Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Kабель USB - micro-USB Energea DuraGlitz 18см Чорний

Код:625036
Архiв
Kабель USB - micro-USB Energea DuraGlitz 18см Чорний фото
Kабель USB - micro-USB Energea DuraGlitz 18см Чорний фото
Kабель USB - micro-USB Energea DuraGlitz 18см Чорний фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-96%
Вигода 239 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

KABEL USB - USB-C Energea DuraGlitz 18 cм

Особливості:

  • Технологія Dura Twistbraid для довговічності та меншого сплутування 
  • Сумісний з багатьма цифровими пристроями
  • Високошвидкісна синхронізація та зарядка (підтримує Quick Charge 3.0)
  • Високоміцне нейлонове зовнішнє плетіння
  • Стійкість до зовнішніх впливів
 

Кабель Energea DuraGlitz призначений для синхронізації даних між пристроями, а також швидкої і безпечної зарядки гаджетів. Він здатний впоратися з великими навантаженнями і передачею навіть «надважких» файлів. При цьому він є більш надійним варіантом підключення, ніж бездротове, оскільки виключає можливість перехоплення інформації. Такий кабель стане в нагоді вдома, в офісі, у відрядженні. Його довжини вистачить, щоб ви могли комфортно підключати пристрої, не турбуючись про відстані.

 
 

Дуже витривалий

Покриття кабелю виконане з нейлону - сучасного високоякісного матеріалу, що відрізняється підвищеною міцністю. Він зберігає аксесуар в ідеальному стані, не дозволяючи внутрішнім жилах переламувати і перекручуватися, а метод плетіння Dura Twistbraid збільшує довговічність шнура. Штекери Energea DuraGlitz виготовлені з термостійкого пластика, а контакти - з високоякісного металу. Все зроблено таким чином, щоб кабель прослужив якомога довше.

 

Неймовірна міцність

Energea DuraGlitz пройшов ретельний лабораторний тест, який показав, що кабель витримує навантаження на розтягнення в 30 кілограмів. Це доводить, що аксесуар справді не порветься і не підведе в потрібний момент. Такий кабель стане кращим рішенням для тих, хто веде активний спосіб життя. Він настільки міцний, що з легкістю витримає постійне щоденне використання і навіть може пережити ваш телефон.

 
 

Не піддається тиску

З Energea DuraGlitz ви можете забути про пошкоджені штекери. Доведено, що він витримує навантаження до 80N (8 кг), тому вам не потрібно турбуватися про те, що ви можете якось зіпсувати наконечники кабелю або сам шнур при перенесенні або експлуатації.

 

Виняткова гнучкість

Аксесуар вражає своїми результатами стійкості до зношування. Згідно з тестами, він витримує більше 30 000 циклів згинання шнура без надлому і пошкодження кабелю. А значить, Energea DuraGlitz зможе спокійно пережити активне щоденне використання. При цьому, виробник заявляє до 5 років справної роботи кабелю.

 
 

Стійкий до зовнішніх впливів

Заряджайте і підключайте свої девайси де завгодно, незалежно від примх погоди. Energea DuraGlitz показав відмінні результати в випробуванні солоною водою. Його коннектори вільно витримали 12 годин, довівши високу ступінь спротиву корозії. Користуйтеся кабелем в будь-якому місці, навіть на пляжі!

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Тип кабелю
Вхід (Тип коннектора)
Вихід (Тип коннектора)
Особливості

Технологія Dura Twistbraid для меншого сплутування та довговічності; Сумісний із багатьма цифровими пристроями; Високошвидкісна зарядка та синхронізація (підтримує Quick Charge 3.0); Стійкість до зовнішніх впливів; Високоміцне нейлонове оплетенння

Колір моделі
Довжина кабеля

Найпопулярніші запити в категорії Kабель USB - micro-USB Energea DuraGlitz 18см Чорний