Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Кабель Moshi Gigabit Ethernet Cat 6 Cable (White) 99MO023129

Код:637261
Архiв
Кабель Moshi Gigabit Ethernet Cat 6 Cable (White) 99MO023129 фото
Кабель Moshi Gigabit Ethernet Cat 6 Cable (White) 99MO023129 фото
Кабель Moshi Gigabit Ethernet Cat 6 Cable (White) 99MO023129 фото
Кабель Moshi Gigabit Ethernet Cat 6 Cable (White) 99MO023129 фото
Кабель Moshi Gigabit Ethernet Cat 6 Cable (White) 99MO023129 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 1 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Moshi Gigabit Ethernet Cat 6 – легкий та надійний кабель, який забезпечить дротове з'єднання ваших пристроїв з модемом, маршрутизатором або роутером. Пласка форма дроту виглядає надзвичайно стильно і при цьому дозволяє легко згортати аксесуар для зберігання й транспортування.

Особливості:

  • Пропускна здатність – 1000 Мбіт/с
  • Конектори в алюмінієвому корпусі
  • Захист від зайвого вигину
  • Металеве екранування
  • Довжина – 3,6 метра
  • Стильний дизайн
 

Висока швидкість

Насолоджуйтесь стабільним передаванням даних, без обривів та затримок. Якісний екранований кабель забезпечує високу пропускну здатність до 1000 Мбіт/с. Це дозволяє використовувати Moshi Gigabit Ethernet Cat 6 у комп'ютерній техніці, домашніх мультимедійних системах та інших ситуаціях, де необхідно отримати максимальну швидкість.

Надійні конектори

Якісний контакт є запорукою швидкого та стабільного передавання даних. Для з'єднання з пристроями Moshi Gigabit Ethernet Cat 6 забезпечений надійними конекторами RJ-45, контакти яких стійкі до окислення. Завдяки алюмінієвим корпусам вони не лише чудово виглядають, а й максимально захищені від магнітних перешкод та фізичних впливів.

 

Стійкість до вигинів

Місця з'єднання дроту з конектором є слабкістю для багатьох аксесуарів, навіть фірмових. Творці Moshi Gigabit Ethernet Cat 6 подбали про те, щоб вас не торкнулася така неприємність як злам та поганий контакт. У конструкції його конекторів передбачено м'який захист, що робить кабель особливо стійким до вигинів у місцях з'єднання.

Максимальний комфорт

Аксесуар є ідеальним вибором для тих, хто віддає перевагу практичності у всьому. Кабель отримав пласку форму, яка дозволяє прокладати його навіть у найвужчих місцях. Довжина 3,6 метра не обмежує вас у розташуванні техніки, дозволяючи зробити розстановку найбільш комфортною. З Moshi Gigabit Ethernet Cat 6 під’єднання пристроїв до інтернету стає набагато простішим.

 

Зберігання та транспортування

Плоска у розрізі форма Moshi Gigabit Ethernet Cat 6 дозволяє аксесуару легко змотуватися, що спрощує його зберігання й транспортування. Фірмовий менеджер кабелів HandyStrap™ від Moshi фіксує дріт за допомогою липучки та запобігає його розмотуванню.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Тип кабелю
Особливості

Пропускна здатність - 1000 Мбіт/с; Коннектори в алюмінієвому корпусі; Захист від зайвого вигину; Металеве екранування; Стильний дизайн

Колір моделі
Довжина кабеля

Найпопулярніші запити в категорії Кабель Moshi Gigabit Ethernet Cat 6 Cable (White) 99MO023129