Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Кабель USB - Lightning BlackBox 1m Digital LED display (Black)

Код:697937
Немає в наявності
Кабель USB - Lightning BlackBox 1m Digital LED display (Black) фото
Кабель USB - Lightning BlackBox 1m Digital LED display (Black) фото
25

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Кабель USB - Lightning BlackBox 1m Digital LED display

Кабель BlackBox USB - Lightning – це високотехнологічний та надійний аксесуар, створений для бездоганної роботи з будь-яким пристроєм, що використовує роз'єм Lightning. З його допомогою можна зарядити iPhone або iPad і одночасно перекинути важливу інформацію. При цьому кабель відрізняється високою пропускною здатністю та має вбудований дисплей для відображення поточної потужності зарядки, що дозволяє повністю контролювати ситуацію. А ще надійно захищений міцним нейлоновим обплетенням, яке забезпечує чудову міцність і стійкість до зовнішніх пошкоджень. Тому це практичне рішення для щоденного використання.

Особливості:

  • Для будь-яких пристроїв Apple з роз'ємом Lightning (iPhone, iPad, iPod)
  • LED дисплей для відображення потужності заряджання
  • Швидка та стабільна передача даних
  • Стійкість до заломів, вигинів та механічних пошкоджень

Швидка синхронізація та заряджання

Кабель BlackBox допоможе вам перекинути фото зі смартфона на комп'ютер, завантажити нову музику або просто встановити планшет на зарядку. Спеціально розроблений для сучасних девайсів Apple, він забезпечить вам комфортну синхронізацію даних у будь-який момент. І швидке заряджання пристроїв при необхідності. Все завдяки високій пропускній здатності, яка дозволяє BlackBox USB-Lightning передавати більший обсяг даних за менший час.

Вбудований LED дисплей

Тримайте все під контролем завдяки невеликому LED-дисплею на конекторі з Lightning роз'ємом. На ньому показується поточна потужність зарядки, що дозволяє з одного погляду оцінити ситуацію та стежити за процесом.

Чудова довговічність

Кабель виготовлений з якісних матеріалів і має міцне зовнішнє обплетення з нейлону, стійке до вигинів та механічних пошкоджень. Завдяки цьому він готовий витримувати навіть активне повсякденне використання.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Тип кабелю
Вхід (Тип коннектора)
Вихід (Тип коннектора)
Особливості

Для будь-яких пристроїв Apple із роз'ємом Lightning (iPhone, iPad, iPod); LED дисплей для відображення потужності заряджання; Швидка та стабільна передача даних; Стійкість до заломів, вигинів та механічних пошкоджень

Колір моделі
Довжина кабеля

Найпопулярніші запити в категорії Кабель USB - Lightning BlackBox 1m Digital LED display (Black)