Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Ігровий комплект GameSir VX2

Код:663573
Архiв
Ігровий комплект GameSir VX2 video preview
Ігровий комплект GameSir VX2 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Те, що потрібно для перемоги

Насолоджуйтесь комфортом та максимальною продуктивністю у віртуальних протистояннях, використовуючи мультиплатформний ігровий комплект GameSir VX2. Набір складається з бездротового кейпада з механічними перемикачами TTC Red й тривимірним джойстиком, під’єднуваної до нього дротової мишки та адаптера для зв'язку з персональним комп'ютером або консоллю. При цьому дана модель перевершує попереднє покоління за продуктивністю на 200%.

Особливості:

  • Надійні механічні перемикачі TTC Red
  • Одночасне натискання до 7 клавіш
  • Налаштовуване світлодіодне RGB-підсвічування
  • Термін служби клавіш – до 50 млн натискань
  • Налаштування у фірмовому додатку G-Crux
  • Сумісний з PS4, Xbox One, Nintendo Switch та ПК

Функціональний кейпад

Основною частиною набору є функціональний та ергономічний бездротовий кейпад Aimswitch. Він обладнаний ультратонким тривимірним джойстиком ALPS та 36 механічними перемикачами TTC Red, які забезпечують чіткий тактильний відгук і рівномірний хід. До того ж, пристрій може одночасно обробити сигнал від 7 клавіш, що важливо для динамічних файтингів та MMORPG.

Зручний маніпулятор

Також у наборі ви отримуєте 5-кнопкову ігрову мишу Gamesir GM400, оснащену флагманським оптичним сенсором PMW3360 з роздільною здатністю 12 000 DPI. Таке рішення гарантує точні і плавні рухи, дозволяючи вам залишатися максимально ефективним. А для зручності при використанні на відстані від консолі маніпулятор під’єднується дротом безпосередньо до кейпада.

Бездротовий модуль

Для зв'язку кейпада з PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch та ПК передбачено бездротовий приймач, що працює на частоті 2,4 ГГц. Аксесуар під’єднується як за допомогою вбудованого кабелю з конектором USB Type-A, так і через додатковий Micro-USB, що робить його сумісним з більшістю комп'ютерів та ігрових консолей.

Підлаштовується під вас

Для гнучкого налаштування параметрів набору розроблено мобільний додаток G-Crux. В інтуїтивно зрозумілому інтерфейсі можна перепрограмувати кожну кнопку миші та клавіатури за своїми потребами. Крім того, доступна зміна частоти відгуку та чутливості маніпулятора, керування затримкою введення, налаштування джойстика та багато іншого.

Стильний дизайн

Оригінальні лінії і темне забарвлення вдало поєднуються з популярними моделями ігрових консолей і роблять GameSir VX2 справжньою окрасою ігрового робочого місця. А налаштовуване світлодіодне RGB-підсвічування кейпада та маніпулятора не лише додає комфорту при експлуатації у темну пору доби, а й приголомшливо виглядає.

Характеристики

Основні характеристики

Тип пристрою
Підключення

Бездротове

Призначення

Для ПК

Застосування
Вологостійкість

Ні

Інтерфейси

Радіоканал

USB

Зручність управління клавіатурою

Конструкція клавіш

Механічні

Підсвітка символів

Так

Підставка для рук

Ні

Роз'єм для навушників

Ні

USB

Так

Wi-Fi

Ні

Зручність управління мишкою

Тип сенсора

Оптичний

Колесо прокручування

Так

Кількість кнопок

5

Живлення

Джерело живлення

Акумулятор

Габарити та колір

Колір

Чорний

Найпопулярніші запити в категорії Ігровий комплект GameSir VX2