Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Кабель BlackBox USB - USB-C 1.2m LED (Black)

Код:649238
Немає в наявності
Кабель BlackBox USB - USB-C 1.2m LED (Black) фото
Кабель BlackBox USB - USB-C 1.2m LED (Black) фото
-10%
Вигода 20 ₴
cashback iconКешбек 1 ₴
179

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Обирайте найкраще

Кабель BlackBox LED – надійний аксесуар для зарядки та синхронізації з комп'ютером мобільних пристроїв, які оснащені інтерфейсом USB-C. Його світлодіодний індикатор дозволяє контролювати подавання енергії, а обплетення з синтетичних волокон робить дріт витривалішим.

 

Особливості:

  • Конектори USB Type-A та USB-C
  • Світлодіодний індикатор
  • Надійні мідні провідники
  • Обшивка з синтетичних волокон
 

Зручна зарядка

Вчасно заряджайте мобільні гаджети, щоб завжди залишатися на зв'язку. Конектор USB-C дозволяє поповнювати запаси енергії у більшості пристроїв під керуванням Android. Як джерело живлення можна використовувати мережевий адаптер для смартфона, комп'ютер або Power Bank, які оснащені інтерфейсом USB Type-A.

 

Передавання даних

Кабельне з'єднання вирізняється високою швидкістю передавання даних та стійкістю до перешкод, що робить його ідеальним варіантом для копіювання об'ємних файлів. Наприклад, за допомогою аксесуара можна завантажувати фільми з комп'ютера на смартфон. Крім того, синхронізація не перериває процес зарядки, заощаджуючи ваш час.

 

Зручність використання

У конекторі кабелю встановлений світлодіодний індикатор. Це не лише додає його дизайну оригінальності, а і дозволяє будь-якої миті переконатися, що напруга на аксесуар подається і зарядка відбувається у штатному режимі. А ергономічна форма конекторів забезпечує надійний хват при під’єднанні/від’єднанні пристроїв.

 

Надійний аксесуар

Розробники BlackBox LED приділили особливу увагу витривалості, оснастивши кабель провідниками оптимального перетину і додатковим обплетенням з синтетичних волокон. Завдяки цьому аксесуар стійкий до вигинів і порадує високою довговічністю, навіть при активному використанні.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Тип кабелю
Вхід (Тип коннектора)
Вихід (Тип коннектора)
Колір моделі
Довжина кабеля

Найпопулярніші запити в категорії Кабель BlackBox USB - USB-C 1.2m LED (Black)