Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Кабель McDodo Auto Disconnect USB - Type-C 1.5m (Black) CA-6191

Код:644805
Немає в наявності
Кабель McDodo Auto Disconnect USB - Type-C 1.5m (Black) CA-6191 фото
Кабель McDodo Auto Disconnect USB - Type-C 1.5m (Black) CA-6191 фото
Кабель McDodo Auto Disconnect USB - Type-C 1.5m (Black) CA-6191 фото
75

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Кабель Type-C McDodo (CA-6191) – це дійсно розумний аксесуар для зарядки та синхронізації пристроїв, який піклується про ваші гаджети. Він оснащений функцією автоматичного вимкнення живлення, підтримує швидку зарядку Quick Charge 3.0 та має вбудований смарт-чип, що захищає від різних непередбачених ситуацій. А двоколірний LED індикатор дає можливість швидко дізнатися статус зарядки.

Особливості:

  • Зарядка та синхронізація даних
  • Функція автоматичного вимкнення живлення та перезарядки
  • Підтримка швидкої зарядки QC 3.0
  • Двоколірний індикатор
  • Мідний сердечник для поліпшення швидкості зарядки
  • Міцне нейлонове обплетення для захисту від зовнішніх пошкоджень
 

Розумний контроль живлення

Кабель McDodo (CA-6191) забезпечений функцією Auto Disconnect, яка визначає, коли зарядка завершена, і вимикає джерело живлення, щоб заощадити енергію та подовжити термін служби акумулятора вашого смартфона. Якщо зарядний пристрій залишається під'єднаним, кабель буде повторно підключатися кожні 2 години, щоб переконатися, що ваш телефон залишається повністю зарядженим.

Зарядка на високій швидкості

Аксесуар підтримує швидку зарядку стандарту Quick Charge 3.0 для Android пристроїв. Економте свій час і заряджайте телефон на високій швидкості, щоб бути завжди на зв'язку.

 

Зрозуміла LED індикація

Розташований на конекторі світлодіодний індикатор дозволяє з першого погляду зрозуміти статус зарядки. Синє світло сигналізує про те, що зарядка йде на високій швидкості (5.8V, 9V, 12V, 20V), червоне горить при стандартній, а відсутність підсвічування говорить про те, що зарядка завершена і живлення вимкнено.

Захист від проблем з напругою

Вбудований розумний чип забезпечує більш безпечну зарядку ваших пристроїв. Він захищає гаджети від перенапруги або надструму, продовжуючи термін їх служби.

 

Витривалий

Основою кабелю служить мідний сердечник, що поліпшує передавання сигналу та зарядку на високих швидкостях. Зовні він захищений шаром цинкового сплаву та міцним обплетенням з нейлону, яке робить його стійким до зламів та розривів. Тому аксесуар легко витримає активне щоденне використання.

   

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Тип кабелю
Вхід (Тип коннектора)
Вихід (Тип коннектора)
Особливості

Зарядка та синхронізація даних; Функція автоматичного вимкнення живлення та перезарядки; Підтримка швидкої зарядки QC 3.0; Двоколірний світлодіодний індикатор; Мідний сердечник для поліпшення швидкості зарядки; Міцне нейлонове обплетення для захисту від зовнішніх пошкоджень

Колір моделі
Довжина кабеля

Завантаження

Найпопулярніші запити в категорії Кабель McDodo Auto Disconnect USB - Type-C 1.5m (Black) CA-6191