Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків2
Питання-відповіді1

Кабель BlackBox V2.0 1.5m HDMI to HDMI v.1 (Black)

Код:623345
Архiв
Кабель BlackBox V2.0 1.5m HDMI to HDMI v.1 (Black) фото
Кабель BlackBox V2.0 1.5m HDMI to HDMI v.1 (Black) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Кабель HDMI-HDMI V2.0 BlackBox 1.5m

Бажаєте йти в ногу з часом і користуватися новітніми технологіями? Кабель HDMI 2.0 допоможе вам розкрити потенціал сучасного цифрового обладнання. Це високоякісний аксесуар, розроблений для передачі зображення та звуку у високій якості та без втрати сигналу. Він дозволяє з'єднувати сучасні великі телевізори, плазмові панелі, монітори з DVD, комп'ютерами та іншими пристроями.

 

 

Особливості:

  • Підтримка відео з роздільною здатністю 4К (4096х2160)
  • Підтримка HD аудіо: до 32 аудіоканалів для забезпечення багатовимірного та якісного звуку
  • Швидкість передачі даних: до 18 Гбіт / cек
  • Матеріал: мідь
  • Міцний і гнучкий дріт
  • Захисне обплетення з надійного пластику
 

Для відео й аудіо у максимальній якості

BlackBox - це надійний HDMI-кабель, який призначений для ефективного і безперебійного з'єднання між телевізорами, системними блоками, ноутбуками, Blu-ray плеєрами, ігровими консолями та іншими цифровими пристроями. Він зроблений за стандартом HDMI 2.0, який підтримує передачу відеоматеріалів в форматі 4K (2160p ). На відміну від попередньої версії HDMI 1.4, цей тип кабелю має збільшену пропускну здатність до 18 Гб / с, а також підтримує частоту кадрів 60 Гц. Він відмінно передає неймовірну якість фільмів зі спецефектами, спортивних передач і комп'ютерних ігор з динамічними сценами.

 

Надійність і безпека

Завдяки обплетенню з якісного пластику, яке захищає внутрішню частину дроту, BlackBox стійкий до заломів і будь-якого іншого пошкодження. А його конектори менш схильні до затирання. Кабель також, захищений від перепадів напруги і обривів з'єднання. А це означає,  що передача даних за допомогою BlackBox не становить небезпеки для пристроїв, що синхронізуються. Підключайте Blu-ray плеєр до свого телевізора і дивіться улюблений фільм на широкому екрані без перешкод і збоїв.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Тип кабелю
Вхід (Тип коннектора)
Вихід (Тип коннектора)
Особливості

Підтримка відео з роздільною здатністю 4К (4096х2160); Підтримка HD аудіо: до 32 аудіо каналів для забезпечення багатовимірного і якісного звуку; Швидкість передачі даних: до 18 Гбіт / cек; Міцний і гнучкий провід; Захисна обплетення з надійного пластика

Колір моделі
Довжина кабеля

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Кабель BlackBox V2.0 1.5m HDMI to HDMI v.1 (Black)