Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Kабель Energea Fibratough USB - Lightning 1,5M MFI (Red) 6957879461217

Код:641220
Архiв
Kабель Energea Fibratough USB - Lightning 1,5M MFI (Red) 6957879461217 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Energea FibraTough Lightning – кабель для зарядки та синхронізації мобільних пристроїв Apple, який вирізняється обплетенням зі збільшеною у 1,5 раза щільністю ниток. Вдала конструкція та довговічні матеріали роблять цей аксесуар кращим вибором для тих, хто веде активний спосіб життя та багато подорожує.

Особливості:

  • Швидкість передавання даних до 480 Мбіт/с
  • Витривала конструкція
  • Технологія FibraTech™
  • Роз'єм Lightning
  • Сертифікований MFi
  • Витримує струм до 3A
  • Довжина – 1,5 метра
 

Дивовижно витривалий

Високоякісне нейлонове обплетення зі збільшеною у 1,5 раза щільністю ниток робить Energea FibraTough Lightning надзвичайно витривалим. Проведені випробування показали, що кабель витримує навантаження на розтягнення у 50 кілограмів. Також його конструкція стійка до тиску з силою до 80N (близько 8 кг). Навіть при активному використанні цей аксесуар буде довго служити вам, забезпечуючи швидку зарядку та синхронізацію улюблених гаджетів.

Стійкість до вигинів

Місця з'єднання дроту з конектором є слабкістю для багатьох аксесуарів, навіть фірмових. Творці Energea FibraTough Lightning подбали про те, щоб вас не спіткав такий негаразд, як злам та поганий контакт. Продумана форма конекторів та надійні провідники роблять кабель особливо стійким до згинів у місцях з'єднання. Він витримує понад 30 000 циклів згинання, що забезпечує тривалу безпроблемну експлуатацію.

 

Швидка зарядка та синхронізація

Не любите витрачати час даремно, чекаючи зарядку улюбленого гаджета або копіюючи інформацію на комп'ютер? У конструкції Energea FibraTough Lightning застосовані якісні провідники, які витримують силу струму до 3 Ампер для швидкої зарядки мобільних пристроїв. Швидкість передавання даних до 480 Мбіт/с дозволяє хутко передавати навіть об'ємні файли.

 

Стиль та практичність

Цей аксесуар створений для максимального комфорту при повсякденному використанні. Технологія FibraTech™ запобігає сплутування кабелю. Нейлонове обплетення не лише надійне та приємне на дотик, а й забезпечує Energea FibraTough Lightning чудовий зовнішній вигляд. Кабель буде добре виглядати з сучасними гаджетами й стане найкращим помічником не лише при повсякденному використанні, а й у подорожах.

Сертифікований Apple

Неякісні кабелі не тільки швидко виходять з ладу, а й можуть пошкодити мобільний пристрій. Energea FibraTough Lightning є MFI-сертифікованим аксесуаром, що підтверджує його повну відповідність високим вимогам компанії Apple. Використовуючи для зарядки та синхронізації схвалений виробником гаджета кабель, можете бути впевнені у повній сумісності, якості та безпеці.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Тип кабелю
Вхід (Тип коннектора)
Вихід (Тип коннектора)
Особливості

Швидкість передачі даних до 480 Мбіт/с; Витривала конструкція; Технологія FibraTech™; Роз'єм Lightning; Сертифікований MFi; Витримує струм до 3A

Колір моделі
Довжина кабеля

Найпопулярніші запити в категорії Kабель Energea Fibratough USB - Lightning 1,5M MFI (Red) 6957879461217