Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Кабель USB-C to USB-C BlackBox 1m Power LED display 100W (Black)

Код:697952
Немає в наявності
Кабель USB-C to USB-C BlackBox 1m Power LED display 100W (Black) фото
Кабель USB-C to USB-C BlackBox 1m Power LED display 100W (Black) фото
75

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Кабель USB-C to USB-C BlackBox 1m Power LED display (100W)

Зарядний кабель BlackBox USB-C - USB-C – це надійне рішення для високошвидкісного заряджання пристроїв з Type-C портом та швидкої передачі даних. Завдяки роз'ємам USB-C з кожного боку та якісним матеріалам кабель підтримує технологію швидкого заряджання з максимальною потужністю до 100 Вт, що дозволяє використовувати його як для звичайних смартфонів або планшетів, так і для потужних ноутбуків. При цьому вбудований світлодіодний дисплей дає можливість завжди бачити поточну потужність, а нейлонове обплетення робить аксесуар міцним та витривалим. Це ідеальний помічник, який допомагає вільно користуватися своєю технікою вдома, в машині, на роботі або в дорозі.

Особливості:

  • Для будь-яких пристроїв з роз'ємом USB-C
  • Підтримує заряджання 100 Вт, сумісний із MacBook Pro та іншими ноутбуками USB-C
  • LED дисплей для відображення потужності заряджання
  • Швидка та стабільна передача даних
  • Міцне нейлонове обплетення

Універсальний USB-C роз'єм

Цей кабель забезпечує швидку зарядку та синхронізацію між двома будь-якими пристроями з інтерфейсом USB Type-C, включаючи ноутбуки, смартфони, зовнішні жорсткі диски, планшети, док-станції та мережеві зарядні пристрої. Таким чином, ви можете використовувати його для підключення свого смартфона до нового Macbook Pro для передачі даних або просто підключити ноутбук з Type-C або мобільний телефон до мережевого зарядного пристрою для живлення.

Для супершвидкого 100 Вт заряджання

Кабель USB-C to USB-C BlackBox розроблений таким чином, щоб витримувати високі навантаження. Тому його можна використовувати навіть з вимогливими пристроями та найсучаснішими адаптерами для швидкісної зарядки. Зокрема, він підтримує технологію Power Delivery потужністю до 100 Вт для сумісних пристроїв із USB Type-C. Просто підключіть його до адаптера живлення, щоб забезпечити стабільне живлення ноутбука або швидку підзарядку для смартфона.

LED дисплей

Вбудований в один із конекторів невеликий LED дисплей допоможе вам легко контролювати процес заряджання. Як тільки ви підключите кабель до джерела живлення, на ньому відразу відобразиться поточна потужність, що дозволить вам вибирати найефективніші варіанти.

Стабільна передача даних

Аксесуар можна використовувати не тільки для заряджання, але й передавати музику, фотографії або відеофайли між підключеними пристроями. Стандарт USB Type-C гарантує швидку синхронізацію та перекидання даних.

Високоякісні матеріали

Кабель USB-C to USB-C BlackBox – це аксесуар, який служитиме вам довгі роки. Для його виготовлення були використані якісні матеріали з високою провідністю, а зверху дріт покритий обплетенням із міцних нейлонових ниток, що робить його досить гнучким та одночасно витривалим. Він може протистояти численним згинанням та стрибкам напруги, а його довжина досягає 1 метра, чого цілком достатньо для зручного використання.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Тип кабелю
Вхід (Тип коннектора)
Вихід (Тип коннектора)
Особливості

Для будь-яких пристроїв із роз'ємом USB-C; Підтримує заряджання 100 Вт, сумісний із MacBook Pro та іншими ноутбуками USB-C; LED дисплей для відображення потужності заряджання; Швидка та стабільна передача даних; Міцна нейлонова оплетення

Колір моделі
Довжина кабеля

Найпопулярніші запити в категорії Кабель USB-C to USB-C BlackBox 1m Power LED display 100W (Black)