Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Кабель BlackBox USB - Lightning 1.2m LED (Black)

Код:649235
Архiв
Кабель BlackBox USB - Lightning 1.2m LED (Black) фото
Кабель BlackBox USB - Lightning 1.2m LED (Black) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Універсальний аксесуар

Потрібне рішення для зарядки та синхронізації гаджетів Apple? Вам підійде BlackBox LED – стильний та функціональний кабель з конектором Lightning та світлодіодним індикатором. Його провідники оптимального перетину вирізняються високою витривалістю, а обплетення з синтетичних волокон забезпечує додатковий захист.

 

Особливості:

  • Конектори USB Type-A та Lightning
  • Світлодіодний індикатор
  • Надійні мідні провідники
  • Обшивка з синтетичних волокон
 

Завжди на зв'язку

Беріть кабель BlackBox LED з собою, щоб заряджати мобільні гаджети й завжди залишатися на зв'язку. Конектор Lightning дозволяє поповнювати запаси енергії у більшості пристроїв Apple. Як джерело живлення можна використовувати мережевий адаптер для смартфона, комп'ютер або Power Bank, які оснащені інтерфейсом USB Type-A.

 

Синхронізація пристроїв

Попри широке поширення бездротових інтерфейсів, дротове передавання даних не втрачає своєї актуальності. Кабель вирізняється високою швидкістю синхронізації й стійкістю до перешкод, що робить аксесуар ідеальним варіантом для копіювання об'ємних файлів. Наприклад, з його допомогою можна завантажувати фільми з комп'ютера на смартфон.

 

Зручність використання

У конекторі кабелю встановлений світлодіодний індикатор. Це не лише додає його дизайну оригінальності, а і дозволяє будь-якої миті переконатися, що напруга на аксесуар подається і зарядка відбувається у штатному режимі. А ергономічна форма конекторів забезпечує надійний хват при під’єднанні/від’єднанні пристроїв.

 

Висока витривалість

Аксесуар розрахований на безпроблемне використання як вдома, так і в подорожах. Кабель отримав провідники оптимального перетину і додаткове обплетення з синтетичних волокон. Завдяки цьому BlackBox LED стійкий до вигинів і порадує високою довговічністю.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Тип кабелю
Вхід (Тип коннектора)
Вихід (Тип коннектора)
Колір моделі
Довжина кабеля

Найпопулярніші запити в категорії Кабель BlackBox USB - Lightning 1.2m LED (Black)