Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Ігрова консоль Retro Genesis 8 Bit Classic (300 ігор 2 бездротових джойстика)

Код:693828
Архiв
Ігрова консоль Retro Genesis 8 Bit Classic (300 ігор 2 бездротових джойстика) video preview
Ігрова консоль Retro Genesis 8 Bit Classic (300 ігор 2 бездротових джойстика) фото
Ігрова консоль Retro Genesis 8 Bit Classic (300 ігор 2 бездротових джойстика) фото
Ігрова консоль Retro Genesis 8 Bit Classic (300 ігор 2 бездротових джойстика) фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 16 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Стаціонарна ігрова приставка Retro Genesis 8 Bit HD Classic призначена для підключення до сучасних ЖК-телевізорів і моніторів в класичному корпусі з новими функціями, яких не було раніше.

Консоль забезпечує яскраву барвисту картинку при підключенні до сучасних ТВ через HDMI роз'єм. Більше ніяких артефактів, аналогових перешкод і падінь яскравості і кольоровості, які завжди виникають, якщо використовувати аналогове підключення. Глибокий чорний колір і чітке зображення, збільшують задоволення від ігрового процесу. Приставка оснащена технологією згладжування зображення, яка дозволяє виводить більш м'яку і приємну оку картинку, що особливо помітно при використанні телевізора великої діагоналі.

Приставка оснащується двома бездротовими джойстиками з літій-іонними акумуляторами, які працюють на частоті 2,4 ГГц, що дозволяє прямо з коробки грати в ігри, призначені для гри удвох. Бездротові геймпади дозволять вибирати комфортну відстань до екрану телевізора або монітора і не залежати від довжини проводу. Для більш зручного та компактного зберігання контролерів з боків корпусу приставки присутні відсіки для кріплення.

Джойстики мають не тільки кнопки A і B, а й їх турбо версії, які дозволяють імітувати безперервне натиснення. Як правило, турбо-кнопки вкрай зручно використовувати в іграх, де необхідно постійно натискати на одну з кнопок. Наприклад, в аркадних шутерах або скролл-шутерах, де необхідно постійно підтримувати вогонь з гармат персонажем гри. Радіус дії джойстиків - до 10 метрів. Час роботи: до 19 годин від одного заряду. Для зручності використання джойстики мають вбудовані li-ion акумулятори, які можна заряджати від будь-якого адаптера живлення з роз'ємом microUSB, в тому числі і від того що йде в комплекті з приставкою. Також оснащення джойстиків акумуляторами дозволило зменшити їх товщину до класичної.

Список вбудованих ігор містить в собі велику кількість хітів 8-бітної епохи, що увійшли до золотого фонду світової спадщини відеоігор.

Для використання усіх можливостей ігрової приставки, рекомендується використовувати підключення HDMI до сучасних ЖК-телевізорів і моніторів великої діагоналі.

Додатковий аналоговий роз'єм типу "тюльпан" дозволяє підключати приставку і до ЕЛТ телевізорів, які не оснащені HDMI роз'ємом.

Пристрій працює через роз'єм живлення microUSB, який на даний момент є універсальним стандартом, тому є легко замінним.

Особливості:

  • HD зображення і безпроблемне підключення приставки до всіх сучасних телевізорів через HDMI роз'єм;
  • Бездротові джойстики з вбудованими літій-іонними акамуляторами, що працюють на радіосигналі 2,4 ГГц,. Радіус дії - до 10 метрів. Час роботи - до 19 годин;
  • Тумблер перемикання пропорцій зображення з 4: 3 на 16: 9;
  • Класична форма корпусу «Famicom» зі знайомими впізнаваними елементами - відсіками для зберігання джойстиків, важіль для легкого вилучення ігрових картриджів і кришкою відсіку картриджів, який оберігає його від попадання зайвого пилу або крихт;
  • NTSC стандарт виведення зображення, в якому ігри йдуть більш плавно на швидкості 60 кадрів в секунду;
  • Швидкий вихід в розділ вибору вбудованих ігор за допомогою кнопки Reset. Миттєве завантаження;
  • Сумісність з ігровими картриджами для Dendy і Famicom.;
  • Живлення від стандартного адаптера 5V з роз'ємом microUSB;
  • 300 вбудованих повноцінних ігор найрізноманітніших жанрів. Ніяких повторів або варіантів 9999-в-одному;
  • Турбо аналоги кнопок A і B, які забезпечують багаторазове натискання на кнопку. Це дозволяє натиснути один раз на одну кнопку, щоб постійно робити постріли або стрибати. У деяких іграх це вкрай зручно і дозволяє зберегти ресурс самих кнопок на джойстику

Характеристики

Основні характеристики

Тип консолі
Максимальна роздільна здатність
Накопичувач інформації
Серія
Ігри в комплекті

Так

Додаткові характеристики

Оптичний привід

Ні

Провідна мережа (LAN)

Ні

Bluetooth

Ні

Контролер

Кількість контролерів в комплекті

Фізичні характеристики

Колір

Білий

Завантаження