Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Кабель BlackBox Audio 1.5m 3,5mm to 3.5mm (Black)

Код:556545
Архiв
Кабель BlackBox Audio 1.5m 3,5mm to 3.5mm (Black) фото
Кабель BlackBox Audio 1.5m 3,5mm to 3.5mm (Black) фото
Кабель BlackBox Audio 1.5m 3,5mm to 3.5mm (Black) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

BlackBox Audio 1.5m 3,5mm to 3.5mm – кабель, який призначений для передавання аудіосигналу між пристроями. Дріт плаского перерізу та металеві конектори покликані забезпечити тривалу безпроблемну експлуатацію та зручність у повсякденному використанні.

 

Особливості:

  • Для пристроїв з аудіовходом 3,5 мм
  • Металеві конектори
  • Плаский переріз
  • Довжина кабелю – 1,5 метра
 

Можливості застосування

Бажаєте під’єднати iPad, iPhone, iPod, смартфон, планшет або МР3 плеєр з аудіороз'ємом 3,5 мм до аудіосистеми? BlackBox Audio допоможе вам впоратися з цим завданням. Кабель отримав два конектори 3,5 мм (mini-jack 3-pin). Даний стандарт є одним з найпопулярніших в аудіотехніці, завоювавши серця споживачів простотою під’єднання та надійністю.

 

Чудовий звук

У сучасному житлі чи офісі стає все більше й більше пристроїв, які можуть створювати перешкоди для бездротового передавання сигналу. Традиційне під’єднання за допомогою кабелю дозволяє уникнути перешкод й досягти найвищої якості звучання. Саме тому справжні аудіофіли віддають перевагу саме дротовому з'єднанню.

 

Витривалий аксесуар

Виробник подбав про те, щоб BlackBox Audio прослужив вам максимально довго. У аксесуарі застосовані конектори з металевим корпусом та плаский дріт. Така конструкція створена для уникнення неполадок в роботі кабелю й надає йому більшої витривалості. Напилення контактів покликане запобігти корозії та окисленню при контакті з вологою.

 

Повсякденна практичність

Цей аксесуар можна використовувати як вдома, так і в дорозі. Пласка форма не лише робить кабель більш довговічним, а й запобігає сплутуванню і дає можливість скручувати його для компактного транспортування. Довжина кабелю 1,5 метра не обмежує ваші рухи, дозволяючи працювати з гаджетом, поки він під’єднаний до аудіосистеми.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Тип кабелю
Вхід (Тип коннектора)
Вихід (Тип коннектора)
Особливості

Високоякісна передача стерео сигналу при підключенні iPad, iPhone, iPod, смартфонів, планшетів або МР3 плеєрів до будь-якої домашньої або автомобільної стерео системами зі стандартним 3.5 аудіо входом

Колір моделі
Довжина кабеля

Найпопулярніші запити в категорії Кабель BlackBox Audio 1.5m 3,5mm to 3.5mm (Black)