Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Задати питання

Бандл Ігрова консоль PlayStation 5 + PS5 Returnal + PS5 Ghost of Tsushima Director's Cut

Код:697330
Архiв
Бандл Ігрова консоль PlayStation 5 + PS5 Returnal + PS5 Ghost of Tsushima Director's Cut фото
Бандл Ігрова консоль PlayStation 5 + PS5 Returnal + PS5 Ghost of Tsushima Director's Cut фото
Бандл Ігрова консоль PlayStation 5 + PS5 Returnal + PS5 Ghost of Tsushima Director's Cut фото
Бандл Ігрова консоль PlayStation 5 + PS5 Returnal + PS5 Ghost of Tsushima Director's Cut фото
Бандл Ігрова консоль PlayStation 5 + PS5 Returnal + PS5 Ghost of Tsushima Director's Cut фото
Бандл Ігрова консоль PlayStation 5 + PS5 Returnal + PS5 Ghost of Tsushima Director's Cut фото
Бандл Ігрова консоль PlayStation 5 + PS5 Returnal + PS5 Ghost of Tsushima Director's Cut фото
Бандл Ігрова консоль PlayStation 5 + PS5 Returnal + PS5 Ghost of Tsushima Director's Cut фото
Бандл Ігрова консоль PlayStation 5 + PS5 Returnal + PS5 Ghost of Tsushima Director's Cut фото
Бандл Ігрова консоль PlayStation 5 + PS5 Returnal + PS5 Ghost of Tsushima Director's Cut фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 262 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ваша пригода починається тут

Блискавична швидкість завантаження завдяки надшвидкісному накопичувачу SSD, неймовірний ефект занурення завдяки тактильній віддачі, адаптивним спусковим кнопкам та 3D-звуку, а також приголомшливі ігри нового покоління для PlayStation®.

Неймовірна швидкість

Випробуйте потужність нового ЦП, графічного процесора та SSD з особливою вбудованою системою введення й виведення, які перевертають уявлення про можливості PlayStation.

Надшвидкісний накопичувач SSD

Розширення ігрових можливостей завдяки блискавичному завантаженню встановлених на PS5™ ігор.

Вбудована система введення й виведення

Спеціальна інтегрована система введення й виведення на консолі PS5™ дозволяє розробникам отримувати дані з накопичувача SSD настільки швидко, що перед творцями ігор відкриваються недосяжні раніше можливості

Приголомшливі ігри

Насолоджуйтесь приголомшливою графікою і випробуйте нові функції PS5™.

Трасування променів

Випробуйте повне занурення у неймовірно реалістичні світи на абсолютно новому рівні завдяки спеціальним алгоритмам обчислення світлових променів, з якими обрані ігри PS5™ заграють новими барвами світла, тіні й відображень.

Ігри на телевізорах 4K

Грайте в улюблені ігри на PS5™, під’єднавши консоль до телевізора 4K.

До 120 кадрів/с з частотою оновлення 120 Гц

Насолоджуйтесь плавним зображенням на моніторах 4K під час гри з частотою кадрів до 120fps для ігор з підтримкою частоти оновлення 120 Гц.

Технологія HDR

При підключенні до телевізорів з HDR картинка ігор PS5™ з підтримкою цієї технології стане неймовірно реалістичною з живими, яскравими кольорами.

Підтримка виведення 8K

Консолі PS5™ підтримують виведення сигналу 8K, щоб в ігри можна було грати на екранах з роздільною здатністю 4320p.

Ігри, які тільки побажаєте

Marvel's Spider-Man: Miles Morales

Станьте свідком підйому Майлза Моралеса в міру того, як він вчиться володіти неймовірною силою, щоб стати новою Людиною-павуком.

Horizon Forbidden West

Вирушайте разом з Елой у подорож по грандіозному світу Забороненого заходу, який приховує нові загадкові небезпеки.

Ratchet & Clank: Rift Apart

Вирушайте у пригоду по світу у різних вимірах разом з Ретчетом та Кланком.

Gran Turismo™ 7

Gran Turismo™ 7 об'єднує у собі 22-річний досвід розробки й пропонує кращі функції в історії франшизи.

Returnal

Розірвіть хибне коло нескінченного хаосу, що панує на чужій планеті. Шутер від третьої особи з елементами рольової гри.

Sackboy A Big Adventure

Вирушайте в епічну пригоду і мандруйте по тривимірному світу разом з Секбоєм і друзями.

Повне занурення

Відчуйте неймовірне занурення в ігрову реальність завдяки тактильній віддачі, адаптивним спусковим кнопкам і технології 3D-звуку.

Tempest 3D AudioTech

Пориньте у світ об'ємного звуку, де ви постійно відчуваєте себе у центрі звукової сцени і кожен звук спрямований на вас. Завдяки технології Tempest 3D AudioTech у підтримуваних іграх ви зможете насолодитися тривимірним звучанням і в навушниках, і на динаміках телевізора.

Розширте світ відчуттів

Бездротовий контролер DualSense™ для PS5 пропонує гравцям тактильну віддачу*, що доповнює спектр відчуттів від гри, адаптивні спускові курки та вбудований мікрофон – всі ці функції чудово доповнюють новий впізнаваний дизайн.

Тактильна віддача

Випробуйте реалістичну тактильну віддачу з бездротовим контролером DualSense™ для деяких ігор PS5™ з підтримкою цих функцій і неймовірний ефект повного занурення завдяки тактильним відчуттям у відповідь на ваші дії та події у грі.

Адаптивні спускові кнопки

Отримайте нові відчуття завдяки адаптивним спусковим кнопкам з динамічно регульованими рівнями опору, які симулюють фізичні відчуття у відповідь на ваші дії у підтримуваних іграх для PS5™.

 

*Доступність функції залежить від її підтримки грою. «PlayStation», «знак сімейства PlayStation», «логотип PS4», «PS4», «логотип PS5», «PS5», «DualSense» та «DUALSHOCK» є товарними знаками або зареєстрованими товарними знаками компанії Sony Interactive Entertainment Inc. «SONY» є зареєстрованою торговою маркою компанії Sony Corporation.

 

PS5 Returnal

 

Вирвіться з порочного кола хаосу на постійно мінливій чужій планеті.

Здійснивши екстрену посадку на постійно мінливій планеті, Селена повинна знайти спосіб покинути негостинну територію древньої цивілізації. Одна на чужій планеті, вона змушена боротися за життя всіма способами. Кожна поразка, кожна смерть відкидає її в початок подорожі.

Проживаючи цикл за циклом в цій динамічній пригоді, ви помітите, що разом з планетою змінюються і доступні вам предмети. З кожним новим циклом ви будете відкривати нові комбінації, розширювати межі своїх здібностей, пробувати нові стратегії і підходи до бою.

Похмура краса згасаючого світу, підкреслена приголомшливими візуальними ефектами, таїть в собі безліч небезпечних сюрпризів. Вас чекають напружені сутички і потоки ворожого вогню, мінливі природні умови і лабіринти, де покладатися можна тільки на тваринний інстинкт. Це небезпечну подорож, повне жорстоких битв, пошуків і відкриттів. Подорож, в якому кожен крок супроводжує таємниця.

Світ Returnal генерується випадковим чином, що відкриває можливість максимальної реіграбельності. Кожна смерть - це запрошення піднятися, обтруситися від пилу і вдатися до нової спроби в мінливому світі.

Напружені бої

Боріться за виживання в roguelike-шутере від третьої особи. Вбивайте безжальних супротивників в по-справжньому пекельних боях.

Пошуки і відкриття

Розпоряджайтеся доступними ресурсами з розумом: кожна смерть відкидає вас в початок шляху. Вивчайте технології іншої цивілізації, щоб поліпшити свої здібності в наступних циклах.

Захоплююча розповідь

Шукайте відповіді на свої питання і по крупицях відновлювати спогади Селени. Досліджуючи планету, на якій ні на секунду не переривається цикл народження і смерті, ви створите з нею особливий зв'язок.

Особливості PS5 ™:

  • Швидке завантаження: Переміщайтеся між світами завдяки високошвидкісному SSD-диска системи PS5 ™. Максимальна швидкість завантаження дозволяє майже миттєво продовжити гру після смерті.
  • Адаптивні тригери: Перехід між режимами стрільби з допомогою адаптивного тригера. Слідкуйте за ворогами через приціл або використовуйте додатковий режим стрільби на свій розсуд.
  • Тактильна віддача: Все, що відбувається в грі, від взаємодії зі спогадами Селени до стрільби з інопланетного зброї, відчувається на новому рівні.
  • Звукова технологія Tempest 3D для сумісних навушників: Насолоджуйтеся ефектом повного занурення в гущу подій за допомогою 3D-звуку: повз свистять кулі, над головою кружляють противники, а ззаду підкрадається невидимий ворог.
 

PS5 Ghost of Tsushima Director's Cut

 

Насувається великий шторм. Режисерська версія — це максимально повний варіант гри «Привид Цусіми»

У грі від Sucker Punch Productions та PlayStation Studios для PS5 і PS4 на вас чекає пригода у відкритому світі серед чудових пейзажів Цусіми.

Вам доведеться відкинути правила і своїм шляхом прийти до перемоги над загарбниками. Рубайте супротивників катаною, вражайте здалеку з лука, збивайте з пантелику, нападайте із засідки. Познайомтеся з новою історією, дія якої розгортається на острові Ікі.

Режисерська версія включає нові і всі вже видані додаткові матеріали. Її склад:

  • Повна версія гри.
  • Доповнення «Острів Ікі»: нова історія, міні-ігри, вороги та багато іншого.*
  • Режим спільної мережевої гри «Легенди».**
  • Цифровий міні-артбук.
  • 1 очко техніки.
  • Оберіг «Милість Хатімана»*.
  • Косметичний набір «Герой Цусіми»: золота маска, набір мечника, кінь, сідло.*
  • Коментарі розробників: Співробітники креативного відділу та фахівець з історії Японії обговорюють світ Ghost of Tsushima у зіставленні з реальними подіями, на яких заснована гра.

Давня краса Цусіми не тьмяніє навіть під час війни

Крім битв, на вас чекає небачена подорож феодальною Японією. Гра являє собою пригоду у відкритому світі. Досліджуючи острів, ви милуватиметеся витонченою красою природи і старовинної архітектури, зустрічатимете на шляху колоритних персонажів.

Пейзажі острова ретельно опрацьовані і вразять вас своєю різноманітністю: ви побачите безкраї поля, села і відокремлені святилища, праліси і суворі гори. Знайдіть внутрішню гармонію, допомагаючи тим, хто стріне вас у ваших мандрах.

Явлення Примари

З самого дитинства Дзіна виховували у самурайських традиціях. Коли монголи розгромили військо самураїв, колишній світ Дзіна був зруйнований. Тепер герою належить зробити найскладніший вибір у своєму житті. Слідувати самурайським звичаям і битися без найменшої надії на перемогу – чи залишити цей шлях і захищати рідний острів і свій народ за всяку ціну?

Щоб відвоювати Цусіму, Дзіну знадобиться допомога старих друзів і несподіваних союзників. Він має відступити від традицій і винайти нові способи ведення війни, борючись за те, що залишилося від рідних земель.

Бруд, кров та сталь

Монголи — досвідчений і непередбачуваний супротивник зі значним арсеналом зброї. Щоб здолати такого ворога, вам доведеться задіяти старі вміння Дзіна і опанувати нові прийоми — тільки так можна врятувати острів і захистити жителів Цусіми.

Нехай катана стане вам вірною подругою: приміряйте на себе роль справжнього самурая і вражайте ворога наповал. Опануйте стрільбу з лука, щоб позбавлятися від ворогів, не підпускаючи їх близько. Потрібні скритність і хитрість, щоб збити противника з пантелику і напасти несподівано.

Цусіма у нашій грі — ідеальне середовище для експериментів в бою. Різноманіття ландшафту і технік ведення бою дозволяє вам комбінувати різні навички, зброю і прийоми, щоб відшукати оптимальне поєднання. У міру розвитку сюжету спритність та винахідливість стануть вашою головною зброєю.

«Привид Цусіми» — персонажі

Познайомтеся з деякими персонажами, які зустрінуться вам на шляху.

Дзін Сакай

На початку подій гри Дзін — істинний самурай, але з часом йому доведеться опанувати вміння і прийоми, які суперечать самурайським традиціям, і викувати з себе нову особистість — Примару. Граючи, ви будете більше дізнаватися про Дзіна, які небезпеки загрожують йому, про союзників, які стануть йому допомагати, і про те, від чого йому доведеться відмовитися на шляху до перемоги над загарбниками.

Сімура

Сімура — дзіто (намісник сьоґун) на Цусімі. Цей славний самурай доводиться Дзіну дядьком — а насправді замінив йому батька. Сімура прищеплював Дзіну традиції самураїв з раннього дитинства. Його все сильніше турбують вчинки Дзіна, що відкинув вчення і став Примарою.

Хотун-хан

Хан очолює армію монгольських завойовників. Це безжальний і хитрий ворог. Він використовує все, що йому відомо про самураїв, щоб знищити їх. Зіткнувшись з цим жорстоким, невблаганним противником, Дзін швидко зрозуміє, як небезпечно його недооцінювати.

Ghost of Tsushima: Легенди

«Привид Цусіми: Легенди» — це новий режим мережевої* гри, в основу якого лягла японська міфологія та народні казки. На вас чекають сюжетні завдання для двох гравців і бої на виживання, де вам належить вчотирьох долати хвилі атакуючих супротивників. Проходити можна з друзями — чи супутниками, яких підбере вам сама гра. Вам доступні чотири класи персонажів: самурай, мисливець, ронін та вбивця. Режим Ghost of Tsushima: Legends доступний безкоштовно для гравців з базовою версією «Примари Цусіми».

Особливості гри на PS5™

  • Приголомшлива графіка: динамічна роздільна здатність 4К до 60 кадрів/с.
  • Тактильний зворотний зв'язок: бездротовий контролер DualSense™ з тактильною віддачею і змінним опором адаптивних тригерів.
  • Технологія Tempest 3D AudioTech для сумісних навушників: 3D-звук (стереонавушники з аналоговим підключенням або підключенням через USB).
  • Синхронізація губ при японському озвученні. Можливість перенести збереження з PS4 на PS5.

*Ігрові предмети стають доступні у міру проходження.

**Для мережевої гри потрібна підписка PlayStation®Plus. PlayStation Plus — це підписка з періодичною оплатою за продовження, яка списується автоматично до скасування. Діють вікові обмеження.

Характеристики

Основні характеристики

Тип консолі
Максимальна роздільна здатність
Накопичувач інформації
Об'єм вбудованої пам'яті
Серія
Ігри в комплекті

Так

Процесор

Виробник процесора
Модель процесора

ZEN 2

Частота процесора

3,5 ГГц

Кількість ядер

Графіка

Графічне ядро

AMD Radeon RDNA 2

Частота графічного ядра

До 2.23 ГГц (10.3 терафлопс)

Оперативна пам'ять

Тип оперативної пам'яті

GDDR6

Об'єм оперативної пам'яті

Додаткові характеристики

Оптичний привід

Blu-ray

Провідна мережа (LAN)

Так

Wi-Fi

Так

Bluetooth

Так

Контролер

Кількість контролерів в комплекті
Сумісність
Інтерфейси

USB Type-C

Акселерометр

Так

Гіроскоп

Так

Фізичні характеристики

Колір

Білий

Вага

4,5 кг

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Бандл Ігрова консоль PlayStation 5 + PS5 Returnal + PS5 Ghost of Tsushima Director's Cut