Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків9
Питання-відповіді11

Консоль PlayStation 4 1Тб Black + 3 гри + PlayStation Plus: Підписка на 3 місяці

Код:689453
Немає в наявності
Консоль PlayStation 4 1Тб Black + 3 гри + PlayStation Plus: Підписка на 3 місяці фото
Консоль PlayStation 4 1Тб Black + 3 гри + PlayStation Plus: Підписка на 3 місяці фото
cashback iconКешбек 109 ₴
10 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Спробуйте тонку, компактну та як і раніше потужну PS4

Оновлена тонка PS4

  • Відкрийте для себе яскраві, насичені кольори з приголомшливою HDR-візуалізацією
  • На 30% тонше і на 16% легше, ніж оригінальна модель PS4
  • Зберігайте свої ігри, додатки, зображення та відео на жорсткому диску
  • Всі популярні телепередачі, фільми та багато іншого доступне у ваших улюблених розважальних додатках

PlayStation Plus

Виходьте на інший рівень гри

Приєднуйтесь до глобальної мережевої спільноти і насолоджуйтеся ексклюзивними можливостями та перевагами для передплатників PS Plus.

Мережева гра для PS4

Грайте з друзями та суперниками у ваші улюблені ігри в багатокористувацьких мережевих режимах.

Ігри місяця

Щомісяця отримуйте дві гри для PS4, завантажуйте і грайте в них, поки ви є передплатником.

Ексклюзивні знижки

Заощаджуйте по-крупному в PlayStation Store з ексклюзивними знижками для передплатників PS Plus.

  • 10 Гб хмарного сховища: завантажуйте ваші збереження у мережу і продовжуйте грати на будь-якій іншій PS4
  • Share Play: нехай ваші друзі в PSN приєднуються до вас у багатокористувацьких боях або стануть провідниками у ваших пригодах, навіть якщо у них немає цієї гри
  • Голосування за гру: проголосуйте за улюблену гру, щоб вона з'явилася у колекції ігор місяця PS Plus
  • Ранній доступ: отримуйте доступ до нових ігор, демоверсій та бета-версій раніше за друзів, ексклюзивно для передплатників PS Plus

Центр PlayStation Plus

Все необхідне вам у PlayStation Plus знаходиться в одному визначеному місці на початковому екрані вашої PS4.

У цьому спеціальному місці для передплатників ви можете завантажувати ігри, дізнаватися про знижки у PlayStation Store, керувати мережевим сховищем на 10 Гб і отримувати свіжі новини про ігрові турніри та події спільноти.

А коли настане час продовжувати передплату, ви можете зробити все швидко і просто прямо звідси.

Мультимедійний центр для всієї родини

Влаштовуйте вечори кіно і відпочивайте всією сім'єю за переглядом веселої комедії або захопливого пригодницького екшну! PlayStation 4 з технологіями поліпшення картинки HDR, Progressive Scan і Deep Colour подарує вам справжнє задоволення від перегляду кіношедеврів у високій роздільній здатності, аж до 4К (PlayStation 4 Pro). А завдяки підтримці он-лайн сервісів, таких як Youtube, Megogo та інших, вам будуть доступні сотні фільмів, серіалів та розважальних каналів.

Gran Turismo Sport

Визнана серія реалістичних симуляторів водіння вперше на PlayStation 4. У співпраці з FIA (Fédération Internationale de l'Automobile) Polyphony Digital розробляє чудово збалансовану і доступну гру, яка сподобається як любителям, так і завзятим автогонщикам.

Пристебніть ремені і беріть участь у двох мережевих чемпіонатах – представляйте свою країну в Кубку націй (Nations Cup) і сідайте за кермо улюбленої марки в Кубку виробників (Manufacturer's Cup).

Чи можете ви претендувати на історичну перемогу у першій відеогрі, офіційно визнаній частиною реального світу автоспорту?

РЕАЛЬНІ АВТОМОБІЛІ

Всі автомобілі відтворені у всіх подробицях. Команда розробників Polyphony Digital Inc. прагнула опрацювати кожну машину від внутрішньої будови фар до найдрібніших швів на сидіннях, щоб передати захопленість конструкторів, які працювали над реальними прототипами цих машин.

Повний список автомобілів включає понад 174 машини, серед яких популярні серійні і гоночні моделі, які сподобаються всім любителям швидкості.

РЕЖИМ ОДИНОЧНОЇ КАМПАНІЇ. GT League

Пристібайтеся і готуйтеся ганяти у захопливому однокористувацькому режимі кампанії, який включає серію класичних кубків та перегонів на витривалість, які з'являлися у минулих іграх GT. Чи достатньо у вас навичок, щоб зайняти поул-позицію у таких улюблених турнірах, як Sunday Cup, Clubman Cup та FF Challenge?

ВОДІННЯ

Завдяки реалістичній системі водіння ви зможете керувати автомобілем так само, як і у реальному житті. Покращена нова фізична модель робить керування зручним як для новачків, так і для експертів. Початківці гоночних ігор зможуть отримати у грі фундаментальні навички водіння, починаючи з гальмування і закінчуючи входом у повороти.

ТРАСИ

В цілому у Gran Turismo Sport входять понад 40 трас у 17 різних регіонах, щоб ви могли побувати у багатьох місцях, від японського мегаполіса до американо-мексиканського кордону. Серед доступних у грі трас є і знамениті гоночні треки, і швидкісні овали, і ґрунтові дороги у мальовничій сільській місцевості, і маршрути, прокладені по міських вулицях.

Ratcher Clank



 

Приєднуйтесь до чарівного Ломбаксу і його друга робота в новій грі, яка переказує насичену історію знайомства відважних героїв. Будь ви давнім шанувальником Ретчета або новачком в цій серії ігор, приготуйтеся до незабутньої подорожі по всесвіту в їх першій космічній пригоді, повністю переосмисленої і перевиданої для PS4. Вас чекає класичний ігровий процес, розширений для нового покоління, і графіка в стилі анімаційного фільму 2016 року Ratchet & Clank.

 

Одягайте скафандр і вирушайте в оновлену пригоду, яке порадує вас новими геймплеєм, босами і рівнями, яких не було в оригінальній грі для PlayStation. Рятуйте галактику, використовуючи нову зброю і гаджети, додані до і без того дивовижного арсеналу героїв, дивіться ролики з фільму і насолоджуйтеся приголомшливою графікою, яка в повній мірі використовує міць системи PS4.



 

Horizon Zero Dawn

У величному і прекрасному постапокаліптичному світі, де природа завоювала руїни забутих цивілізацій, залишки людства об'єдналися у примітивні племена мисливців-збирачів. Влада над новим диким середовищем перейшла до машин, жахливих механічних створінь невідомого походження.

Вам належить керувати Елой, молодою мисливицею, яка намагається дізнатися таємницю свого походження, досліджуючи останки стародавнього минулого. З самого народження Елой уникала свого племені, вчилася бути спритною, хитрою і вбивчо міткою, захищатися від ворожих племен і виживати у безжальному дикому середовищі. Настав час застосувати вміння у справі.

Ключові особливості:

  • Подорожуйте по світу, наповненому дивними артефактами і закинутими руїнами, щоб дізнатися його найпотаємніші таємниці. Яким чином машини підкорили собі цей світ? Що сталося з цивілізацією, яка була тут раніше? Відповіді можуть визначити долю не лише самої Елой, а і всього людства.

  • Беріть участь у складних та різноманітних тактичних битвах. Комбінуючи примітивне спорядження з передовими технологіями, ви зможете створювати зброю, яка навіть найлютіших хижаків перетворить на вашу здобич. Розробляйте власну стратегію боротьби з машинами, щоб потім торгувати деталями загнаних механічних звірів.

Досліджуйте приголомшливі красоти ігрового світу. Подорожуйте дивовижно деталізованими лісами, грандіозними горами і приголомшливими руїнами цивілізації, що давно пішла. Світ навколо вас наповнений життям, ніч змінює день, а погодні умови приємно урізноманітнюють ігровий процес.

Характеристики

Основні характеристики

Тип консолі
Максимальна роздільна здатність
Накопичувач інформації
Об'єм вбудованої пам'яті
Серія
Ігри в комплекті

Так

Процесор

Виробник процесора
Модель процесора

Jaguar

Частота процесора

1,6 ГГц

Кількість ядер

Графіка

Графічне ядро

AMD Radeon Graphics Core Next engine

Частота графічного ядра

800 МГц

Оперативна пам'ять

Тип оперативної пам'яті

GDDR5

Об'єм оперативної пам'яті

Додаткові характеристики

Порти USB

2x USB 3.1 Type-A

Інтерфейси

1x HDMI

Оптичний вихід

Компонентний вихід

Оптичний привід

Blu-ray

DVD

Провідна мережа (LAN)

Ethernet: 10/100/1000

Wi-Fi

802.11 b/g/n

Bluetooth

4

Особливості

Блок живлення: 165 Вт

Підтримка формату Blu-ray 3D-відео та стандарту DLNA

Контролер

Кількість контролерів в комплекті
Кількість кнопок

16

Сумісність
Інтерфейси

Bluetooth

Audio jack 3,5 мм

Micro USB

Функція зворотнього зв'язку

Так

Акселерометр

Так

Гіроскоп

Так

Особливості контролера

Вбудований динамік

Контроль рівня яскравості світлової панелі

Датчик руху

Габарити: 161 x 57 x 100 мм

Вага: 210 г

Акумулятор: 1000 мА/год, Li-Ion

Фізичні характеристики

Колір

Чорний

Вага

2,1 кг

Габарити (ВхШхГ)

265 х 39 х 288 мм

Комплектація

Ігрова консоль

Інструкція

Гарантія

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Консоль PlayStation 4 1Тб Black + 3 гри + PlayStation Plus: Підписка на 3 місяці