздоблення чорним вінілом
  • Підставка для ніг

Гра з комфортом

Якісне крісло чудово доповнить захопливий ігровий процес. Playseat L33T отримало ергономічну форму спинки та сидіння, що дозволяє зависати у віртуальних світах годинами. Для використання підніжки на хрестовині встановлено міцний металевий обід, який також покращує стійкість крісла. Механізм гойдання додасть додаткову зручність, даючи змогу трохи розслабитися.

Можливості регулювання

Щоб досягти ідеального комфорту, ви зможете налаштувати крісло під себе. Playseat L33T отримало широкі можливості для регулювання. У ньому передбачено високі регульовані підлокітники, що забезпечують регулювання вгору/вниз, вперед/назад та вліво/вправо. Спинку крісла можна відкидати до горизонтального положення. Для регулювання по висоті передбачено потужний газліфт.

Надійна конструкція

Playseat L33T буде служити вам протягом тривалого часу, забезпечуючи кращі умови для гри. Сталевий каркас всередині робить крісло міцним та довговічним. Як наповнювач використовуються цільні вставки з губчастої піни високої щільності, використовуваної в автомобілебудуванні. Вони досить м'які для багатогодинної гри, при цьому цілком міцні, щоб прослужити довго. Вінілова оббивка легко піддається очищенню, щоб ваш "трон" завжди мав чудовий вигляд.

Визнання професіоналів

Віддаєте перевагу тільки найкращій техніці? Крісла від виробника Playseat використовуються професіоналами автомобільного спорту, такими як Такума Сато. З їх допомогою досвідчені автогонщики можуть імітувати заїзди у максимально наближених умовах, вивчаючи таким чином нові спортивні треки. Використовуючи Playseat L33T, ви можете бути впевнені у тому, що зробили вибір на користь аксесуару найвищого класу.

Стильний дизайн

Це крісло не лише зручне та практичне, а й стане справжньою окрасою робочого місця геймера. Як і належить ігровій продукції, Playseat L33T має виразний зовнішній вигляд. Крісло з високою спинкою та бічною підтримкою оздоблене м'яким вінілом чорного кольору. Його стиль повторює форму сидінь кращих спортивних автомобілів. До того ж такі параметри корисні для спини, дозволяючи зафіксувати хребет у правильному положенні, що особливо важливо дітям.

Характеристики

Основні характеристики

Додаткові характеристики

Особливості

Активне сидіння; Бічна підтримка спини; Обрезинені ролики; підголівник; Поперекова підтримка; Знімні підлокітники; Посилене підставу; Підставка для ніг

Фізичні характеристики

Вага

29 кг

Габарити

700 x 670 x 1400 мм

Комплектація

Крісло; Інструкція з експлуатації; Інструменти для зборки

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера